Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De-ale campaniei

PSD-iştii acuză „agresiunile verbale şi fizice” ale PD-L-iştilor

Luni, 19 Mai 2008 (17:56:24)
Social democraţii critică modul violent în care democrat-liberalii fac campanie electorală şi îi acuză că recurg constant la diverse metode de intimidare mergând până la „agresiuni fizice şi verbale”. Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Virginel Iordache, a adus în prim plan un caz petrecut la Ipoteşti unde, susţine el, patru paznici ai comunei au fost atacaţi cu bâte de un grup de simpatizanţi PD-L printre care se afla şi fiul cadidatului PD-L la funcţia de primar, Dumitru Gulei, pe motiv că ar fi distrus afişele democrat-liberalilor. El a mai amintit de agresiunea de la Iacobeni, unde fiul candidatului de primar al PSD a fost bătut de tatăl unui candidat PD-L şi de incindentul de la Cîrlibaba, unde „un grup de 25 de tineri ce purtau însemnele PD-L dotaţi cu un ATV au înjurat şi au ameninţat la lansarea candidatului PSD la primărie de faţă cu poliţiştii şi cu jandarmii”. La rândul său vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Corneliu Popivici, a vorbit despre 10 tineri PD-L-işti care au fost fotografiaţi rupând afişe ale PSD în municipiul Suceava prezentând imagini pe laptop. „Întrebaţi fiind de ce fac această treabă, ni s-a spus că primarul Ion Lungu i-a trimis să facă curăţenie în oraş”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava. El s-a referit şi la refuzul primarului Lungu de a-şi da avizul pentru eliberarea certificatului de urbanism în vederea montării unui banner al PSD pe Casa Culturii, în condiţiile în care există acordul proprietarului. „În timp ce nouă ni se interzice acest lucru observăm pe Casa de Cutlură afişe cu cadidaţii PD-L”, a spus Popovici.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD-iştii acuză „agresiunile verbale şi fizice” ale PD-L-iştilor.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD-iştii acuză „agresiunile verbale şi fizice” ale PD-L-iştilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Imi este greata trimis de
(19 mai 2008, 18:44:52
Hotului de hot ii este frica.Nu stiu cum de mai aveti curaj sa vorbiti......
2.   Ciolanul trimis de
(19 mai 2008, 20:03:48
toti sunteti la fel, luptati pentru putere si imbogatire pe spinare oamenilor de rand,cu galeata,orezul,zahar si ceva...ulei ca-i prea scump!
3.   POFTITI LA NOI !!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(20 mai 2008, 00:06:54
VENITI LA FALTICENI COLEGI PORTOCALII ! VENITI POLITICOS, E OK ! VENITI CU SCANDAL, IESITI BOTITI !!! RAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.1  RE: POFTITI LA NOI !!!!!!!!!!!!!!! trimis de
(20 mai 2008, 10:59:13
Si asa suntem foarte multi portocalii in Falticeni, asa ca nu se poate decat sa demonstram unitate, eleganta si bun gust.

Credeti ca daca locotenentii lui stan de la liceul agricol scot ilegal elevii de la ore si ii forteaza sa poarte insemnele securisto-comuniste ale psd-ului, sunteti mai multi? Greseala.

Oamenii de bun simt din Falticeni, si astia sunt multi, vor vota pentru Prosperitate - Legalitate - Decenta, adica PLD.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei