Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 mai 2008 - Anul XIII, nr. 115 (3796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Stolojan: Suntem siguri că la alegerile locale poporul va da o lecţie de democraţie "celor 322"

Luni, 19 Mai 2008 (13:13:34)

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, că, la un an de la încercarea de suspendare din funcţie a şefului statului, este sigur că şi la alegerile locale poporul va da o lecţie de democraţie partidelor "celor 322".
  "Astăzi (luni - n.r.) se împlineşte un an de când poporul a dat o lecţie de democraţie partidelor, în special PSD şi PNL, când cei 322 au încercat să îl demită pe preşedintele Traian Băsescu, ales prin votul cetăţenilor români. Suntem siguri că şi la alegerile locale oamenii vor da aceeaşi lecţie de democraţie acestor partide care se coalizează, încercând să păcăleasă electoratul şi să perpetueze acel sistem ticăloşit împotriva căruia Traian Băsescu s-a ridicat şi PDL luptă în continuare", a declarat Theodor Stolojan.

Stolojan a ţinut că reafirme faptul că "aşa-zisul conflict dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierulul Călin Popescu Tăriceanu este unul fals" şi reprezintă, de fapt, "bătălia dintre preşedinte, cei care îl susţin, şi în primul rând PDL şi cetăţenii României care luptă împotriva sistemului ticăloşit, şi cei care doresc să menţină acel sistem care a făcut privatizări frauduloase, promovat de PSD la vremea respectivă şi întreţinut de PNL, aflat la guvernare cu sprijinul PSD".

"Aceasta este miza bătăliei pe care preşedintele Traian Băsescu o duce cu cei care reprezintă acest sistem ticăloşit, care doresc ca instituţiile statului să fie slabe, pentru a-şi face afacerile necinstite pe mai departe", a continuat Stolojan.

El a mai arătat că "lecţia sau expresia cea mai puternică a faptului că acest sistem ticăloşit încă funcţionează este ceea ce se întâmplă în Parlament, unde foşti şi miniştri actuali, suspecţi de acte de corupţie, sunt examinaţi, dosarele lor sunt analizate de o comisie de parlamentari, pentru acordarea sau neacordarea avizelor de urmărie penală".

"La dosarele acestora au acces finii, naşii celor în cauză. România se face încă o dată de râs în faţa UE şi a lumii, pentru că a creat un sistem de protecţie a demnitarilor suspecţi de acte de corupţie", a mai declarat Theodor Stolojan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan: Suntem siguri că la alegerile locale poporul va da o lecţie de democraţie "celor 322".
 Vizualizări articol: 384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan: Suntem siguri că la alegerile locale poporul va da o lecţie de democraţie "celor 322"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   KGB trimis de
(20 mai 2008, 07:55:43
...(mai nou FSU) este nashul tau;ezit in a te plasa,mai draga Stolo,la balamuc sau la puscarie,cred ca o solutie potrivita ar fi construirea - pentru tine,especial - a unui balamuc in curtea puscariei; evident in apropiere ar trebui sa locuiasca madam Turcan,ca sa vina la voi amabasadorul Federatiei Ruse cu portocale si antidepresive.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei