Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lăcătuş: Avem nevoie de un vârf, de un mijlocaş stânga şi de unul central pentru a crea concurenţă

Miercuri, 21 Mai 2008 (14:04:36)

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al grupării "roş-albastre", că Steaua mai are nevoie de un vârf, de un mijlocaş stânga şi de un mijlocaş central pentru a exista concurenţă pe fiecare post.
  "Nu pot spune că există posturi deficitare, dar vom încerca să facem concurenţă pe fiecare post din echipă. Depinde numai şi numai de jucători. Sigur, vom avea nevoie de un vârf, de un mijlocaş stânga şi chiar de un mijlocaş central, deoarece trebuie să existe concurenţă. Dacă vor fi plecări de la Steaua, rămâne de văzut cum îi vom înlocui pe acei jucători. Important este ca în momentul în care vom aduce jucători, aceştia să fie mai valoroşi decât cei ce vor pleca. Aceştia vor trebui să aducă un plus şi un randament mai bun. Nu vrem să facem transferuri numai de dragul de a le face", a spus Lăcătuş.

Antrenorul Stelei a menţionat că este normal ca unii jucători să-şi dorească să plece la echipe din străinătate. "Dică este jucătorul Stelei şi a făcut foarte multe pentru echipa noastră. Sunt perioade şi perioade de joc. Nu poţi fi mereu la cel mai înalt nivel, dar asta nu înseamnă că jucătorii nu îşi doresc să fie acolo întotdeauna. Poate că unii dintre ei îşi doresc să schimbe echipa şi să evolueze în străinătate. Sunt lucruri normale, din punctul meu de vedere. În perioada de când sunt eu la Steaua nu au fost semne care să dea de înţeles că vestiarul nu este unit. Acest lucru contează foarte mult pentru rezultatele echipei", a precizat el.

Lăcătuş consideră că sezonul recent încheiat a fost unul bun. "Cred că a fost un sezon destul de bun, având în vedere faptul că, totuşi, diferenţa de puncte din iarnă era una destul de mare. Că se putea mai bine este cu totul şi cu totul altceva, dar încercăm ca la anul să nu mai ajungem în situaţia în care am fost şi sunt sigur că totul va fi bine pentru Steaua. Care sunt şansele echipei de a prinde din nou grupele Ligii Campionilor? Depinde foarte mult de achiziţiile făcute şi de echipa cu care vom juca în turul trei preliminar. Ce adversar aş vrea? Nu depinde de mine. Orice adversar întâlnim, trebuie să ne jucăm şansa. Perioada de transferări nu s-a încheiat şi sigur vor mai veni şi alţi jucători, care sper să aducă multă calitate în jocul Stelei", a spus antrenorul stelist.

Lăcătuş nu crede că cercetările pe care le face DNA în cazul banilor de la Cluj vor afecta echipa sa. "Scandalul a venit după încheierea campionatului. Sigur, ca şi mine, jucătorii se gândesc la ce s-ar putea întâmpla, dar nu cred că se va întampla ceva negativ pentru echipă şi viitorul ei", a spus tehnicianul stelist.

Antrenorul echipei din Ghencea a explicat de ce s-a renunţat la jucătorii Habib Habibou şi Andres Mendoza: "Habibou nu a avut prea multe jocuri la dispoziţie, pentru că Pepe a evoluat de la bine spre foarte bine. Mendoza a avut un început de retur bun. Din păcate, spre final nu a mai avut aceleaşi evoluţii, lucru care ne-a determinat să ne orientăm şi spre alţi jucători".

Lăcătuş a declarat că în perioada de pregătire din această vară va pune accent pe toate aspectele. "Normal că trebuie să îmbinăm utilul cu plăcutul. Vor fi perioade grele pentru jucători, cu acumulări din punct de vedere fizic, dar nu vom lăsa la o parte aspectele tehnico-tactice şi meciurile de verificare, unde ne vom crea o idee asupra jucătorilor care ar putea fi titulari în sezonul următor. Cred că este un lucru bun că întâlnim în amicale echipe bune. Nu vom începe direct cu meciuri foarte grele. Dacă în partidele de baraj pentru Liga Campionilor vom avea adversari foarte grei din punctul de vedere al numelui, trebuie să ne pregătim în consecinţă. E un lucru benefic pentru noi şi pentru jucători", a afirmat Marius Lăcătuş.

Antrenorul "roş-albaştrilor" regretă absenţa mijlocaşului Ovidiu Petre de la Euro. "Îmi pare rău, ca şi tuturor celor care lucrează cu el. E o pierdere şi pentru echipa naţională. Important pentru el este să treacă repede, să nu facă o tragedie din această accidentare, iar noi să facem în aşa fel încât el să-şi revină repede şi să fie alături de echipă. Avem nevoie de el. Ce şanse avem la Euro? Nu pot să vorbesc în procente, dar atâta timp cât există şanse, trebuie să profităm. E mai bine să fii outsider şi sunt sigur că, la ce grupă avem, toată lumea gândeşte aşa. Calitate avem, iar jucătorii formează un grup puternic. Rămâne să vedem care va fi forma de moment", a spus Lăcătuş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lăcătuş: Avem nevoie de un vârf, de un mijlocaş stânga şi de unul central pentru a crea concurenţă.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lăcătuş: Avem nevoie de un vârf, de un mijlocaş stânga şi de unul central pentru a crea concurenţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei