Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2008 - Anul XIII, nr. 46 (3727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gigi Becali: O să vedeţi 14 meciuri câştigate de Steaua

Luni, 25 Februarie 2008 (16:38:39)


Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că se va consulta cu antrenorul Marius Lăcătuş în privinţa echipei, iar "roş-albaştrii" vor câştiga toate cele 14 meciuri rămase de disputat din sezonul 2007-2008 al Ligii I.
  "O să vedeţi 14 meciuri câştigate de Steaua, o să vedeţi. Eu nu am zis că mă bag la echipă, mă consult cu Marius. N-are rost să mai comentez mai multe, că nu are rost. Doar atât vă spun că o să vedeţi Steaua în meciul cu CFR Cluj şi o să vedeţi altă Steaua, alta echipă. N-are rost să facem acum tensiuni la echipă", a spus Gigi Becali.

Patronul stelist crede că unii dintre jucătorii roş-albaştrii nu se mai concentrează la meciuri din cauza statului lor de "vedetă". "Nu se poate cu vedetisme. Cu vedetismul nu câştigăm nimic. Nicoliţă a ajuns pe la emisiuni de divertisment cu banderolă de indian. Dică, Goian pe la Giovani: «nea Giovani, ce faci nea Giovani, când plecăm nea Giovani?». Văd că portughezii joacă în străinătate, şi ei joacă tot în străinătate, unde câştigă sute de mii de euro şi ei vor să plece. Aşa nu se mai poate. Dacă nu le mai arde de fotbal, o să stea pe bancă, care e problema? Nu există la Steaua niciun contract de titular la echipă, i-am spus şi lui Marius, există contract de angajat fotbalist. Contract de muncă pentru fotbalişti.", a mai spus Becali.

Gigi Becali este convins că Steaua va avea o altă evoluţie în meciurile rămase. "A fost ce a fost, aşa a trebuit să luăm bătaie cu 2-1 cum a fost, dar de acum încolo nu va mai fi aşa. De acum încolo va bate Steaua şi va bate Steaua o să vedeţi cum. O să vedeţi o altă echipă Steaua şi o să vedeţi că la Steaua nu există niciunul că e vedetă şi are post de titular. La asta mă refer eu că mă implic. Oricum îl cheamă pe el nu are un post de titular asigurat. Ce înţelegi voi că mă implic peste Lăcătuş e o tâmpenie. E un avertisment pentru toţi jucătorii Stelei. Poate fi rezervă oricine, şi Nicoliţă, Goian, Dică, oricine poate fi rezervă", a explicat Becali.

Finanţatorul grupării din Bulevardul Ghencea nu se teme de reacţia suporterilor după ce a spus că se va implica la echipă. "Ce e important pentru fani, să nu mă implic şi să piardă Steaua, sau să mă implic şi să câştige Steaua? Eu când mă implic acum Steaua va câştiga 14 meciuri la rând. Cum a mai câştigat opt la rând", a precizat Gigi Becali.

Gigi Becali a dezvăluit că va avea o şedinţă cu managerul general Adrian Ilie şi cu antrenorul Marius Lăcătuş, dar şi cu jucătorii stelişti. "Nu e vorba de supărare, e vorba de gândurile care nu te lasă să treci peste astea. Dar o să vedeţi voi ce se va întâmpla la Steaua, cât de curând. Chiar la meciul cu CFR. Schimbări în echipă. Să vedem acum, vine şi Lăcătuş şi Adrian Ilie, vor fi schimbări cu siguranţă. Ne întâlnim să vorbim. Bineînţeles că o să vorbesc şi cu fotbaliştii. Asta în primul rând ca implicare. O să vorbesc cu jucătorii să le spun despre ce e vorba la Steaua, că poate nu au înţeles bine. Şi să nu creadă că au un post de titular la Steaua. Să nu creadă că dacă sunt la echipa naţională eu gata... Nu mai iau bani pe ei şi gata, dar tot pe bancă stau", a mai spus Becali.

Patronul stelist i-a felicitat pe conducătorii clubului CFR Cluj pentru declaraţii făcute înaintea partidei de la Iaşi. "Nu mă deranjează că cei de la CFR au spus că o să fie o glumă de meci cu Poli. Asta e strategia lor. Bravo lor, le-a mers. Probabil jucătorii Stelei când au auzit că e glumă de meci, e psihologic, nu poate să condamne nimeni lucrul ăsta. Şi eu am făcut. Câte declaraţii n-am făcut şi eu care au mers?", a menţionat Becali.

Gigi Becali a mai precizat că nu e supărat că antrenorul Marius Lăcătuş nu l-a folosit titular pe columbianul Dayro Moreno în partida cu Poli Iaşi, dar nici nu se aştepta să piardă în Moldova.

Steaua Bucureşti a pierdut, cu scorul de 1-2, duminică, în etapa a XX-a a Ligii I, meciul din deplasare contra formaţiei Poli Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali: O să vedeţi 14 meciuri câştigate de Steaua .
 Vizualizări articol: 420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gigi Becali: O să vedeţi 14 meciuri câştigate de Steaua0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu scorţişoară 4 porţii - 60 minute 8 pulpe de pui2 foi de dafin1 morcov 2 cepe3 ramuri cu frunze de ţelină500ml vin roşu1 linguriţă miere1 cuişoară8 beţişoare de scorţişoarăsare, piper 1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină,... Citeşte