Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2008 - Anul XIII, nr. 49 (3730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atac la PD-L

PSD decretează „dezastru portocaliu” în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni solicită guvernului şi primului ministru Călin Popescu Tăriceanu să ia măsuri împotriva şefilor de instituţii deconcentrate din judeţ membri ai PD-L care, în opinia lui, nu ascultă de comandă guvernamentală, ci de comandă politică.

Mîrza cere guvernanţilor să-i pună la treabă pe aceşti directori în interesul locuitorilor din judeţ, dacă nu să-i schimbe din funcţii.

„Solicit Guvernului să analizeze situaţia din judeţul Suceava, să facă un comandament cu aceşti oameni pe care ori îi pune la treabă în interesul cetăţeanului din judeţ, ori să ia măsuri de schimbare. Nu are nici o vină cetăţeanul să fie vitregit de drepturile ce i se cuvin din aceste sectoare de activitate”, a spus Mîrza.

 

Mîrza: „Judeţul va fi mâine, poimâine în carantină cu rabia tip Dulgheru”

Preşedintele PSD Suceava a decretat „dezastru portocaliu” în judeţul Suceava, mai exact în domeniile de activitate conduse de democrat-liberali. Mîrza a dat ca exemplu sănătatea.

„Să ferească Dumnezeu să nu ajungă nimeni în Spital. În timp ce nu există nici conducere numită la nivel de spital, e un interimat la nivel de ASP şi la CAS. E o întreagă băşcălie. Nimeni nu ascultă de nimeni. Nimeni nu coordonează. A ajuns colegiul medicilor să facă declaraţii politice în loc să se ocupe de profesiune. Adică în afară de culoarea portocalie nu se întâmplă nimic nici în spital”, a declarat Mîrza. Liderul judeţean al social democraţilor a trecut în revistă şi sectorul sanitar veterinar, unde şef este Petrea Dulgheru. Mîrza a afirmat că Dulgheru face politică, în loc să se ocupe de profesie şi să elimine focarele de rabie care au împânzit judeţul.

„Judeţul va fi mâine poimâine în carantină cu rabia tip Dulgheru care, să mă ierte Dumnezeu, acum în loc să-şi pună oamenii la treabă şi el să facă treabă, umblă din poartă în poartă în poartă să facă politică PD-L. Stă pe capul unui medic veterinar de la Broşteni, îl ameninţă în toate felurile că-l lasă fără pâine, dacă va candida din partea PSD la funcţia de primar. A stat pe capul primarului din Vicovu de Sus, amendându-l săptămână de săptămână ca să-l facă PD-L-ist”, a spus Mîrza.

 

Mîrza susţine că toţi cei 460 de directori de şcoli sunt acum membri PD-L

El s-a referit şi la învăţământ, la violenţa din şcoli, la lipsa managementului educaţional şi la slaba coordonare a sectorului.

„Domnul din fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean nu face altceva decât membri PD-L, ba mai face geamuri şi uşi din când în când la infrastructura  şcolară”, a  precizat Mîrza, care susţine că toţi cei 460 de directori de şcoli sunt acum membri PD-L.

Nici silvicultura nu a scăpat de „furia” liderului social democrat. Mîrza afirmă că în judeţ se fac defrişări masive fără nici un control, chiar cu ştirea celor care conduc silvicultura.

„Se fac aceste defrişări de teamă că pădurile ajung la viitorii proprietari, care pot fi persoane fizice sau juridice, sau la nivelul judeţului e vorba de Arhiepiscopie şi atunci se preferă a se da munţii goi. Se zice că din acest lemn  ajung bani la nişte partide politice”, a spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD decretează „dezastru portocaliu” în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
PSD decretează „dezastru portocaliu” în judeţul Suceava2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo Marza trimis de
(28 feb 2008, 12:05:08
uite ca a aparut cineva cu greutate in judetul nostru sa puna la zid administratia PD-L de la nivelul deconcentratelor. Ne-am saturat de hotii astia de la PD-L (alias Carcalete care plange cand ii ia ministrul jucaria, Ropota care habar n-are pe ce lume traieste, Dulgheru care nu stie cum sa mai "beleasca" producatorii din domeniul alimentar). NE-AM saturat de hotii portocalii care se cred Maica Tereza, slanina n-au mancat gura nu le miroase.

Fluture o sa vezi CJ cand o sa-si vada lupul ceafa
1.1  RE: Bravo Marza trimis de
(29 feb 2008, 06:40:13
Ai dreptate mosule, dar, te-ai trezit cam tirziu. Puna acuma unde ai sforait? Siktir!
1.2  RE: Bravo Marza trimis de
(29 feb 2008, 07:36:07
.Liberalii sa paraseasca guvernarea.jos tariceanu.

2.   Comunistule trimis de
(28 feb 2008, 12:05:20
ti-a sosit ceasul ,concret ce ai facut pentru judet tov.mirza .
3.   Pt.Mircea trimis de
(28 feb 2008, 12:49:16
Bai Mircea, tu esti un comunist, Marza n-a aparut acuma in judetul nostru fura de ani de zile si nu vrea sa-si piarda scanul de aceea arunca cu noroi in oameni mai putin vinovati decat el.Dulgheru imi este coleg si n-a cerut nici un ban si nici un produs de la noi,in schimb Campan (coleg de partid cu Marza ) ne "zvanta".
4.   Mai incet tovarase Mirza trimis de
(28 feb 2008, 15:08:58
ai cam inceput sa dai din colt in colt,nu-ti ajunge cit ai.......,cit ti-ar mai trebui.I-ti dau eu din pensia mea,atit cit este.Ai umplut institutiile cu acoliti de ai tai.Lasa ca vin nemtii la aeroport si prin acoliti tai de acolo(directorul si catelul sau)i-ti tragi tu partea,nui asa?SAU POATE NU AM DREPTATE?Cine stie?Poate mai mergi pe la manastiri,si de acolo se mai poate mulge.Poate da Dumnezeu sa scapam de tine,ca ai ingropat acest jud.

5.   Ai gresit culoarea Gavrile! trimis de
(28 feb 2008, 16:58:45
De 18 ani e dezastru ROSU in Suceava din cauza conducerii PSD. PDL-ul este partidul care va scoate Suceava din belele. A venit timpul sa pleci de la CJ Gavrile!
5.1  RE: Ai gresit culoarea Gavrile! trimis de
(28 feb 2008, 19:41:24
Bai BUGS BUNNY suferi rau de tot tata. Mergi la doctor pana nu e prea tarziu. Sunt convins ca nici tu nu crezi idioteniile care le scoti pe "buson". Mare e gradina ta Doamne........
6.   ! trimis de
(28 feb 2008, 19:00:15
Mirza mai are de spus multe in acest judet.
7.   By,by,Marza trimis de
(28 feb 2008, 19:46:39
Vi se apropie... si va temeti! Tare ati mai furat si ati mintit.
8.   Atentie la limbajul lui mirza trimis de
(28 feb 2008, 20:06:04
auziti la mirza: "sa fereasca dumnezeu...", "sa ma ierte dumnezeu..."!!! se pare ca-l apasa rau constiinta in ultima vreme! sau poate ca incepe sa se teama de consecintele dosarului pe care-l are la dna? ce sa-i faci, dl. mirza, mai devreme sau mai tirziu, toti dam seamam de faptele noastre! cit despre enormitatile pe care le debitati zilnic prin ziare, nu v-ati plictisit? ca noi, sigur da!
9.   VRAJEALA DE DOI LEI trimis de
(28 feb 2008, 20:33:33
Unde statea ingerul de pe dric fratilor , virgina numita MIRZA , care nici usturoi nu a mincat nici gura nui pute. Mai nea MIRZA ai uitat ce comanda era pe timpul lui alias goliat IORDACHE SI SLEVOACA ,sau nu te mai ajuta memoria.....APROPO SPUNETI CE ATI FACUT IN 10ANI DE GUVERNARE... SPNE DE UTILITATILE CARE NI LE-AI PROMIS IN 2004.. MI SE PARE CA MINCIUNA ESTE PRINCIPALA TA ARMA .
10.   Sunt la fel amandoi trimis de
(28 feb 2008, 21:56:47
Hoti sunt amandoi, avizi de putere amandoi, urati la chip si la suflet amandoi, mincinosi amandoi, chiar nu meritam mai mult?

Din pacate daca ar fi sa aleg dintre oamenii PSD-ului si PDL-ului ar trebui sa nu merg la vot.
11.   Penibilitati trimis de
(28 feb 2008, 23:45:42
Fratilor ,cit se mai pot prostitua lichelele acestea de la PDLaturiZoaie).Ma uit la emisiunea lui Turcescu,cum ii bate cap in cap pe acesti groaznic de caraghiosi (Blaga,Stolojan,Videanu ,Boc si Flutur,era sa spun al nostru...da-ti vine sa vomiti)De mult n-am vazut niste figuri mai idioate,prinse in corzi de niste interlocutori ce pina acum le erau vadit favorabili,dar cind s-au dumirit mai bine cit de umili,yiesmani,mincinosisi lipsiti de caracter i-a facut la ordin Base_bermuda.Ei,daca astia sint cei care vor sa conduca ROMANIA,penibilii astia sa stie ca s-au compromis definitiv!!
12.   Ia aminte trimis de
(29 feb 2008, 09:31:13
voi psd ia-ti sustinut. de ce nu a-ti votat pentru motiunea de cenzura declansand alegeri anticipate/// va fost frica. acum se strange latul . ve-ti pierde totul la nivel de judet. vine dictatura ,,flutur''.
13.   Zoaiele PSD/PCR trimis de
(29 feb 2008, 16:07:48
Zoaiele PSD/PCR fierb la CJ. Asa si trebuie, tinute numai la foc mare.

Mirza pleaca, dl Flutur ramane. Bravo Popor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci 4 porţii - 40 minute 450g ciuperci 2 linguri ulei de măsline1 ceapă300ml lapte 850ml supă de legume8 felii de pâine de secară sau neagră50g unt topit2 căţei de usturoi75g caşcaval ras± sare, piper ... Citeşte