Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2008 - Anul XIII, nr. 41 (3722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană spune că subiectul eventualei moţiuni de cenzură a PDL este important, dar neesenţial

Marţi, 19 Februarie 2008 (19:17:28)


Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, după şedinţa extraordinară a BPN, că subiectul pe care PDL vrea să iniţieze o moţiune de cenzură, respectiv taxa auto, este unul "important, dar neesenţial" faţă de blocajul politic traversat de România.
  Geoană a arătat că, începând de luni, există un blocaj al Executivului, el apreciind că este dreptul UDMR să voteze în Parlament aşa cum doreşte, dar că este anormal ca UDMR să fie şi membru al Guvernului şi să se poziţioneze contrar unei decizii luate de Guvern şi Parlament (în cazul Kosovo, n.r.).

El a arătat că o decizie privind depunerea unei moţiuni de cenzură va fi luată la Consiliul Naţional al PSD de vineri.

Liderul social-democrat a arătat că, dacă se va lua în Consiliul Naţional o decizie cu privire la iniţierea unei moţiuni de cenzură pentru provocarea de alegeri anticipate, această moţiune va fi făcută de către PSD, urmând a se vedea atunci dacă şi alte partide se vor alătura acestui demers.

"Din punctul nostru de vedere, presiunea din partea organizaţiilor judeţene şi a membrilor de partid este uriaşă. Oamenii ne cer să solicităm Guvernului să decidă dacă mai poate funcţiona într-un astfel de mod şi, dacă acest lucru nu este clarificat de către Guvern, să mergem la o moţiune de cenzură cu scopul de a provoca anticipate", a spus Geoană.

PDL va iniţia o moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului, dacă Executivul nu va anula taxa de primă înmatriculare, a anunţat, marţi, la Cluj-Napoca, liderul formaţiunii, Emil Boc. "Dacă Guvernul nu va ţine cont de poziţia Camerei Deputaţilor, sancţiunea politică aferentă poate fi numai moţiunea de cenzură. Ori pleacă Tăriceanu, ori pleacă taxa", a spus Boc.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, moţiunea simplă "Anulaţi taxa de primă înmatriculare", cu 158 de voturi "pentru", 89 de voturi "împotrivă" şi 7 abţineri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană spune că subiectul eventualei moţiuni de cenzură a PDL este important, dar neesenţial .
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană spune că subiectul eventualei moţiuni de cenzură a PDL este important, dar neesenţial0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Curat murdar trimis de
(19 feb 2008, 19:31:35
important dar neesential !!? E foarte clar dar de neinteles.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui cu grâu 4 porţii - 40 minute 2 piepţi de pui mai mari400g grâu 1 ceapă2 morcovi1 păstârnac4 linguri ulei100g stafide1 ardei iute1 leg. pătrunjel verde1 lămâie± sare, piper Taie carnea în bucăţi mai... Citeşte