Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 feb 2008 - Anul XIII, nr. 46 (3727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Ion Cristoiu nu mai întinde mâna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-am cunoştinţă dacă cele ce-i ies lui Ion Cristoiu din gură şi din pix au impact la public, dar la justiţie sigur ele găsesc o excelentă audienţă, dacă ne gândim că, după procesul pentru insultă pierdut în faţa colegei de breaslă Gabriela Adameşteanu, acum e din nou dat pe mâna portăreilor, de data asta pentru calomnie.

Tura trecută, finanţele sale au găsit un refugiu salvator în făţărnicia oamenilor politici, care-au făcut chetă, în folosul sinistratului Cristoiu, să nu cumva să-l coste grobianismul adresat celei ce conducea revista „22”. Să ne aducem aminte doar titlul articolului incriminat, că tot se spune că titlul e grăitor pentru conţinut: „O doamnă căreia i-aş putea spune: fă!”

Cu o rară mojicie, bărbatul superb care e Cristoiu constata că „distinsa doamnă, ajunsă la o înfăţişare când nu mai interesează, ca femeie, nici pe marinarii stătuţi câteva luni departe de ţărm...”. Pentru astfel de mârlănii, a fost condamnat la plata a 400 milioane de lei; dar, ca nu cumva Cristoiu să vină cu bani de-acasă, Iliescu a fost atunci unul dintre cotizanţi, vrânceanul Oprişan fiind alt săritor. „Liste de subscripţie”; mai corect zis „Pomană pentru Cristoiu”. Dacă, în locul lui, ar fi fost un jurnalist împovărat de rate la apartament, aş mai fi înţeles, dar aşa...

Acum, după ce justiţia îl obligă să-i plătească ceva mai mult de 10.000 de dolari lui Cristian Mititelu, fost şef al secţiei române BBC, ca daune morale după ce l-a numit „securist”, Ion Cristoiu e hotărât să nu mai întindă mâna. La câţi bani are, nu e cazul, la fel cum n-a fost nici înainte.

Deoarece, în calitatea lui de buric al sistemului solar, în jurul căruia astrele încing hore de recunoştinţă, Ion Cristoiu se bucură de lefuri comparabile cu cele ale fotbaliştilor de top din România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Cristoiu nu mai întinde mâna.
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ion Cristoiu nu mai întinde mâna1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Huo! trimis de
(25 feb 2008, 16:04:36
Sa-ti fie rusine! Nu-i ajungi lui Cristoiu nici la nivelul talpilor, ratatule!
2.   Miss univers trimis de
(25 feb 2008, 16:48:50
Nu e vorba de talentul lui Cristoiu, ci de o hotarire judecatoreasca. Si cea mai frumoasa femeie, daca e prinsa cu pacatul, nu inseamna ca cine o judeca trebuie sa fie miss univers.
3.   Dragule! trimis de
(25 feb 2008, 19:54:44
Mamuca ta stie ca scrii la ziar ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Frigărui cu scorţişoară 4 porţii - 60 minute 8 pulpe de pui2 foi de dafin1 morcov 2 cepe3 ramuri cu frunze de ţelină500ml vin roşu1 linguriţă miere1 cuişoară8 beţişoare de scorţişoarăsare, piper 1. Din vin, dafin, cuişoară, miere, frunze de ţelină,... Citeşte