Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2008 - Anul XIII, nr. 49 (3730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dragomir: Dacă CFR bate sau face egal cu Steaua, campionatul s-a terminat

Joi, 28 Februarie 2008 (16:10:01)


Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă CFR Cluj câştigă sau obţine un rezultat de egalitate în partida din deplasare cu Steaua, programată, duminică, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, atunci "campionatul s-a terminat".
  "Steaua-CFR Cluj este finala campionatului. Asta e cheia campionatului, a titlului. Dacă CFR bate la Steaua sau face un egal campionatul s-a terminat. Dar mai e şi locul doi, care duce în preliminarii la Liga Campionilor", a spus Dragomir, la finalul Adunării Generale a LPF.

Oficialul Ligii consideră că fotbaliştii rapidişti ar trebui să fie preocupaţi de joc şi nu de a încerca să îl dea afară pe antrenorul Mircea Rednic. "Nu iese fum fără foc. Am o impresie bună despre Rednic, dar jucătorii să-şi vadă de treburile lor. Să-şi vadă de joc, nu să dea antrenorul afară. Dacă are valoare jucătorul, doar nu e nebun antrenorul să nu-l bage. Nu există om fără greşeală. Una e dacă greşeşti intenţionat, atunci eşti vinovat. Dar dacă greşeşti omeneşte... Dacă el crede că Ionescu e mai bun ca Popescu şi l-a băgat pe Ionescu, ce greşeală e asta?", a afirmat preşedintele LPF.

Întrebat dacă i se pare normal ca jucătorii echipei Rapid să refuze banderola de căpitan, cum s-a întâmplat, miercuri, în partida pierdută cu 0-1, în faţa formaţiei Unirea Urziceni, în sferturile de finală ale Cupei României, Dragomir a afirmat: "Nu vreau să răspund la această întrebare pentru că ar trebui să îi jignesc pe foarte mulţi. Răspunsul ar fi dur, de neînchipuit".

Dumitru Dragomir a menţionat că momentan nu va interveni pentru aplanarea conflictelor dintre conducătorii de cluburi din Liga I pentru că preţul mare pe care îl va obţine LPF în schimbul drepturilor TV se datorează şi acestor "cancanuri". "Nu o să iau măsuri, o să mai las un pic cancanurile. Pentru că preţul la licitaţie a fost ridicat şi de cancanuri. Fotbalul nu e numai pe stadion, e şi frumos datorită acestor confruntări dintre preşedinţi", a adăugat Dragomir.

Potrivit preşedintelui LPF, suporterului care a avut un conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă la finalul partidei Dinamo - Ceahlăul Piatra Neamţ ar trebui să i se interzică definitiv accesul pe stadioanele din România. "Acel suporter nu ar avea ce să mai caute pe un stadion din ţară. Iar dacă va fi găsit pe stadion să se aplice legea. Dacă incidentul a avut loc în jurul stadionului e mai grav, pentru că legea spune că Jandarmeria trebuie să-şi facă datoria", a spus oficialul LPF.

Dragomir a precizat că s-a temut de accidentarea suferită săptămâna trecută de atacantul Adrian Mutu, pentru că este un jucător extrem de important al echipei naţionale. "M-am temut când am auzit că s-a accidentat Mutu. Eu ţin foarte mult la el. Suntem mândri că suntem contemporani cu el. E o cinste pentru România. Poate doar Băsescu are o notorietate mai mare decât Mutu în România", a afirmat Dumitru Dragomir.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragomir: Dacă CFR bate sau face egal cu Steaua, campionatul s-a terminat.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dragomir: Dacă CFR bate sau face egal cu Steaua, campionatul s-a terminat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci 4 porţii - 40 minute 450g ciuperci 2 linguri ulei de măsline1 ceapă300ml lapte 850ml supă de legume8 felii de pâine de secară sau neagră50g unt topit2 căţei de usturoi75g caşcaval ras± sare, piper ... Citeşte