Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2008 - Anul XIII, nr. 49 (3730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rădoi: Sunt sigur că CFR nu va veni să atace, ci să se apere

Joi, 28 Februarie 2008 (16:01:14)


Căpitanul formaţiei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa CFR Cluj nu va veni să atace, ci să se apere în meciul direct, programat duminică, de la ora 20.30, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în etapa a XXI-a a Ligii I.
  "Am speranţe că vom termina pe unul dintre primele două locuri şi nu se va mai pune problema unui nou antrenor, sunt sigur de asta. E puţin greu să te gândeşti la locul doi, dar e bună pentru noi şi această poziţie, pentru că suntem la o diferenţă mare de puncte de primul loc. Până la urmă, avem şanse să accedem din nou în grupele Ligii Campionilor pentru că suntem cap de serie în turul trei preliminar. Noi suntem principalul adversar şi pentru primul loc, şi pentru locul doi, la Iaşi a fost un şut pe poartă şi am primit două goluri, ca să nu mai zic de cele patru ocazii ratate cu seninătate. Sper să ne revenim. Sunt sigur că CFR nu va veni să atace, aşa cum au spus, ci să se apere", a spus Rădoi.

El a adăugat că şi terenul a fost prost la Iaşi, dar nu este bine pentru Steaua să îşi găsească astfel de alibiuri.

Mirel Rădoi a precizat că ar vrea să fie titular în meciul cu CFR Cluj de duminică. "Dacă ar fi după mine, aş juca, nu ştiu, vedem care va fi decizia antrenorului, dar important este ca jucătorii care vor intra în teren să fie în formă maximă şi să-şi dea viaţa pe teren. Mă simt bine, în formă, o să vedem când o să joc. Din punct de vedere fizic sunt bine", a spus el.

Rădoi a menţionat că nu ştie dacă se întâmplă ceva cu echipele bucureştene, care nu merg prea bine. "CFR Cluj are foarte mulţi străini, ei joacă în altă ţară, e mult mai uşor pentru ei, nu au presiunea pe care o avem noi. Suntem învăţaţi an de an cu presiune din ce în ce mai mare, trebuie să câştigăm, ei sunt mai detaşaţi de această presiune. Trebuie să le recunoaştem însă şi valoarea. Deja am văzut un război al declaraţiilor şi nu este normal, până la urmă este un joc între două echipe foarte bune, trebuie să ne bucurăm de spectacol în faţa unui stadion arhiplin. La asta se rezumă tot, şi banii, şi spectatorii, pentru spectacol vin oamenii la meci", a comentat Rădoi.

Căpitanul stelist nu crede că integritatea fizică a jucătorilor clujeni poate fi pusă în pericol pe perioada şederii la Bucureşti. "Au mers la plimbare cu pază? Nu ştiu ce fel de ameninţări au primit, să apară, dacă au primit acele ameninţări, însă nu cred că se poate întâmpla ceva, nu am ajuns chiar aşa. După declaraţiile de până acum, am văzut că este mai mult decât un meci, dar sper toată lumea să revină cu picioarele pe pământ şi să fie chiar un derbi", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a afirmat că nu îi este teamă să joace în acest meci: "Dacă mi-era teamă să joc, mă lăsam. Cred că pe toţi jucătorii va fi presiune, pentru că am pierdut la Iaşi, va fi o presiune în plus, trebuie să câştigăm neapărat".

Căpitanul FC Steaua a vorbit şi despre schimbul de replici dintre Nicolae Dică şi finanţatorul Gigi Becali. "Nu ştiu exact ce discuţii are fiecare jucător cu patronul. Cred că fiecare jucător trebuie să-şi vadă de treaba lui, pentru că ne-am învăţat cu declaraţiile lui Gigi Becali după un meci, deja ştim că după fiecare meci pierdut este mai nervos şi trebuie să se ia de cineva. Mi s-a părut o reacţie normală, cea a lui Dică. Nu a acuzat pe nimeni, nu a vorbit de rău pe nimeni, nu a trebuit să răspundă cuiva anume", a comentat el.

Rădoi a declarat că încă nu s-a uitat înfrângerea de la Iaşi, dar speră ca până duminică să se întâmple acest lucru, în caz contrar urmând să fie foarte greu. "Gigi Becali pe bancă la meciul cu CFR? Deja o dăm în altele, am auzit de maseur acum, mai avem puţin şi ne punem pălărie, mustaţă, ne deghizăm. El este acolo să ne asigure o linişte, să ne achite primele, salariile, nu se pune problema aşa. Deja facem mişto înaintea unui meci important. Nu mi-e teamă de arbitraj, nu mă interesează, chiar dacă văd cum sunt arbitrate alte echipe. Suntem plătiţi să jucăm, sunt oameni care trebuie să facă gălăgie când suntem defavorizaţi sau să recunoască atunci când suntem favorizaţi", a spus Mirel Rădoi.

Jucătorul stelist a subliniat că stadionul va fi plin numai pentru Steaua. "Şi anul trecut a fost plin cu CFR, şi erau pe locul trei. Prima oară era vreo 3-0 la pauză fără suporteri, apoi a fost plin când erau pe doi sau trei, nu mai ştiu. Chiar dacă sunt vreo 17 străini, probabil o să fie şi patru-cinci români. O să fie în majoritatea meciurilor mai mulţi străini, vin din ce în ce mai mulţi, dar sper ca jucătorii noştri să demonstreze că sunt mai buni ca străinii", a spus el.

Întrebat ce ar alege, un titlu cu Steaua sau un titlu european cu naţionala României, Mirel Rădoi a răspuns: "E greu de ales. Aş prefera locul doi cu Steaua, ca să jucăm un singur tur preliminar de Liga Campionilor şi o finală măcar de Campionat European, dar deja mergem cu gândul prea departe".

Rădoi a comentat şi situaţia petrecută la meciul Unirea Urziceni - Rapid din Cupa României, când banderola de căpitan al echipei giuleştene a stat aruncată pe teren 25 de minute. "La noi nu ştiu despre ce s-ar fi vorbit, conducerea ar fi luat unele măsuri, dar nu cred că se pune problema la Steaua să nu ia nimeni banderola. Sunt cinci căpitani, nu poate rămâne banderola aruncată pe teren. Nu numai pentru mine special este importantă, sau pentru Dică, Ghionea, Goian sau Petre Marin, îţi dă o responsabilitate mult mai mare, terbuie să strângi grupul în jurul tău. Este o responsabilitate, nu este dată la întâmplare fiecărui jucător", a spus Rădoi.

Căpitanul FC Steaua a menţionat că încă nu li s-a adus la cunoştinţă valoarea primei de victorie cu CFR, adăugând că în caz de succes, jucătorii vor fi cu siguranţă mulţumiţi. "Sunt neliniştit când pierdem noi, nu pot să fiu liniştit când pierde Rapid, pentru că sunt înaintea noastră, iar dacă ei pierd şi pierdem şi noi, nu-i ajungem niciodată. Dacă CFR va demonstra în meciul cu noi şi în celelalte meciuri că pot să câştige fără ajutorul nimănui, atunci merită pe deplin locul unu", a adăugat el.

Rădoi a declarat că are contract pe viaţă cu Steaua. "Contractul meu e semnat în alb pe viaţă la Steaua. O să vă săturaţi de mine aici. Dacă nu m-am săturat opt ani să intru pe aceeaşi poartă, mai rezist eu patru", a spus el, adăugând că merge pe mâna echipei FC Liverpool în Liga Campionilor.

Rădoi l-a încurajat pe pugilistul Lucian Bute, care va juca pentru titlul mondial: "Suntem cu toţii alături de el şi sper să ne facă din nou fericiţi".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rădoi: Sunt sigur că CFR nu va veni să atace, ci să se apere.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rădoi: Sunt sigur că CFR nu va veni să atace, ci să se apere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci 4 porţii - 40 minute 450g ciuperci 2 linguri ulei de măsline1 ceapă300ml lapte 850ml supă de legume8 felii de pâine de secară sau neagră50g unt topit2 căţei de usturoi75g caşcaval ras± sare, piper ... Citeşte