Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 mar 2008 - Anul XIII, nr. 61 (3742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădoi: Suntem un grup unit, e greu să ne dezbine cineva

Joi, 13 Martie 2008 (16:17:25)

Căpitanul FC Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi, la stadionul din Bulevardul Ghencea, că nu sunt probleme în vestiarul echipei "roş-albastre", jucătorii formând un grup unit, greu de dezbinat, chiar dacă în acest moment nu se află pe primul loc.
 
  "Chiar mă surprind aceste veşti, nimic din ce se spune nu este adevărat. S-a vorbit de conflicte între antrenor şi jucători, nu se pune problema de aşa ceva. Atmosfera la echipă este foarte bună, cine vrea să creeze atmosferă urâtă n-o să reuşească, pentru că suntem un grup unit şi e greu să ne dezbine. Cineva dacă are ceva de spus, poate să spună, dar, în ciuda speculaţiilor, e greu să fim dezbinaţi, chiar dacă suntem pe locul doi", a spus Rădoi.

El i-a răspuns şi antrenorului echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, care s-a declarat nemulţumit de faptul că jucătorul a spus că gruparea din Dealul Copoului a luat bani de la CFR Cluj pentru a învinge formaţia din Ghencea. "Să fie clar, eu doar am spus ce am auzit de la jucătorii lor, nu aveam de unde să ştiu eu. Să-şi întrebe el jucătorii şi după aceea să vorbească de mine, dar deocamdată să-şi vadă el de echipa lui, nu eu, nu i-am jignit echipa cu nimic, ce au spus jucătorii lui, asta am spus şi eu", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a afirmat că este normal ca Steaua să joace mereu cu tribunele pline. "Ne-am obişnuit să se joace cu casa închisă, acum două etape se spunea că vine lumea la stadion pentru nu ştiu ce echipă. Indiferent de numele echipei, la noi stadionul este plin. Sunt şi achiziţiile făcute, aceşti sud-americani, un joc mai spectaculos, lumea iubeşte din ce în ce mai mult fotbalul pe care îl practicăm noi, şi dăruirea noastră. Ne este dor tuturor de perioada în care jucam în cupele europene, sper ca în acest să ne calificăm mai departe în grupele Ligii Campionilor, dar deocamdată avem de luptat pentru locul unu sau doi. Pe ce post îmi place să joc? Unde câştigă echipa, acolo e cel mai bine", a comentat jucătorul stelist.

Rădoi a precizat că nu va ţine post cu ocazia Peştelui: "Nu cred că poate să ţină cineva, la antrenamentele pe care le facem".

Întrebat ce părere are despre fotbalul englez, după ce patru echipe britanice au ajuns în Liga Campionilor, Rădoi a răspuns: "În primul rând nu ştiu cât au fost de reale ofertele din Anglia pentru mine, din cele despre care s-au vorbit doar de două echipe ştiu eu. S-a investit foarte mult în fotbalul din Anglia şi acesta este principalul motiv pentru care au aceste rezultate. E cel mai puternic fotbalul englez, şi prin prisma numărului de echipe calificate în Ligă, dar şi datorită stilului, a spectacolului, a investiţiilor. Îşi merită locul", a spus el.

Rădoi speră ca echipele de club româneşti să depăşească Rusia în clasamentul coeficienţilor UEFA. "Piscină cu valuri la hotelul unde vom sta la Euro? Contează valurile? Contează să nu facem noi valuri înainte, asta e important. Trebuie ca echipa naţională să obţină rezultate, condiţiile unde vom sta sunt oricum foarte bune", a adăugat căpitanul FC Steaua.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădoi: Suntem un grup unit, e greu să ne dezbine cineva.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rădoi: Suntem un grup unit, e greu să ne dezbine cineva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de varză şi rubarbăr 2 porţii - 20 minute 1 varză potrivită1 leg. mărar verde1 leg. cimbru verde100g nuci zdrobite  mai mare4 - 5 tulpini de rubarbăr2 linguri oţet (balsamic, de mere, aromat)2 linguri ulei sare, piper Tăiaţi varza cât... Citeşte