Google
 
luni, 25 feb 2008 - Anul XIII, nr. 46 (3727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6586 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,1342 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Frigărui cu scorţişoară

4 porţii - 60 minute

  • 8 pulpe de pui
  • 2 foi de dafin
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 3 ramuri cu frunze de ţelină
  • 500ml vin roşu
  • 1 linguriţă miere
  • 1 cuişoară
  • 8 beţişoare de scorţişoară
  • sare, piper

1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină, ceapă şi morcov se prepară o marinată rece. Ceapa, frunzele de ţelină şi

morcovul se taie mărunt.

2. Se dezosează pulpele de pui şi se pune carnea în marinata rece pentru cel puţin 15 minute.

3. Se scoate carnea din marinată şi se condimentează cu sare şi piper.

4. Cu aţă alimentară se leagă fiecare pulpă în jurul unui beţişor de scorţişoară, în aşa fel încât să rămână o parte din beţişor de care să se poată prinde cu mâna.

5. Se pun frigăruile pe grătarul încins şi se prăjesc uniform. 

6. Se servesc pe un platou cald, după ce s-au desfăcut sforile cu care s-a legat carnea.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frigărui cu scorţişoară.
 Vizualizări articol: 2155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frigărui cu scorţişoară0.05

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu scorţişoară 4 porţii - 60 minute 8 pulpe de pui2 foi de dafin1 morcov 2 cepe3 ramuri cu frunze de ţelină500ml vin roşu1 linguriţă miere1 cuişoară8 beţişoare de scorţişoarăsare, piper 1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină,... Citeşte