Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate preliminare

Primele concluzii în cazul cadavrului lăsat circa 11 ore printre ceilalţi pacienţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisia de disciplină a Spitalului Judeţean de Urgenţă explică cum a fost posibil ca pacienta decedată în secţia de Pneumoftiziologie, săptămâna trecută, să rămână circa 11 ore în salon, alături de ceilalţi bolnavi, până când cineva a luat cadavrul şi l-a dus la morgă.

Primele concluzii în acest caz au fost făcute publice, sâmbătă, printr-un comunicat de presă semnat de managerul general al Spitalului Suceava, dr. Doina Ganea Motan, şi indică drept cauză a incidentului lipsa de comunicare între angajaţi.

Astfel, potrivit raportului preliminar întocmit de Comisia de disciplină, care a analizat declaraţiile persoanelor de serviciu în noaptea de miercuri spre joi, în secţia de Pneumoftiziologie I, unde a murit Speranţa Vararu, cadavrul a fost dus cu întârziere la Serviciul de Anatomie Patologică din cauza lipsei de comunicare între personalul din secţie şi medicul de gardă, cât şi între acesta din urmă şi conducerea spitalului.

 

·       Sancţiunile, stabilite în funcţie de gradul de vinovăţie a fiecărei persoane implicate

 

În comunicatul transmis, sâmbătă, presei, se menţionează că pentru neimplicare în gestionarea evenimentului a angajaţilor care erau de serviciu în perioada 14 -15 mai, în tura de noapte, vor fi stabilite sancţiunile în funcţie de gradul de vinovăţie a fiecăruia.

Totodată, se precizează că la data producerii acestui eveniment de serviciu erau dr. Claudia Bîlha, asistentele Gabriela Carmen Popovici şi Angelica Ţurcanu, infirmiera Elena Capră, cât şi şeful de secţie, dr. Maria Muha, care urmează să-şi precizeze punctul de vedere când se va întoarce din concediul de odihnă.

Conform raportului preliminar, din punct de vedere profesional, calitatea actului medical va fi analizată de Colegiul Judeţean al Medicilor şi Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România – filiala Suceava.

Ieri, preşedintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Cristian Irimie, a confirmat că va lua cazul în discuţie, urmând ca după finalizarea cercetărilor să fie dat şi verdictul.

„Vom urma procedurile legale în asemenea situaţii, pentru că altfel decizia poate fi contestată. Niciodată să nu aşteptaţi un rezultat într-o săptămână sau două fiindcă procedurile de acest gen sunt lungi”, a spus medicul.

 

·       Maşina Medicinii Legale stă noaptea în curtea spitalului, dar nimeni n-a solicitat-o vreodată

 

Tot ieri, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală, dr. Lăcrămioara Bălan, şi-a exprimat punctul de vedere cu privire la evenimentul înregistrat săptămâna trecută la secţia de Pneumoftiziologie I.

Medicul a arătat că şoferul de pe maşina de transportat cadavre a serviciului pe care-l conduce are obligaţia să răspundă numai solicitărilor formulate de Poliţie şi nicidecum celor înaintate de Spitalul Suceava, prin fişa postului el neavând astfel de atribuţii.

Dr. Lăcrămioara Bălan a explicat că maşina este achiziţionată din banii Serviciului de Medicină Legală şi deserveşte cazurile specifice înregistrate în zona Sucevei, transportul cadavrelor de la Spitalul Vechi realizându-se benevol.

„Cazurile de deces de la secţia de Pneumoftiziologie sau Oncologie nu ne privesc, dar, având în vedere că suntem colegi, am încercat să ajutăm. Angajatul Serviciului de Medicină Legală care conduce maşina de transportat cadavre a spus că va răspunde solicitărilor, dacă acestea sunt formulate în timpul programului său de lucru. El a mai intervenit după-amiaza sau în cursul nopţii, din omenie, dar nimeni nu-i poate impune aşa ceva. Pe timp de noapte noi parcăm maşina în curtea spitalului şi am anunţat că putem lăsa o cheie tocmai pentru astfel de situaţii, dar nimeni nu ne-a cerut-o niciodată”, a punctat medicul, adăugând că în noaptea de miercuri spre joi şoferul Medicinii Legale nu a fost solicitat, ajutorul său fiind cerut de-abia dimineaţă, după ora 8.00, când acesta se afla pe teren, la Stroieşti.

Amintim că Speranţa Vararu a murit la ora 23.45, iar cadavrul său a fost ridicat din salon a doua zi dimineaţă, în jurul orei 10.30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele concluzii în cazul cadavrului lăsat circa 11 ore printre ceilalţi pacienţi.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Primele concluzii în cazul cadavrului lăsat circa 11 ore printre ceilalţi pacienţi3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PENTRU TEMIDA trimis de
(19 mai 2008, 11:15:02
ma fata,au un stil de conversatie atat de prost!!!!!!!!!!! renunta la atatea puncte de suspensie!!!!!!!!! ciudata si proasta mai esti, si cum gandesti si cum scrii. daca nu stii cam cat si cam pe unde sa utilizezi semnele de punctuatie,lasa-te fata, ca distrugi cititorii cu ele.
1.1  RE: PENTRU TEMIDA trimis de
(19 mai 2008, 11:34:38
fiecare cu.....incompetenta ....lui !!!

adica , dece altul poate sa fie....incompetent fara sa ...suporte consecinte si eu...n-as putea ??!!

doar e...democratie !!!
2.   Concedieri trimis de
(19 mai 2008, 11:28:30
in spitalul acesta trebuie facute concedieri in masa. sa fie dati toti prin sita si sa ramana doar cei care au chef sa-si faca meseria cu drag, cu responsabilitate si cu respect pentru pacienti. pentru ca am nascut in acest spital, am avut ocazia sa vad multe nereguli si comportamente nepotrivite fata de pacienti. pe langa cateva exemple pe care le-am expus aici zilele trecute, mai am unul, dar legat de bucatarese, nu de asistente, ca si alea se cred "CINEVA" acolo. s-a intamplat sa fiu nevoita sa hranesc bebelusul cu lapte praf,deci aveam nevoie de apa fiarta. pe langa asta, trebuia sa fierb sticluta dupa fiecare masa a bebelui. nu voiam sa merg sa-l hranesc la sala de nou nascuti,avand in vedere ca acolo toate asist.care vin pe tura pun mana pe seringa cu care erau hraniti nou nascutii, ori fiecare nou nascut era si este hranit cu ACEEASI seringa.ok, revin la subiect. m-am dus la bucatarie sile-am intrebat:"imi permiteti sa fierb sticluta si apoi sa fierb putina apa?"
3.   Concedieri trimis de
(19 mai 2008, 11:38:01
la care "super bucataresele" imi raspund:"nu!", dar un "nu" de ala rautacios si in acelasi timp se simteau foarte mandre ele ca pot a faca ce vor dintr-un pacient, ca altundeva......cine le baga in seama? is doar niste bucatarese, cine se uita la vorba lor? dar in spital,uitati ce fac. parca ce as fi facut rau daca fierbam apa ca sa dau lapte copilului? nici nu era nevoie sa o faca ele,pentru ca imi rezolvam singura problema, dar aveam nevoie de acordul lor.va dati seama ce ACORD a insemnat pentru ele??? probabil se simteau notari sau profesoare, sau cine stie ce. sI acceptand situatia, am ajuns sa sun acasa si SA MI SE ADUCA APA FIARTA!!!!!!! as vrea ca si doamnele acelea sa fie saltate de acolo, chiar as vrea sa aud asta odata. si probabil le stiti, cele care ati fost in maternitatea spitalului. erau doua atunci: una cam grasa, si una slaba,inalta si cu parul scurt. cea din urma era foarte rea.

3.1  RE: Concedieri trimis de
(19 mai 2008, 16:00:36
Daca te educa maica`ta cat de cat ai fi stiut ca nici o meserie nu e rusinoasa. Mai bine plecau alea de la bucatarie si`ti dadeau in cap intr`o noapte ptr 10 lei (grei). Sa speram ca prostia nu e ereditara...
3.2  RE: Concedieri trimis de
(19 mai 2008, 16:31:48
prostia poate nu-i ...ereditara , da-i ......molipsitoare (in cazul tau ) !!!!!
3.3  RE: Concedieri trimis de
(19 mai 2008, 17:09:43
Te chama imashul, Temido
4.   Concedieri trimis de
(19 mai 2008, 11:48:22
si am mai intalnit o infirmiera care nu-si facea deloc datoria. de cate ori era de serviciu, niciodata nu trecea prin salon sa spele pe jos. dar la fiecare zi de lucru terminata, isi scria numele pe fisa cum ca.....SI-A INDEPLINIT SARCINILE DE SERVICIU. nu facea nimic, cand era ea de serviciu, era o dezordine totala pe acolo, in special la toalete. si asta au obs. si celelalte mamici din saloanele alaturate. toate radeau de ea, pentru ca doar se invartea de ici colo, manca. singure faceam curat in salon si mi se parea normal ca in primul rand noi, pacientele trebuie sa intretinem curatenia, dar cand vezi asa angajati "responsabili", te lasa rece.

acuma,chiar nu doresc sa le bag pe toate in aceeasi oala,pentru ca am vazut o infirmiera care isi facea datoria EXEMPLAR.foarte harnica, era luna pe holuri si la toalete.si o singura asist.draguta:una mai micuta,cu parul scurt. foarte draguta.ATAT.in rest....o apa si-un pamant.TREBUIE CONCEDIATI CEI CARE NU FAC CE,CUM SI CAT TREBUIE.
5.   Pedeapsa trimis de
(19 mai 2008, 11:51:06
as dori sincer din toata inima si conducerea spitalului sa treaca prin aceleasi situatii,adica sa doarma cu un mort in camera ...cea mai frumoasa si neuitata pedeapsa..demisa intreaga conducere....cand te uiti in curtea spitalului parca ar fi rampa de gunoi.....iar DOAMNA GANEA DOINA ELENA SPUNE CA DUPA EA I-AR DA PE TOTI AFARA...PLECA DRACULUI SI LASA-I IN PACE PE CEI CE MUNCESC......si iar sar unii ca ministrul sanatatii nu e bun....deci domnilor nu va faceti meseria
6.   ... trimis de
(19 mai 2008, 11:57:12
de ce nu o dati afara pe MOTANITA !!!!!!!!!!! e o baba care nu are grija bonavilor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omoara oameni in serie!!!!!!!!!!

duceti-va si vedeti la camera 6 in policlinica cum stau acolo pacientii gramda pt consultatie cate 100 de pers .....si ia cate 10 odata ..nici nu pik de intimitate pt pacientii ..parca ar fii la piata.......chiar rog redacita sa faceti un sacrificiu si sa mergeti sa vedeti cum stau lucrurile
6.1  RE: ... trimis de
(19 mai 2008, 16:02:23
avocatii`s scumpi... copkilu`i neastamparat... medicul - incompetent... comunicam behaind si merge sa dam bani in turma. Bafta
7.   Acuzatii care mi sa ...aduc !! trimis de
(19 mai 2008, 11:59:54
"stil de conversatie atat de prost ! " - dragii mei spun ceea ce-am mai spus : abaterile din spital sunt cu nenumaratele , colegiul medical spune ca consecintele se vor trage abia dupa cateva saptamani (de parca ar fi nevoie ce cercetari ale codului genetic al acuzatilor ) , sefa de sectie spune ca dupa parerea ei are un personal competent , procuratura TACE ca "porcul in popusoi" [scuze ca nu sunt apta de-o comparatie mai civilizata ], sefa spitalului spune ca "legea" n-o lasa sa faca ordine , daca intrebi vre-o "fatza" politica a sucevei sigur vor da vina pe comunisti si eu cand incerc sa apar cu-n comentaj mai OBIECTIV sant acuzat(a) de prostie , agramata , inculta , necivilizata etc , etc .

atunci intreb : de unde ati invatat asa democratie ?

un copil invata in 2 ani sa scrie si sa citeasca si voi in 18 n-ati invatat democratia ?
7.1  RE: Acuzatii care mi sa ...aduc !! trimis de
(19 mai 2008, 16:04:46
"Ca consecintele", "vre-o" "sant" "acuzata de [...] agramata, necivilizata"

hmmm ce ziceai?
8.   Ce mai vrea si asta trimis de
(19 mai 2008, 12:03:34
ce mai vrea doctorul iremie cristian ..sa apucat de politica ca deh in rest e super...mai ales in spital..doamne oare nu vede d-zeu ce javre de oameni avem in jur....uite multi nu vor PDL ptrca au aparut personaje prea hulite pana acu8m
9.   COMENTARIU trimis de
(19 mai 2008, 12:32:53
Cand se scrie un articol ar trebui mai multa documentare si conform normelor deontologice ascultate toate sursele.

In primul rand ar fi trebuit consultata procedura elaborata de conducerea Spitalului si a sectiei referitoare la situatia creata.

NU cred ca medicul de garda trebuie sa aiba grija de morti ci in primul rand de vii.

Unii medici se cred mari manageri , concureaza la functii , iau salariu dar habar nu au sa gestioneze o situatie de criza.

Doctorita de garda Claudia Balha este un model de probitate morala si profesionala rar intilnita in acest oras si ca atare nu merita sa i se aminteasca numele la modul negativ si spun asta din calitatea de fost pacient si stiu bine ce spun
9.1  RE: COMENTARIU trimis de
(19 mai 2008, 12:47:23
ofiterul de garda sau in cazul nostru ....doctorul de garda are functie de...conducere a institutiei respective , deci raspunde de...tot ceea ce se intampla pe timpul...functiei !!

10.   Competenta... trimis de
(19 mai 2008, 12:55:04
In orice institutie cel care este de garda/tura/ de serviciu are competenta(pe sectorul lui) si raspunde de tot ce misca(sau nu) in acel sector. Medicul de garda era, pe timpul garzii, seful direct raspunzator si de vii si de morti(ca popa). Are proceduri de lucru (ca doar si spitalul e certificat ISO, asa ca incepand de la medicul de garda, in sus, pana la director, toti trebuiesc penalizati. Daca in procedurile spitalului nu sunt clar stipulate competentele si modul de operare in astfel de cazuri, managerii ...OUT!!!!
11.   TEMIDA INCUIATA trimis de
(19 mai 2008, 13:15:10
BAIIII, CINE TI- A SPUS CA AI UN STIL PROST DE CONVERSATIE, S-A REFERIT LA CUM SCRII, NU NEAPARAT LA CE SPUI. DESTEAPTA PAMANTULUI!!!!!!!! APOI,TE-AM MAI INTALNIT PE AICI PE FORUM SI CREDE-MA CA SI PE MINE MA DISPERA PUNCTELE ALEA DE SUSPENSIE.
11.1  RE: TEMIDA INCUIATA trimis de
(19 mai 2008, 15:28:37
dau numa un exemplu de la comentariul nr 1 :"...ciudata si proasta mai esti, si cum gandesti si cum scrii ".

CALUTULE , daca ai un pic de.....constiinta , spune cine-i.....INCUIAT ???

dece daca cineva spune....ADEVARUL , voi incercati sa-l ....DISCREDITATI !!!!

nimeni nu te ....obliga sa ....citesti "OPERELE" mele , daca nu-ti plac....suspensiile .

folosesc ....suspensii mai des din cauza.....drumurilor cu gauri din oras.
11.2  RE: TEMIDA INCUIATA trimis de
(19 mai 2008, 16:06:35
Temida, incearca o sticluta de cianura, merge la sigur, ...
11.3  RE: TEMIDA INCUIATA trimis de
(19 mai 2008, 16:27:56
poate ca e balbaita....
12.   .... trimis de
(19 mai 2008, 15:25:15
ma intreb daca asistenta sau doctorita care a zis :"du-te si zi-i sa se linisteasca ,ca ea cam are gaze la cap" aia ce pateste?
13.   O sa pateasca... nimic trimis de
(19 mai 2008, 15:50:02
Stiu cine e individa asta, a spus "cam are gazutze in cap" si nu e la prima manifestare de genul asta. E una inalta si creata, tanara, dar ce folos, daca uita sa mai dea si tratamentul la bolnavi:( Ma indoiesc ca va pati ce a patit asistenta care a confundat o vena cu o artera, si a fost data afara. Pentru ca a lasat-o pe femeia aia sa moara ca pe santz, fara sa faca nimic sa o salveze, va scapa doar ce ceva avertisment! La ce bun sa mergem la spital???? Nu mai bine ne tratam babeste acasa????
13.1  RE: O sa pateasca... nimic trimis de
(20 mai 2008, 01:34:07
Individa se numeste angela turcanu,o tiganca slaba si inalta, nu -i tanara ,si ea daca are gaze la cap [la propriu] crede ca si altii au.In timpul serviciului doarme de nu o poti trezi,e proasta ca vai de ea.Trebuia sa anunte medicul de garda tot atunci si daca DR BALHA nu-si facea datoria putea sa se teama.Oricum de vina este DR MUHA ca nu-si instruieste personalul ,la fel ast sefa,sa fie mai serioasa cu colegele ei .
14.   PENTRU KKK trimis de
(19 mai 2008, 16:10:04
mai, si sotia mea a nascut in spitalul asta si si-au batut joc de ea. ia mai taca-ti gura, ce, te simti bucatareasa cumva? esti un prost. ti-as da eu cu oalele in cap de te-as prinde. educa-te tu primul, si apoi da sfaturi la altii ce sa faca, ok? ca daca erai tu mai educat si cu o prostie care nu e ereditara, ai fi putut VORBI MAI FRUMOS!!!!!!!!!! prostovane! lucrezi pe acolo prin spital cumva? jigodie!
14.1  RE: PENTRU KKK trimis de
(19 mai 2008, 16:44:34
lasa-l pe CACACA ca are CACACA in CAp
14.2  RE: PENTRU KKK trimis de
(19 mai 2008, 17:11:42
ma, va pun "CACACA"-ul meu la dispozitie, gatit de madamele din spital, fraierilor. Iar daca ti`ai dus nevasta sa nasca la spital esti un cretin, "golanule". Daca nu poti avea grija de familie, tine`ti p***-n pantaloni.
14.3  RE: PENTRU KKK trimis de
(19 mai 2008, 17:32:23
Mestere, n-am nimic cu tine sau ceilalti comentatori, dar in calitate de barbat care spera sa fie tata candva, te-ntreb: unde sa-mi duc nevasta sa nasca, daca nu la spital? Numai prin sate mai nasc femeile acasa, in camp, unde-apuca. Fii bun si raspunde-mi, te rog.
14.4  RE: PENTRU KKK trimis de
(19 mai 2008, 19:48:28
La o clinica particulara acceptata de asigurarea ta medicala sau scoti bani din buzunare. Andreea Marin a nascut in Franta. A lui Tirian pipita la fel. De ce credeti ca astia se duc toti in strainatate daca sistemul medical de stat e asa de competent? Basescu s`a operat in Austrialaughing

Un coleg de`al meu si`a dus nevasta la Bethesda si a fost multumit de servicii.

De cat in spitalul judetean e mai bine si pe rogojini, in grajd.
14.5  RE: PENTRU KKK trimis de
(19 mai 2008, 20:14:45
Acum m-am lamurit, si tind sa fiu de-acord cu tine. Comentariul tau initial avea o formulare care m-a dus cu gandul la altceva, cum ca nevasta n-are ce cauta intr-o institutie medicala cand naste si ar trebui sa nasca acasa. De fapt nevasta n-are ce cauta intr-o institutie medicala de STAT cand naste. Mersi pentru lamurirewinking
15.   Opinii trimis de
(19 mai 2008, 16:47:04
Eu cred ca discutiile pe acest forum sunt utile ptr. a ne exprima opiniile fata de ce se intampla in institutiile din urbea noastra si nu ptr. a jigni ce si mai ales, cum, scriu unii dintre noi. Problema esentiala este cum suntem noi tratati in sistemul sanitar sucevean. Si aici are dreptate Larisa in ce priveste sanctionarea asistentei care nu a acordat ajutor bolnavului, dind dovada de lipsa de respect, indolenta si incalcarea normelor de munca. Ar trebui pedepsita exemplar, ptr. ca nu este unica situatie. Asa ca trebuie sa luam atitudine iar presa sa investigheze mai des astfel de comportamente.
16.   Pentru KKK trimis de
(19 mai 2008, 17:14:26
da tu unde ti-ai duce nevasta sa nasca??? imbecilule!!!!!!!!! in staul, unde? ioi, numa cacaca ai in cap.
16.1  RE: Pentru KKK trimis de
(19 mai 2008, 19:51:11
Domnule Cretin, felicitari. Sunteti castigatorul premiului special "Neuronul de lemn" Acum va invitam sa faceti o baie si sa scoateti cireada la pascut, ca rage in grajd degeaba, iar dvs va manifestati ca ultimul animal aici. Va recomand o palma dupa ceafa arsa de soarele prashilei sa va mai sara golania din capul vidat.
17.   Pentru comentatori trimis de
(19 mai 2008, 17:53:35
Soferul de pe masina Serviciului de Medicina Legala are telefonul inchis dupa ORA 20.lAR MAIMUTELOR ALEA DE PE SECTIE LE-A FOST LENE SA PUNA MORTUL PE UN CARUCIOR, SA MEARGA LA CENTRALA TELEFONICA UNDE SE AFLA CHEIA DE LA MORGA PE TIMP DE NOAPTE SI SA DEPUNA CADAVRUL.SI ORICUM NU ERA NIMENI SA LE DE-A VREO SPAGA LA ORA AIA.
18.   Filme de groaza! trimis de
(19 mai 2008, 19:43:53
cum sa stea mortul in carucior???dar la morga se depun cadavre precum mustele, de oricine si oricum, nu este o modalitate legala care sa prevada o consemnare scrisa cu datele cadavrului,cine il aduce,de pe ce sectie, cine il preia, se depun asa, precum gunoaiele la groapa?doamne pazeste!si cum sa circule infirmiera cu un mort in fund pe un carucior,prin spital-pardon, in acest caz, si pe strada, ca inteleg ca trebuia dus din spitalul vechi in cel nou?sunteti cumva regizor de filme SF,domnule ultim anonim?
19.   Gata ! trimis de
(19 mai 2008, 20:06:17
Nu mai comentati, pedepsele s-au dat. Doua suspendate 10 zile(in aer?), una mustrata (de cine, de propria-i constiinta? Oare o avea?) si uneia i-a taiat din leafa(o doare-n "targa", la cat ciubuc ia salariul e 10% din venit). Dar Directoarea, ea cu ce s-a ales? Cat le-a "jumulit", spaga pe cate luni e pusa la mezat? Credeati ca va fi pedepsita si ea? Cum sa-si dea ea singura o pedeapsa? Asteptam demisia Ministrului, doar el trebuia sa dea moarta afara din salon............
20.   PENTRU KKK trimis de
(19 mai 2008, 21:52:37
IDEM PENTRU KKK, TRIMIS DE KKK
21.   Medicii=?????? trimis de
(20 mai 2008, 07:40:30
Eu cred ca singurul vinovat este mortul,pentru ca de ce cand a vazut ca trebuie sa moara nu a plecat singura la morga.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei