Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorinel Munteanu: Un egal nu ne avantajează, trebuie să batem Italia

Joi, 12 Iunie 2008 (14:35:46)


 Fostul internaţional Dorinel Munteanu a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că un rezultat de egalitate în partida cu Italia nu avantajează echipa naţională a României şi că pentru a se califica în sferturile de finală ale Campionatului European "tricolorii" trebuie să câştige acest meci.
  "Mi-e greu să cred că dacă facem un egal cu Italia ne putem califica mai departe. Un egal ne-ar duce în ultimul joc, cel cu Olanda, sub o presiune foarte, foarte mare şi un trac foarte mare, iar acest lucru nu cred că ar avantaja naţionala României. Noi nu trebuie să scăpăm ce avem acum în mână şi să batem Italia. Trebuie să jucăm mai bine decât în meciul cu Franţa. Acum am trecut tracul din meciul de debut la acest european şi cred că avem şanse să câştigăm cu Italia, deşi pentru ei acest meci este unul capital. Italia poate tot timpul să revină, dar cred sincer că România prin determinare, prin ambiţie, prin organizare poate să câştige jocul", a spus fostul antrenor al echipei FC Vaslui.

Dorinel Munteanu este de părere că jucătorii primei reprezentative trebuie să atace mai mult în partida cu Italia. "Nu cred că riscăm dacă atacăm cu Italia. Jucătorii trebuie să îşi pună în valoare calităţile în faza ofensivă şi să marcăm. Trebuie să marcăm, trebuie să fim mai hotărâţi când facem faza ofensivă. Pentru că este foarte greu să joci împotriva Italiei şi să te aperi mereu. Avem şanse să ne calificăm, dar pentru asta trebuie să credem în noi", a adăugat Munteanu.

În ceea ce îl priveşte pe Adrian Mutu, tehnicianul susţine că acesta sigur îşi va reveni în meciul cu Italia. "Nu este o tragedie pentru mine jocul lui Mutu cu Franţa. S-a văzut până acum că niciunul dintre jucătorii care au fost în prim-planul echipelor lor naţionale, vedetele să le spunem aşa, nu au avut evoluţii foarte bune în meciurile de debut la acest Campionat European. Mutu sunt convins că îşi va reveni. Aceste probleme personale au apărut pentru el foarte aproape de jocul cu Franţa şi poate că l-a tulburat puţin. Dar eu cred că Adi va face un joc foarte bun cu Italia. Poate că pentru el va fi şi o motivaţie în plus la acest meci faptul că evoluează în Italia, dar cu toate astea el nu mai are ce să demonstreze", a precizat antrenorul.

Munteanu mizează pe o victorie a Olandei în faţa selecţionatei Franţei în celălalt meci al grupei C de vineri. "Cred că Olanda câştigă şi acest meci, şi Franţa va merge acasă", a menţionat Dorinel Munteanu.

Echipa naţională a României va întâlni, vineri, de la ora 19.00, la Zurich, reprezentativa Italiei, în etapa a doua a grupei C a Campionatului European.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorinel Munteanu: Un egal nu ne avantajează, trebuie să batem Italia.
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorinel Munteanu: Un egal nu ne avantajează, trebuie să batem Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei