Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2008 - Anul XIII, nr. 41 (3722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sabău: Rămân la Gloria fiindcă nu mă gândesc doar la interesele mele, ci şi la ale clubului

Marţi, 19 Februarie 2008 (19:18:45)


Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că a semnat prelungirea contractului cu Gloria Bistriţa cu încă doi ani fiindcă nu se gândeşte doar la interesele sale, ci şi la cele ale clubului.
  "Este normal să nu mă gândesc numai la interesele mele, ci şi la interesele clubului. Sunt şi legat de jucătorii pe care i-am adus, fiindcă adevărul este că eu i-am adus pe majoritatea. Atât timp cât simţi că te doresc, lucrează serios, sunt preocupaţi, sigur că trebuie să ţii cont şi de jucători", a spus Sabău, care este şi manager general al clubului cu drept de negociere a transferurilor.

De asemenea, Sabău a fost cooptat de curând în Consiliul Director al clubului, cel mai important for de conducere al grupării. Sabău a afirmat că un alt motiv pentru care, deocamdată, nu vrea să plece de la Gloria este respectul pe care i-l poartă lui Jean Pădureanu.

"Am fost susţinut, încurajat. Cariera mea de antrenor e legată de preşedintele Pădureanu, de acest club, şi este normal să ţin cont de părerea acestor oameni cu care am colaborat foarte bine. Avem şi planuri de viitor, de aceea am fost nevoiţi să vindem o parte din jucători pentru a investi în infrastructură. O parte din bani s-a investit în terenul sintetic, se va face şi o cantină, terenul de joc, chiar dacă a trebuit să facem nişte sacrificii şi să jucăm la Reghin, dar trebuie să fim inteligenţi, maturi şi ne adaptăm la condiţiile pe care le avem", a completat Sabău.

Antrenorul echipei bistriţene consideră că Gloria nu va fi dezavantajată pentru că meciurile de acasă le dispută tot în deplasare. "Sper să nu se simtă că jucăm la Reghin. Nu va fi uşor. E altceva când joci pe terenul tău, în faţa suporterilor tăi, acasă. Dar am mai jucat în altă parte, am mai trăit această experienţă şi, odată şi odată, tot trebuia să se facă aceste investiţii în terenul de joc, şi am considerat că este momentul potrivit", a menţionat Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a adăugat că obiectivele echipei în retur sunt două, mai întâi salvarea de la retrogradare şi apoi clasarea între primele 10. "În primul rând, din punct de vedere matematic, va trebui să ne asigurăm că nu suntem retrogradaţi. Ne-am propus ca, la fiecare joc să facem puncte, iar după ce matematic suntem salvaţi, următorul obiectiv este să ne clasăm în primele 10 echipe. Sper să reuşim fiindcă la începutul campionatului ne-am dorit chiar şi o cupă europeană, asta însemnând Intertoto. Facem eforturi, s-au produs nişte modificări în lot. Au plecat doi jucători, am adus alţii. Sper ca într-un timp cât mai scurt să intrăm într-o formă sportivă cât mai bună şi să jucăm cu multă ambiţie, dăruire şi să terminăm într-o poziţie cât mai bună", a subliniat Sabău.

După revenirea din Turcia, Gloria şi-a reluat pregătirile, la Bistriţa, pe terenul doi al echipei, acoperit de zăpadă, terenul principal fiind intrat deja în reparaţii, investiţia în el urmând să depăşească 400.000 de euro. Aceasta va fi gata, cel mai devreme, în luna octombrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sabău: Rămân la Gloria fiindcă nu mă gândesc doar la interesele mele, ci şi la ale clubului.
 Vizualizări articol: 614 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sabău: Rămân la Gloria fiindcă nu mă gândesc doar la interesele mele, ci şi la ale clubului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui cu grâu 4 porţii - 40 minute 2 piepţi de pui mai mari400g grâu 1 ceapă2 morcovi1 păstârnac4 linguri ulei100g stafide1 ardei iute1 leg. pătrunjel verde1 lămâie± sare, piper Taie carnea în bucăţi mai... Citeşte