Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iun 2008 - Anul XIII, nr. 136 (3817)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gazzetta dello Sport: Italia înfruntă infernul din Transilvania

Joi, 12 Iunie 2008 (13:31:54)

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris, joi, că naţionala Italiei va înfrunta, în etapa a doua a grupei C a Campionatului European, "infernul din Transilvania" reprezentat de echipa României, la Zurich urmând să se dea "o adevărată bătălie".
  "Cu România va fi o bătălie adevărată. Echipa lui Piţurcă vrea să dea mari bătăi de cap Italiei. Piţurcă vrea să se facă incomod. La Lucerna, la tragerea la sorţi, Piţurcă le-a spus lui Domenech, Donadoni şi Van Basten: «sunt şi eu pe aici». Atenţie la cei doi! România are jucători de clasă, în special cei doi pe care îi cunoaştem foarte bine, Mutu şi Chivu, dar şi Codrea. Ne sperie capacitatea adversarului de a se închide, de a adormi jocul şi apoi de a pleca pe contraatac. Va trebui să avem foarte mare atenţie. Va trebui să atacăm, dar atenţie pe flancuri şi multă concentrare la mijlocul terenului. E clar, nu există asemănare între Italia şi România, iar experienţa e de partea noastră. Donadoni ar putea schimba sistemul într-un 4-1-4-1 sau 4-2-3-1, cu de Rossi în faţa apărării şi Del Piero în atac în locul lui Di Natale. Indiferent de sistem, va trebui să înfruntăm infernul din Transilvania, să replicăm cu mândrie şi să demonstrăm că merităm să câştigăm", a notat ziarul italian.

Gazzetta dello Sport anunţă "revoluţia Italiei pentru meciul cu România": "Del Piero titular în banda stângă, Perrotta şi de Rossi în locul lui Gattuso şi Ambrosini, iar Chiellini îi va lua locul lui Materazzi şi va face cuplu cu Panucci în centrul defensivei. Mutu spune că se teme de Toni".

Corriere dello Sport scrie că toată lumea vrea schimbări în echipă. "Naţionala văzută de suporteri: Del Piero, De Rossi şi Grosso ar trebui să fie titulari, iar Donadoni îi va asculta", a notat publicaţia italiană.

"Avem mândrie", a titrat Tuttosport. "Românii devin coşmar şi există multe incertitudini. Suntem campioni mondiali? Creşte tensiunea pentru partida de vineri, decisivă pentru Italia. Buffon cere curaj, iar Toni este convins că, avându-l pe Del Piero în teren, Italia va câştiga", a comentat sursa amintită.

Il Romanista a caracterizat naţionala României: "o echipă închisă şi colţoasă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gazzetta dello Sport: Italia înfruntă infernul din Transilvania .
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gazzetta dello Sport: Italia înfruntă infernul din Transilvania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei