Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chivu spune că fundaşii italieni vor avea insomnie înaintea meciului cu România din cauza lui Mutu

Joi, 12 Iunie 2008 (14:37:31)

Căpitanul echipei naţionale, Cristian Chivu, s-a declarat convins de faptul că fundaşii reprezentativei Italiei vor avea insomnie înaintea partidei cu România de la Euro-2008, din cauza atacantului Adrian Mutu, unul dintre cei mai buni marcatori din Il Calcio, transmite trimisul MEDIAFAX.
  "Nu cred că fundaşii italieni vor dormi liniştiţi în această noapte. Adi a marcat în acest sezon 17 goluri, e unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa. Dacă domnul Piţurcă îl va folosi, atunci îl veţi vedea pe adevăratul Adrian Mutu", a spus Chivu, joi, într-o conferinţă de presă.

Cristi Chivu nu crede că experienţa jucătorilor români care evoluează în Italia va afecta în vreun fel jocul "squadrei azzura". "Jocul Italiei îl ştie toată lumea, e campioană mondială, cu un joc aparte, cu o cultură fotbalistică aparte. Nu cred că experienţa noastră, a celor care jucăm în Italia, va afecta jocul lor. Poate să fie şi un dezavantaj, şi un avantaj", a completat Chivu.

Fundaşul român consideră că situaţia din grupa C este diferită faţă de ce se aştepta înainte de începerea Campionatului European. "Un meci nu seamănă cu altul, iar motivaţia în această partidă este alta, Italia venind după o înfrângere. Situaţia din această grupă e alta decât ne-am gândit înaintea turneului final. Vom juca cum ne-am programat dinainte, vrem să ne calificăm", a subliniat căpitanul naţionalei.

Întrebat dacă este cel mai important meci al acestei generaţii de jucători români, Chivu a răspuns: "Am venit la acest turneu final pentru a ne juca şansa, conştienţi că fiecare meci este cel mai important al acestei generaţii".

Chivu crede că echipa României de astăzi este mai organizată şi mai ambiţioasă decât cea care întâlnea Italia în sferturile de finală ale Campionatului European din 2000. “Este o echipă puternică, la fel ca şi cea de atunci, poate un pic mai organizată, un pic mai ambiţioasă. În opt ani s-au adunat anumite frustrări. Vrem să dovedim că au fost accidente şi că această echipă nu e una de rataţi, aşa cum a fost considerată până acum”, a afirmat jucătorul.

Cristian Chivu a menţionat că a primit, joi dimineaţă, un SMS de la Zlatan Ibrahimovici, colegul său de la Inter Milano: "Tocmai mi-a trimis un SMS în această dimineaţă. Am văzut golul, unul dintre cele mai frumoase de la această ediţie, dar în acest moment, Zlatan nu este problema mea, ci Italia”.

România va întâlni, vineri, de la ora 19.00, la Zurich, reprezentativa Italiei în etapa a doua a grupei C a Campionatului European. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Norvegia avându-l la centru pe Tom Henning Ovrebo. El va fi ajutat de asistenţii Geir Age Holen şi Jan Petter Randen, iar croatul Ivan Bebek va fi arbitru de rezervă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chivu spune că fundaşii italieni vor avea insomnie înaintea meciului cu România din cauza lui Mutu.
 Vizualizări articol: 482 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chivu spune că fundaşii italieni vor avea insomnie înaintea meciului cu România din cauza lui Mutu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei