Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PNL: Raportul Coaliţiei pentru o guvernare curată, un sistem murdar de a face campanie electorală

Luni, 19 Mai 2008 (15:44:16)

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a criticat, luni, în numele conducerii liberale, raportul Coaliţiei pentru o guvernare curată, despre care a spus că are un "aer partizan", având în vedere faptul că a fost emis în plină campanie, iar unii dintre semnatari sunt implicaţi în campania PDL.
  "Am discutat şi despre raportul Coaliţiei pentru o guvernare curată. A fost doar o discuţie de principiu, considerându-se că este un material care nu a fost semnat de marea majoritate a organismelor care au făcut până acum parte din această coaliţie, ceea ce îi dă un aer evident partizan, mai ales că unii dintre semnatari sunt implicaţi în campania electorală a PDL, dar şi pentru că nu au fost respectate procedurile", a susţinut Teodor Meleşcanu.

Liberalul a explicat că sistemul era de a se face un raport pe datele de care se dispunea care să fie transmis partidelor care puteau fie să hotărască retragerea de pe liste a unor candidaţi, dacă îi considerau necorespunzători, fie să le permită să-şi prezinte argumentele.

"De data asta s-a ieşit pur şi simplu în plină campanie electorală, dovedindu-se foarte clar caracterul partizan al acestui document, care nu are absolut nimic nici cu guvernarea curată, ci mai degrabă cu un sistem murdar de a face campanie electorală", a conchis Meleşcanu.

Coaliţia pentru o guvernare curată a prezentat, duminică, un raport conform căruia a identificat 56 de candidaţi la preşedinţia Consiliilor Judeţene, care nu întrunesc criteriile de integritate, printre care Ilie Sârbu, Liviu Dragnea, Marian Oprişan de la PSD, Victor Dobre şi Ovidiu Silaghi de la PNL, Cristian Boureanu şi Ionel Manţog de la PDL.

Pe lista Coaliţiei, 22 de candidaţi sunt de la PSD (partid care deţine majoritatea Consiliilor Judeţene), 15 sunt din partea PNL, 9 de la PDL, 2 de la PRM, 3 aparţin PC, 2 provin de la PNG, 2 de la UDMR şi unul de la UCM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL: Raportul Coaliţiei pentru o guvernare curată, un sistem murdar de a face campanie electorală .
 Vizualizări articol: 359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL: Raportul Coaliţiei pentru o guvernare curată, un sistem murdar de a face campanie electorală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei