Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Din 2004 şi până acum nu există niciun social-democrat condamnat sau trimis în judecată

Miercuri, 28 Mai 2008 (18:14:49)

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, la Craiova, că social-democraţii nu au baroni locali, dovadă fiind faptul că în ultimii patru ani nu a existat niciun “pesedist” condamnat sau trimis în judecată, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  Parlamentarul social-democrat a spus că, potrivit "portretului robot" pe care l-a realizat pe baza opţiunilor societăţii civile, Radu Berceanu şi Ionel Manţog se încadrează în categoria baronilor locali.

"Eu m-am racordat opţiunilor societăţii civile şi am fost de acord cu portretul robot al baronului local. Înseamnă un om cu foarte multe averi pe care nu poate să le justifice. Atât domnul Berceanu, cât şi Manţog, nu mai vorbesc de domnul Gutău, de la Vâlcea, oameni cu dosare penale şi care controlează viaţa politică a unor judeţe, se încadrează”, a declarat Ponta.

El susţine că în PSD nu există de baroni locali.

“Din 2004 şi până acum nu există niciun pesedist măcar trimis în judecată, nu mai vorbesc de vinovăţie, care să fi fost confirmată. Sunt primari PD arestaţi, alţii trimişi în judecată. Mai prost este că nu e niciun kilometru de autostradă în patru ani”, a mai spus Ponta.

Vicepreşedintele PSD apreciază că "ţepele" la care făcea referire Traian Băsescu înainte de a fi ales preşedinte al României ar fi de fapt ţepele pe care le dă PDL.

“La PSD, dacă erau baronii ăia răi, cred că nimic nu a oprit Alianţa DA în aceşti patru ani să-i tragă la răspundere, să-i omoare, să-i spânzure în piaţa publică. Aşa am auzit în 2004, că o să vină Alianţa Dreptate şi Adevăr, că or să fie ţepe. Ţepe au fost. Totuşi. Destule în această perioadă. Am auzit că vor veni tinerii lui Băsescu şi nu cred că se refereau la Frunzăverde, Berceanu sau Manţog. Manţog nu era tânăr nici când era în PSD, cu atât mai puţin acum când e în PDL”, a declarat Ponta.

Deputatul PSD consideră că Radu Berceanu "ca baron local ar putea să-i ştirbească" din faima lui Nicolae Mischie".

"La Dolj cred că e foarte simplu cine este baronul. Toată lumea ştie că atunci când vorbeşti de baron te referi la domnul Berceanu. Nu ştiu dacă atentează la faima domnului Mischie, dar este mult mai bogat şi mai longeviv domnul Berceanu. Dar la toţi le vine timpul şi cred că domnului Berceanu îi vine timpul la 1 iunie să iasă din politică”, a mai spus Ponta.

Liderul democrat-liberalilor doljeni, Radu Berceanu, a declarat că electoratul nu mai poate fi “păcălit” cu astfel de etichete, apreciind că "mai-marii PSD care s-au perindat în Craiova, în ultimele trei zile, au venit doar pentru a lua votul.

“PSD trimite nişte oameni ca Miron Mitrea, care ar trebui să fie la Parchet şi care se piteşte după imunitatea parlamentară, sau Ponta, care nu a candidat niciodată pentru nimic, să vorbească de Craiova şi de Dolj. PSD nu a făcut nimic pentru aceşti oameni, dar acum vine să ia voturi de aici. Ei cred că doljenii sunt buni doar pentru a lua voturi", a spus Berceanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Din 2004 şi până acum nu există niciun social-democrat condamnat sau trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Din 2004 şi până acum nu există niciun social-democrat condamnat sau trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei