Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 feb 2008 - Anul XIII, nr. 49 (3730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Cinema City deschide la Suceava zece săli de cinema ultramoderne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din toamna acestui an, sucevenii vor avea la dispoziţie nu unul, ci zece cinematografe moderne, pe sistem multiplex, în care vor rula cele mai noi filme lansate la nivel internaţional.

Cinema City, unul din cei mai mari operatori de profil din Europa, a semnat contractul pentru deschiderea celor zece săli de cinema în cadrul Iulius Mall Suceava, continuând astfel parteneriatul început toamna trecută, prin deschiderea primelor săli de cinema în cadrul Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Timişoara, încă zece săli de cinema urmând să fie deschise în Iulius Mall Cluj.

Cele zece săli de cinema din Iulius Mall Suceava vor avea o capacitate totală de 1150 locuri, ocupând astfel 50% din spaţiul disponibil. Pe lângă Cinema City, o mare parte din spaţiul disponibil din Iulius Mall Suceava a fost închiriat de hypermarketul Auchan, care va ocupa 10.500 de metri pătraţi, precum şi de Bricostore, care va deschide un magazin de 9500 metri pătraţi.

 

Două cinematografe falimentare

"Contractul semnat între Iulius Mall Suceava şi Cinema City însemnă o nouă şansă pentru spectatorii dintr-un oraş în care există un singur cinematograf din vechea reţea de stat, şi acesta aflat într-o stare de funcţionare nu tocmai fericită. Pentru prima dată, sucevenii vor avea cele mai moderne săli şi vor putea beneficia de premiere cinematografice în acelaşi timp cu locuitorii din oraşele mai mari", au declarat reprezentanţii companiei Cinema City.

Decizia Cinema City Romania, parte a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrală si de Est, este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în Suceava, unde au existat două cinematografe, lipsa de interes a publicului a dus la închiderea unuia dintre ele.

Cinematograful Burdujeni a fost transformat pentru o vreme în depozit de materiale, apoi a fost adăpost pentru vagabonzi, pentru ca acum să se încerce transformarea sa în sediu de Primărie pentru cel mai mare cartier al Sucevei.

În acelaşi timp, singurul cinematograf rămas – Cinema Modern, e mai tot timpul pustiu, vizionarea filmelor fiind o adevărată aventură, din cauza frigului, a umezelii şi mucegaiului care a pătruns în pereţii acestuia.

 

Kidsland, patinoar, sală de fitness şi sport pub, la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava, cel de-al patrulea mall din reţeaua Iulius Group, va fi deschis în toamna acestui an. Acesta va avea o suprafaţă totală construită de 132.000 metri pătraţi, din care suprafaţa închiriabilă este de 45.000 metri pătraţi.

Odată cu deschiderea Iulius Mall, Suceava va avea încă un patinoar şi un sport pub. Facilităţile de divertisment din mall vor fi completate de o sală de bowling şi biliard, o sală de fitness ultramodernă şi un spaţiu special dedicat copiilor, Kidsland.

Prin această investiţie, de 100 milioane euro, Iulius Group va deveni unul dintre cei mai importanţi investitori din judeţul Suceava.

Traficul anual estimat este de 7 milioane de vizitatori, vânzările urmând să atingă 70 milioane euro pe an, inaugurarea mall-ului fiind estimată pentru sfârşitul anului 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinema City deschide la Suceava zece săli de cinema ultramoderne.
 Vizualizări articol: 1804 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Cinema City deschide la Suceava zece săli de cinema ultramoderne4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca toti din breasla.. scrieti dupa ureche! trimis de
(28 feb 2008, 11:23:25
domnu Romega.. poate dvs sunteti mai tinerel si nu stiati.. in Suceava au existat 3 cinematografe.... in Centru... In Burdujeni si in Itcani !!!

1.1  RE: Ca toti din breasla.. scrieti dupa ureche! trimis de
(28 feb 2008, 11:31:56
De fapt , cu Cinematograful Tineretului au fost 4. Si lumea facea coada ca sa vada un film bun.

Dar apoi nesimtirea unora si delasarea altora au cam taiat pofta sucevenilor de cinema.
2.   .. trimis de
(28 feb 2008, 11:29:55
Cine o sa mearga sa dea un sac de bani pe un belet sa vada un film cand sunt torente,odc-uri retele si alte minuni
2.1  RE: .. trimis de
(28 feb 2008, 14:23:47
da dar ai tu acasa ecran lat ? nici cu un monitor de 22 inch n-as putea spune ca e mare scofala in comparatie cu cinematograful.
2.2  RE: .. trimis de
(28 feb 2008, 14:48:55
Da ce spui de unu de 40 de inch?
2.3  RE: .. trimis de
(29 feb 2008, 10:39:58
da ce zici daca, conectezi pc-ul la o plasma de 106? si il pui si pe un sistem periculos 5.1?pui o punga de pop corn la microunde si te simti mult mai bineclown
3.   PT SOFERU trimis de
(28 feb 2008, 11:31:21
SOFERU IESIM LA UN CINEMA?
4.   10?????????????? trimis de
(28 feb 2008, 11:35:55
la un moment dat era un singur cinema si a dat faliment din lipsa de clienti. brava dom primare..s-a umplut sv de magazine.un targusor cu 100000 locuitori si nu mai stiu cite magazine mari in perspectiva.da' fo' investitie care are ca scop producerea a ceva, fo' fabrica ceva? muncim toti la magazine care n-au cui vinde....
5.   .. trimis de
(28 feb 2008, 11:42:11
e altceva sa mergi la un film in oras decat sa te uiti acasa domnule cocoselu
6.   O tara de rahat cu oameni la fel! trimis de
(28 feb 2008, 11:44:58
asteptati sa se deschida MALLul... atunci sa vedeti fitze....

cum vor sta umflatii cu cheile si telefoanele pe mese.... si alaturi c69va musai blonda... si cu trabucu-n bot, cum isi vor cumpara haide DA FIRMA....

iar vis-a-vis..... p**limea... rascoleste printre buticurile din bazar....
6.1  RE: O tara de rahat cu oameni la fel! trimis de
(28 feb 2008, 22:36:58
Esti invidios. De ce nu recunosti? In loc sa scrii comentarii pline de invidie mai bine spune lumii ca esti frustrat si invidios pe aia care au pentru ca pot! Sa nu intelegi ca eu admir persoanele de care vb tu, pentru ca de la de la ignoranta pana la invidie e cale lunga. Pacat de tine!
7.   . trimis de
(28 feb 2008, 11:45:04
poate sa faca cine vrea ce vrea oricum eu mai raman 2 ani in suceava. traiasca ardealul
8.   =)) trimis de
(28 feb 2008, 12:21:04
VREI SA FII SINGUR ? MERGI LA CINEMA!!!!!!!!!!!!!:)happy happy laughing
9.   Se pregateste ceva trimis de
(28 feb 2008, 12:48:08
se intrevede o noua afacere pe piata imoboliara din Suceava.Sunt curios cine o sa cumpere vechiul cinema Modern avand in vedere pozitia sa si cu cat???

10.   Destepti sunteti trimis de
(28 feb 2008, 12:48:54
fratzilor nu s`a gandit nimeni ca in fabricile alea nu se facea mai nimik?

cati oameni lucrau la fosta fabrica unde se vor deschide Mall`ul si Carrefour`ul?

noi nu avem nimik in orashul asta. fiti fericiti ca totushi e cineva interesat sa faca ceva pentru el.

si chiar daca nu va vine sa credeti kaufland si metro au inregistrat vanzari record in suceava. de ce oare vrea metro sa aduca si aripa lui in suceava? "adik Real`ul pt cei ce nu stiu"

toti va plangeti ca e un orash infect. dar ce faceti pentru el?

cei care postati aici fiti fericiti ca apar locuri de munca cat de cat bune intr`un orash care nu are nici o industrie nimik.

ganditi`va ca in kaufland, metro, carrefour sunt numai studenti sau cei cu situatie mai grea in familie. sunt o gramada de locuri de munca aparute.

mai si ganditi dragi suceveni inainte sa deschide gura la niste aberatii. deschideti ochii in primul rand.
10.1  RE: Destepti sunteti trimis de
(28 feb 2008, 13:30:12
ALO , da ingusta ..."privire mai ai " !

PUTEREA ECONOMICA a unei regiuni (suceava) consta in ....PRODUCTIE !!!

daca se inchid fabricile si nu mai ...producem NIMIC , atunci ce putere economica avem ???

iti spun eu : ZERO !!!
10.2  RE: Destepti sunteti trimis de
(28 feb 2008, 13:34:17
Temida, fa o fabrica si produ! Sau produ, sa faci o fabrica!

E usor de dat din ... taste.
11.   Priviri inguste? trimis de
(28 feb 2008, 15:26:58
asta ai tu o privire ingusta. fiecare e usor sa zica cu gura.

nu vezi ca nimeni nu se gandeste sa faca o fabrica? de ce? pentru ca nu ai profit. de ce s-au inchis toate? de ce s-a vandut totul?

datorita unor persoane care nu au stiut ce sa faca.

nu vorbi de putere economica cand nu ai economie in orash.

daca ramaneau fabricile alea in picioare era mai bine? daca ramaneau locuri pentru boschetari era mai bine?

macar asa de bine de rau se incearca o schimbare.

fii fericit ca o sa mai producem si noi ceva....ca in loc sa se duca tot magnatul la iasi in mall o sa stea in suceava la mall si mai sunt oferite si niste locuri de munca pentru cei din orash.

o "privire ingusta" ca a ta nu reuseste sa vada acest lucru.

din cauza asta toti cei "buni" pleaca in afara sau in alte orashe, pentru ca nu au nici o sansa, dar macar sunt oferite pentru altii care au venit in suceava la facultate o sansa.....

poate cand ai sa te afli i
12.   Asdrew trimis de
(28 feb 2008, 16:40:14
pai daca vrei sa vezi filmu ca,la cinema iti iei un videoproiector si nu te deranjeaza nimeni se mai intampla dai bani pe bilet si nu iti prieste filmu ba suna un tel.comentarii aiurea si de astea succes cu salile astea dar nu prea cred
13.   ... trimis de
(28 feb 2008, 17:01:50
vad ca unii sunteti impotriva evolutiei!
13.1  RE: ... trimis de
(28 feb 2008, 22:54:57
Da! Evolutie = cinematograf. In cazul in care nu stiai comunele Sf. Ilie, Patrauti, Scheia si Adancata sunt riverane municipiului Suceava. Din nou, in cazul in care nu stiai, marea majoritate a adolescentilor din aceste localitati este retardata intrucat cei apropiati de varsta majoratului inca nu fac diferenta intre bine si rau si invadeaza orasul de parca ar fi otomanii de pe vremuri care incercau cu tot dinadinsul sa faca prapad. Nasol e ca Stefan cel Mare e mort de mult iar altii ca el nu s-au mai nascut si tocmai de aia stau acum politistii ca spectatorii la cinema in fata ilegalitatilor produse cu prilejul petrecerilor "aruncate" in centrul orasului de distinsul nostru primar Jhon Long! E greu sa inveti un taran sa traga apa la WC si imposibil sa-l aduci la nivelul la care sa inteleaga de ce trebuie sa se spele. Pricepi ce spun?
14.   CINE MA.... trimis de
(28 feb 2008, 17:11:20
BAI FRATE DAR SANTETI DE GROAZA! ce plm va tociti degetele pe tastatura pt rahatul asta de articol? hai mai bine sa comentam altul... mai important .
15.   Pt BAUDAU trimis de
(28 feb 2008, 17:15:14
ai gresit! R-evolutiei trebuia scris...happylaughing)
16.   ::: trimis de
(28 feb 2008, 17:20:19
BA AICI E VORBA DE ZECE CINEMATOGRAFE... NU E VORBA DE METRO, KAUFLAND SAU MAI STIU EU CE... ORICUM NU STIU CATA CLIENTELA OR SA AIBA... DAR NAH SI PENTRU TEMIDA AM CEVA DE SPUS : CE VREI SA PRODUCI SI DIN CE SA PRODUCI, SUCEAVA E UN ORAS COMERCIAL:
16.1  RE: ::: trimis de
(29 feb 2008, 09:11:17
sandele suceava nu e un oras comercila !!

suceava in momentul de fata se ..."taraste" pe banii adusi de ...macaronari si de restul de peste hotare !!!

asteapta 3-4 ani sa se dezvolte reteaua de ...SUPER-MARKET-uri si-o sa vezi ce mai ramane din....."orasul comercial" .

de altfel ai si tu o ..."privire ingusta" ca multi altii.
17.   PT TEMIDA trimis de
(28 feb 2008, 17:23:46
MAI TEMIDA DE CE NU ITI CUMPERI O CUTIE DE MASLINE ? CA SA TE APUCI SA PRODUCI ULEI ::))))))))
18.   Salutari pentru TEMbeleIDA trimis de
(28 feb 2008, 19:12:54
chiar ma gandeam daca si vizavi de acest subiect ai putea sa iti dai cu parerea...

ai incercat....
19.   Casa de cultura trimis de
(28 feb 2008, 19:15:01
si la casa de cultura se puteau viziona filme; sa dea domnul sa mearga lumea la cinematograf dar ma indoiesc ca pe ai nostrii concetateni ii intereseaza un film bun !
20.   Fara comentarii trimis de
(28 feb 2008, 19:57:03
Cam toata lumea are un TV cu ecran mai mare.Presimt un faliment,asa �mi miroasa.

Apai sa vezi mezerie,prez,semente.........

Consider ca mai trebuie oarece EDUCATIUNE.
21.   Economia de piata sau comunista? trimis de
(28 feb 2008, 21:30:16
Draga Temida nu stiu ce tip de studii economice ai dar sunt sigur ca sunt ori la ff ori pe timpuri de mult apuse. O zona nu traieste doar din productie(citeste fabrici ) sau cel putin in europa occidentala unde exista capitalismul. Baza capitalismului e consumismul si nu altceva. Ca sa intelegi si tu ar putea toata Suceava trai doar lucrand in comert. Adica tu lucrezi de exemplu intr-o pizzerie dar cand cumperi mincarea te duci la Auchland iar cand cumperi un CD te duci la un magazin de CD , vrei un cui si un ciocan ai sa te duci la Bricoland si asa traieste toata lumea. Zona Sucevei e o zona destul de puternica avand ca principale ramuri , agricultura si exploatarea lemnului ,iar jumatate din populatia judetului lucrand in alte tari de la UE. Asa ca nu te preocupa ai sa vezi cum functioneaza Mallul in plus iti garantez ca in Cinematograf e mult mai mare calitatea unui film decat in fata pc in casa la tine. Sa vezi un film in PC e ca si o bere calda si fara gaz vara.Salutari
21.1  RE: Economia de piata sau comunista? trimis de
(29 feb 2008, 09:20:44
mai "specialistule in economie de scurta durata" , hai sa-ti deschit ochii.

in momentul de fata toate tarile capitalist trec o perioada destul de grea din punct de veder ECONOMIC si stii de ce ????

pentru ca piata capitalista este invadata de produse din...CHINA !!!

CHINA este un producator de tot felul de produse si care in momentul de fata datorita faptului ca are ....PUTERE DE PRODUCTIE (cea mai mare din lume) , este singura tara care are cel mai mare coeficient de ...DEZVOLTARE !!

restul de tari (capitaliste) putinul coeficient pozitiv de dezvoltare il au datorita....conflictului din golful persic.

ps. MAI INVATA ECONOMIE (dar cea adevarata si nu....PROPAGANDA !!!).
21.2  RE: Economia de piata sau comunista? trimis de
(29 feb 2008, 10:36:50
nenea Temida,

citind adancile dumitale reflectii asupra economiei mondiale stau si ma gandesc cum nu te-au cooptat astia in echipa guvernamentala, ca ne scoteai sigur din impas? zici ca din cauza Chinei nu mai merge economia capitalista? pai tu nu stii ca majoritatea firmelor mari au cate o fabrica si in China pt ca mana de lucru e ieftina, taxele mititele etc.? ca fac si produse contrafacute e foarte adevarat, dar sa-ti mai spun un lucru, nici companiile mari nu se chinuie prea tare sa distruga pirateria pt ca in fond si la urma urmei pana la un punct e buna si pirateria ca le promoveaza produsele, iar unul care stie cu adevarat ce inseamna un produs original, il va lua pe ala original nu un fake sau replica cum ii spun ei de prin bazaruri sau piete.

chestia cu China vinovata de insuccesul altor tari e ca si cum ai spune ca nu pot sa ma dezvolt pt ca ala de langa mine se dezvolta mai bine.
21.3  RE: Economia de piata sau comunista? trimis de
(29 feb 2008, 10:44:57
cat despre "economia comunista", citeste cum ar trebui sa arate o "economie adevarata" , dupa modelul dat de....Iisus sau Isus sau cum il mai numiti ceilalati !!!

nu cumva e mai apropiata de "economia comunista" , decat de economia capitalista ?

teoria lui Iisus (sau cum vreti voi sa-l numiti), e singura TEORIE ADEVARATA A ECONOMIEI !!
21.4  RE: Economia de piata sau comunista? trimis de
(29 feb 2008, 10:50:53
mai tu ala care ai uitat sa te semnezi , tu stii ce inseamna o adevarata investitie din punct de vedere economic pentru regiunea unde are loc ...INVESTITIA ???

daca marile firme prefera sa ...CONSTRUIASCA FABRICI in china , atunci cine are mai mult de castigat ?

firma care construieste sau regiunea in care se construieste ?

firma care construieste trebuie sa-si caute piata de desfacere ,iar piata de desfacere este alcatuita din oameni cu ...PUTERE DE CUMPARARE !!

ca sa ai putere de cumparare trebuie sa....PRODUCI ca sa poti vinde si sa faci ....bani !!!

ma , da voi chiar santeti....BATUTI IN CAP !!
21.5  RE: Economia de piata sau comunista? trimis de
(29 feb 2008, 10:55:06
o conducere a unei regiuni se poate ...LAUDA ca a reusit sa atraga investitii in regiunea respectiva , dar investitii care ...RIDICA PUTEREA DE CUMPARARE A CETATENILOR si nu investitii care conduc la....SOATEREA CAT MAI MULTI BANI DE PE PIATA RESPECTIVA SI ALOCAREA LOR IN TARA DE ORIGINE A FIRMEI CARE...CONSTRUIESTE MALL-ul !!!
21.6  RE: Economia de piata sau comunista? trimis de
(29 feb 2008, 11:54:09
de acord cu temida.traind din exploatarea lemnului si vinzindu-l ca materie prima riscam epuizarea resurselor si urmasii vor ramine doar cu magazinele. de ce nu se atrag investitii pt productia de mobila. astea s-au dus pe la siret, dornesti si gura humorului(30 mil ikea). eu sunt sceptic ca se poate trai doar din comert.pt. a fi vindute bunurile trebuie produse. cre ca bunastarea unei regiuni consta in imbinarea productiei cu comertul, ori in zona noastra industrie...canci...
22.   SA SE FACA EXCURSII ORGANIZATE DIN BT... trimis de
(28 feb 2008, 21:32:09
inca un loc in care taranii de peste siret pot veni la furat!
23.   Admirabil trimis de
(28 feb 2008, 23:18:25
foarte frumos acest proiect...si perspective entuziasmante in privinta mall`ului!!

f multa lume multumita si nerabdatoare...cam asta`i pulsul real!
24.   Grota !! trimis de
(28 feb 2008, 23:27:02
cand veti intra in acest complex sa aveti grija pe unde calcati!!!peste tot exista riscul prabusirii.stiti cum au fost astupate hrubele?si au fost toate astupate? iar cand urcati la etaje ganditi-va ca majoritatea prefabrcatelor sunt STIFTURI
25.   Smartfinancial trimis de
(29 feb 2008, 01:55:40
am citit un articol aproape identic in smartfinancial, in editia din 25 februarie.... ce coincidenta....
26.   Adaptare trimis de
(29 feb 2008, 07:55:13
tre sa ne adaptam, daca cinema nu merge atunci parcari!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de ciuperci 4 porţii - 40 minute 450g ciuperci 2 linguri ulei de măsline1 ceapă300ml lapte 850ml supă de legume8 felii de pâine de secară sau neagră50g unt topit2 căţei de usturoi75g caşcaval ras± sare, piper ... Citeşte