Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2008 - Anul XIII, nr. 41 (3722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chivu: Visul meu este o finală Inter - Roma în Liga Campionilor

Marţi, 19 Februarie 2008 (14:13:17)


Fundaşul Cristian Chivu a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, că visul său este ca actuala sa echipă, Internazionale Milano, şi fosta sa formaţie, AS Roma, să se întâlnească în finala Ligii Campionilor, informează, marţi, site-ul goal.com.
  "Visul meu este ca Internazionale Milano şi AS Roma să joace finala Ligii Campionilor în acest sezon, la Moscova. Ar fi o mare plăcere să mă reîntâlnesc cu foştii mei colegi", a spus Chivu.

Fotbalistul român crede că AS Roma poate trece de Real Madrid, în optimile Ligii Campionilor. "Real este o mare echipă, care a obţinut rezultate importante, dar Roma poate produce surpriza", spune Chivu.

Întrebat cum a perceput acuzaţiile căpitanului echipei AS Roma, Francesco Totti, la adresa arbitrilor italieni, potrivit cărora aceştia ajută Interul, Chivu a răspuns: "Sunt declaraţiile lui şi trebuie să le respectăm. A vorbit ca un căpitan de echipă. Chiar dacă a creat multă rumoare, nu voi cădea în capcana declaraţiilor lui".

Fundaşul campioanei Italiei a adăugat că nici atunci când evolua la AS Roma nu credea că Inter este ajutată de arbitri: "În sezonul 2006-2007, Inter a câştigat 17 partide consecutiv şi a demonstrat că este foarte puternică. Este mai puternică decât toate celelalte şi în acest moment", a precizat internaţionalul român.

Internazionale Milano va întâlni, marţi, în deplasare, formaţia Liverpool, în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în timp ce AS Roma va juca, miercuri, pe teren propriu, cu Real Madrid.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chivu: Visul meu este o finală Inter - Roma în Liga Campionilor .
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chivu: Visul meu este o finală Inter - Roma în Liga Campionilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui cu grâu 4 porţii - 40 minute 2 piepţi de pui mai mari400g grâu 1 ceapă2 morcovi1 păstârnac4 linguri ulei100g stafide1 ardei iute1 leg. pătrunjel verde1 lămâie± sare, piper Taie carnea în bucăţi mai... Citeşte