Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2008 - Anul XIII, nr. 46 (3727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident mortal

Omorât de maşină, în urma unei traversări imprudente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna botoşăneană Albeşti a murit în urma unui accident rutier produs, sâmbătă seară, pe raza comunei Dorneşti. În jurul orei 19:00, victima, Ilie B., în vârstă de 44 de ani, a fost izbită în plin pe DN 17 A, de un autoturism Dacia, la volanul căruia se afla un tânăr din Dorneşti, Ion I., de 19 ani.

Poliţiştii care s-au deplasat la locul accidentului au stabilit că vina îi aparţine victimei, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

„Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest (rezultat negativ), după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Omorât de maşină, în urma unei traversări imprudente.
 Vizualizări articol: 1971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Omorât de maşină, în urma unei traversări imprudente1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sherlock Holmes trimis de
(25 feb 2008, 12:15:23
Ia sa ne explice superpolitistii nostri cum au ajuns ei la concluzia ca, citez: ,,Conducatorul auto purta centura de siguranta".
1.1  RE: Sherlock Holmes trimis de
(25 feb 2008, 12:45:57
din declaratia lui ...=))
2.   Titlu trimis de
(25 feb 2008, 13:41:46
omorit in urma unei traversari...Cine da titlurile? Militianul de serviciu?
3.   Bravo! trimis de
(25 feb 2008, 15:34:36
bai nenea Rusu dar ne-ai omorat de tot cu titlul asta! ne-ai dat pe spate!

4.   Pentru comentatori trimis de
(25 feb 2008, 17:38:19
Bai, castravetilor, se vede ca nu aveti ce face acasa si dati comentarii aiurea pe net! Prostul ala care a murit (Dumnezeu sa-l ierte!) a sarit dintr-o caruta drept in mijlocul drumului, in fata unei masini, noaptea! Pe deasupra, din sens opus venea alta masina, asa ca soferul trebuia sa aiba un noroc imens sa-l vada pe nenorocit! Acum, drepti sa fim, ce diferenta ar fi fost daca soferul nu purta centura? Va spun tot eu: poate s-ar fi putut apleca un pic mai spre parbriz, si ar fi vazut ceva mai din timp! Copilul ala de 19 ani a intrat nevinovat in tragedia asta, si o sa aiba pe constiinta toata viata un idiot care se credea la tat'su in ograda! Si pentru Rusu: fratioare, inainte de a publica un articol, macar da si tu un telefon, daca tot ti-e lene sa mergi la fata locului! Eu unul cred ca intre a sari din caruta in mijlocul drumului si a traversa este o diferenta destul de importanta! Mai invata!
5.   Da trimis de
(25 feb 2008, 19:09:54
da.. bine zis PAS. ai dreptate.
6.   Copil cretin trimis de
(25 feb 2008, 21:49:19
copilul asta de 19 ani anul trecut era sa il omoare pe fratele sau de dobitoc ce este intrun accident auto produs din cauza vitezei excesive. Dar copilul asta cretin nu sa invatat minte si nu sa lasat, a calcat pedala de acceleratie la maxim pana a omorat un om. Stiti oare cati metri de frana a avut masina? Nu stiti pentru ca unchesul Galan un consilier din radauti a venit si a musamalizat totul, asa cum se face in politica. daca copilul asta cretin avea 50 de kilometri la ora cum prevede legea tragedia se evita si nu mai avea mustrari de constinta toata viata. Dumnezeu sa il odihneasca in pace si pe betivanul acela
6.1  RE: Copil cretin trimis de
(25 feb 2008, 22:26:08
Daca toti soferi din Dornesti stiu zona, ca intradevar e foarte periculos , cretinul asta de copil de ce nu a redus viteza pana la evitarea oricarui pericol? sau copilul asta trcea pentru prima data pe acolo? oare lau tinut parinti legat de pat pana la 19 ani?
6.2  RE: Copil cretin trimis de
(25 feb 2008, 22:50:03
bai cretinule! tu stii mai bine ca mine ce viteza avea cand m-a accidentat? idiot prost ce esti. voi nu stiti ce inseamna sa fii la volan,sa nu ai nici o vina si sa nu poti evita din cauza unei groape adanci facuta de tampitii cu camioanele.oare dc erai tu si groapa era plina cu apa si o vedeai o puteai evita? da poate ca esti super-sofer cu experienta. dar tu esti sofer de bicicleta sunt sigur. asa ca nu vb tu de necazul altuia,de suferinta altuia,ca puteai sa o patesti si tu,si putea sa-ti sara si tie un betivan in fata masinii.asa ca te rog vezi-ti de tb ta,si lasa-ne pe noi sa tragem concluziile,nu tu! te rog.
7.   Boi peste boi trimis de
(25 feb 2008, 22:07:07
incep cu asta, adi, tampitul,bland fiind,boule tu ai carnet? Acolo unde s-a intamplat accidentul nimeni nu merge cu 50 la ora. Cretinule tu sti cum e sa ai pe constiinta un om fara nici macar sa fie vina ta...

acu sa va zic io una singurii care ar trebui sa-l aiba pe omul ala pe constiinta ar fi rapanoshii astia de agenti principali secundari care ii avem in Dornesti,cred ca sunt cei mai incompetenti din toata Romania asta,cu ce am gresit noi sa avem parte de atata timp numai de avortoni in uniforma,ba-s mici ba-s grasi numai handicapati,macar daca ar fi eficienti.Orice sofer din Dornesti stie zona de la accident pana la pod,muncitori pe drum, biciclete, carute, nesemnalizate si neaderthalii astia de militieni nu iau nici o masura.

Capitolul tigani zero,capitolul spargeri zero,circulatie zero de ce dracu ii mai platim din buzunarele noastre.

AJUTOOOR,AVEM NEVOIE DE POLITIE IN DORNESTI!!!!!!!!!!!
7.1  RE: Boi peste boi trimis de
(25 feb 2008, 22:38:49
copilul asta a omorit un om si era sa il nenoroceasca pe altul in mai putin de un an, alti conduc de 30 de ani si nu au nici o zgarietura la masina, oare de ce? pentru ca stiu sa respecte conduita preventiva...............sau de asa ceva Ion I. nu a auzit
8.   Ptr. ADI trimis de
(25 feb 2008, 23:31:00
Bai tarane ,mai bine facea mata un buboi la **** decat te facea pe tine asa de prost,bine ca stii tu legile si cu ionutz ce treaba ai tu ,de ce nu te gandesti si la varianta ca poate trage un pacat ceva si el e nevinovat,mai bine veziti tu de ale tale si tot raul care il doresti tu lui sa cada peste capul tau ala prost si peste tot neamul tau,,ratatule,,

9.   Ce face bautura trimis de
(25 feb 2008, 23:41:34
Ar trebui ca politia sa stea mai des prin zona acelei fabrici.pt ca incepand de la ora 6 pana la 8 este plin de muncitori fara veste,beti,care merg pe mijlocul drumului,sau ocupa aproape toata banda de mers.oare e bine ce fac ei? sau ei nu au legi? Eu nu cred ca acel copil a avut vreo vina,mai ales ca acel betivan a sarit din caruta de pe contra sens.acel copil mergea regulamentar pe banda lui si nici nu a avut timp sa-l vada,sa franeze.Ce treaba are conduita preventiva,sau varsta?Se putea intampla oricui.Acel copil a avut un ghinion mare ca a trecut chiar el pe acolo.poate dc trecea cu 2 secunde mai repede nu se intampla nimic,si nici nu ramanea cu sperietura si socul pe care l-a avut.E tanar si a ramas marcat pe viata din cauza unui betivan.V-ati gandit oare ce vroia sa faca betivanul?Unde vroia sa ajunga?Poate nici nu a mai avut echilibru cand a sarit,ca doar la bautura,unii au impresia ca zboara,ca sunt zmei.Iar altii treji stau si sufera pt ei.Nu e primul nici ultimul caz.......
10.   Pt adi trimis de
(26 feb 2008, 00:00:11
vezi-ti tu de treaba ta bai adi! nu purta grija la altii ca iti cade tie in spate!ce ai cu ion.i? ca dc pateai tu asa nu cred ca mai era om din tine.el a cazut nevinovat din cauza unui prost mut de beat.ce putea sa faca?

poate stii tu ca doar esti tare destept/unde ai facut scoala? la pascut cu vaca? idiotule!!! el saracul a avut poate cea mai grea cumpana din viata tu si un prost ca tine gaseste comentarii,de parca tu puteai evita asa ceva sau gropile de pe drumul in care a avut frati-su accid.tu da doar tu zbori!ai grija sa nu zbori si tu ca betivanul ala sau zmeul cum s-a zis mai sus grijaaaa mmmmarrrrreeee,ca cred ca esti si tu un betivan de-i tot iei apararea decedatului.dumnezeu sa-l ierte si pe el,dar si pe tine ca tare prost mai esti,si incult
11.   Undei ambulanta..... trimis de
(26 feb 2008, 00:29:21
fratilor ce tot vb care nu e sofer nu stie,nu mai avea cum sa il evite putea sa mearga sh cu 40 la h,mai ales dak venea sh alta masina din sens opus..sh iti apre in fata...va intreb...c poti sa mai faci?...nimic...sh mai ales daca se da din caruta parca ari fi a lui toata strada..sh beat daca mai era...dumnezeu sa il ierte...atata ia fost..si a cazut p baiatul asta tanar sh nevinovat...il are pe coonstiinta din cauza unui.....am iar o mare intrebare..da ambulanta unde era...?mergeam spre radauti si pana in raduti nu am vazut nici macar urma de masina..si am facut vreo 10 min.sh accidentul era produs cu mai mult inainte ca eu sa trec pe acolo...asa ca mai taceti dracu din gura aia care stiu sa vb fara nici un rost...
12.   O mare intrebare... trimis de
(26 feb 2008, 00:35:44
faza cu centura e chiar buna...o purta nu o purta nu e o mare problema....si daca nu o purta care era faza..daca purta centura nu il mai accidenta pe mort...asa a fost sa fie..fiecarui i se putea intampla..asa vedetiva de borsul vostru..
13.   Cel mai slab atricol.. trimis de
(26 feb 2008, 00:40:51
wa jurnalistule lasate de ziar ..daca ai de informat opinia publica ....informeazate mai bn si scrie cum trebuie...,,nu a tranversat strada,,,A SARIT DINTR-O CARUTA BEAT IN FATA MASINII" asa ca dati DEMISIAAAAAAAAAAAA
14.   Pt adi trimis de
(26 feb 2008, 07:13:27
ma tu esti prost rau.ce vina are ionut daca ala a sarit in fata masini,nu purta grija altuia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu scorţişoară 4 porţii - 60 minute 8 pulpe de pui2 foi de dafin1 morcov 2 cepe3 ramuri cu frunze de ţelină500ml vin roşu1 linguriţă miere1 cuişoară8 beţişoare de scorţişoarăsare, piper 1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină,... Citeşte