Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2008 - Anul XIII, nr. 41 (3722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Opinii

PSD crede că Flutur a fost forţat să candideze la şefia CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost forţat să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean la alegerile locale din acest an.

Afirmaţia a fost făcută de vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Cornel Popovici, şi este motivată de modul în care Flutur a fost lansat în cursa electorală, în sensul că cel care a anunţat candidatura nu a fost el, cum ar fi fost firesc, ci vicepreşedintele PD-L, Cezar Preda, prezent la Suceava la lansarea oficială a candidaţilor de primar. Popovici crede că misiunea lui Cezar Preda a fost clară, aceea de a-l pune pe Gheorghe Flutur în faţa faptului împlinit.

În opinia vicepreşedintelui PSD Suceava, Preda i-a prezis sfârşitul politic lui Flutur „deoarece acesta va pierde încă o dată alegerile locale”.

 

„Preda l-a transformat pe Flutur într-un kamikaze”

Cornel Popovici a constatat că „Gheorghe Flutur este marginalizat în PD-L şi că prezenţa la Suceava a lui Cezar Preda, şi nu a lui Theodor Stolojan, aşa cum eram obişnuiţi, confirmă faptul că se urmăreşte trecerea lui Flutur pe linie moartă”.

„Vin în faţa dumneavoastră cu nişte declaraţii publice ale domnului Preda vizavi de persoana domnului Flutur, citez: „Flutur trebuie să renunţe la jocul de imagine şi fuga de responsabilitate”.

Probabil că domnul Preda îşi menţine declaraţiile şi sesizând că în sală au fost aduşi cu greu 1000 de oameni din patru judeţe, candidaţi de primar aduşi de-a valma pentru a completa decorul, de aceea fără voinţa şi ştirea domnului Flutur l-a transformat pe acesta într-un kamikaze. L-a forţat să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean”, a declarat Popovici.

Vicele social democrat a umblat la istoricul relaţiilor dintre fostul democrat Cezar Preda şi fostul liberal Gheorghe Flutur şi a adus în prim plan articole de presă din perioada în care Alianţa D.A.(PNL-PD) funcţiona, iar Flutur era ministru al agriculturii, articole care relatau despre o ceartă aprigă între cei doi.

Presa consemnează că cei doi erau cât pe ce să se bată, însă i-a despărţit liderul democrat Emil Boc. Totul a pornit de la faptul că Flutur l-a demis pe preşedintele democrat al Agenţiei Naţionale Sanitar-Veterinare.

„Sperăm că nu se va ajunge iarăşi la neplăcuta situaţie când domnul Flutur să se ia la bătaie la propriu cu domnul Cezar Preda, iar Emil Boc să-i despartă, aşa cum presa naţională relata pe larg în anul 2006”, a menţionat Popovici.

 

Flutur: „În PSD Suceava este panică generală”

Preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, consideră că reacţia social democraţilor arată faptul că „în primul rând este panică generală la PSD Suceava şi ştiu că vor pierde reduta care le-a ţinut de cald 18 ani doar lor şi clientelei lor”.

„Le transmit PSD-iştilor că suntem foarte hotărâţi să câştigăm Consiliul Judeţean şi cât mai mulţi primari. Să nu îmi poarte ei grija de poziţia mea în PD-L, care este un partid modern, european, nu ca PSD, care stă în poziţia de drepţi când vin liderii de la centru. PD-L îşi va trimite toţi liderii să candideze la alegerile locale aşa cum preşedintele candidează la Cluj. Dăm importanţă maximă alegerilor locale şi regionale. În rest sunt speculaţii văzute prin luneta PSD-istă în care dacă eşti la Bucureşti, eşti puternic, şi dacă eşti în teritoriu eşti mic. O lunetă virusată de comunism şi centralizare”, a declarat Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD crede că Flutur a fost forţat să candideze la şefia CJ.
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
PSD crede că Flutur a fost forţat să candideze la şefia CJ1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comunistul Flutur trimis de
(19 feb 2008, 11:28:10
Comunistul Flutur nu se dezice, ca un membru PCR constiincios asa cum a fost la ocolul silvic Gura Humorului,travestit in gunoier portocaliu pedelist si ca un taran harnic viseaza sa ajunga prim ministru dupa ce ca nici macar un biet presedinte de CJ n-are sanse sa ajunga chiar daca padurea furata nu mai poate cadea peste el si nici junincile nu se mai lasa pupate pe bot de un fost ministru aviar ratat.
2.   PLINGE BARONIADA trimis de
(19 feb 2008, 11:29:12
DESIGUR SE OBSERVA CUM BARONII LOCALI IN FRUNTE CU CAPO DE TTUTTI -MIRZA- LE FUGE PAMINTUL DE SUB PICVIOARE SI LE E FRICA DE INSTITUTIA -DNA-. DA TREBUIE SA DATI SOCOTEALA PENTRU MATRAPALZICURILE FACUTE PENTRU IMBOGATIREA NEAMURILOR PE SPINAREA CONTRIBUABILILOR SI SUB MASCA -BINEFACERILOR- FACUTE DE MIRZA DE PE SCAUNUL PUTERII SI ARANJAMENTELOR DE CULISE, IAR IN PUBLIC DA SA APARA DE PUS LA INIMA, CA DOAR ALTI SUNT CEI CARE NU-L LASA. NU D-LE MIRZA TU ESTI UNEALTA COMBINATIILOR DIN TOT JUDETUL, DAR S-A TERMINAT , A VENIT VREMEA SA DAI SOCOTEALA, INCLUSIV CE AI FACUT CU GAZUL METAN PRIN BUCOVINAECOTERMGAZ. GATAAAAA, LASANEEEEeeeee.....,
3.   STITI DOAR SA MINTITI trimis de
(19 feb 2008, 11:36:45
Voi astia de la PSD stiti doar sa mintiti , asta e puterea voastra din 1990 pana astazi,mostenita de la comunistii care v-au invatat asta.Tot voi legati merele in copaci si raportati recolte si productii stiintifico-fantastice inainte de 1989.Vad ca nu v-ati lecuit !Fara minciuna sunteti ai nimanui,sunteti pierduti ,minciuna este oxigenul vostru.
4.   Ce am sa rad trimis de
(19 feb 2008, 11:42:06
ce am sa rad cind fluturas o sa fie lasat fara aripioare de Mirza.grija mare domnule flutur ca padurile nu mai au de unde pompa bani in buzunarele "festerilor"si de acolo stiti dumneavoastra unde.aceasta canditatura o sa fie declinul dumneavoastra politic.credeti ca toata lumea e proasta.ati facut echipa cu fostii hoti din localitati ,pardon oameni cinstiti si fara minte , usor de condus.pa ne vedem in 2012,atunci o sa mai auzim de tine.
5.   A sosit ceasul trimis de
(19 feb 2008, 11:43:44
tov. MIRZA ti-a sosit ceasul ,trebuie din pacate sa ne despartim ,nu uita si de primarul nostru drag frunza ,pensionarea este singura voastra sansa.
6.   Jos cu baronii trimis de
(19 feb 2008, 11:49:25
adio baronilor
7.   Asta cine mai e ? trimis de
(19 feb 2008, 12:02:48
Ce hram poarta acest tov. popovici, si de unde a aparut ?
8.   Putintica rabdare d-le Fluture trimis de
(19 feb 2008, 12:21:42
Nu te mai propune singur in fel de fel de functii si nu crede ca chiar le-ai ocupat deja. Asteapta, nu mult timp, si ai sa te convingi ca esti un neica nimeni. Cei care te pupa in fund acuma nu fac altceva decat sa rada de tine, ca de prostul targului, pardon, prostul PDL-ului. Sunteti jalnici. Ceausescu-PCR, Basescu-PDL. Faine lozinci, saraci cu duhul cei care le poarta.
9.   Hramul popovici trimis de
(19 feb 2008, 12:25:15
psd are hramul adormirea
9.1  RE: Hramul popovici trimis de
(19 feb 2008, 15:26:00
psd are, dar gta n-are puta. numai plisc.
9.2  RE: Hramul popovici trimis de
(20 feb 2008, 10:28:41
nu ***** lui e mica ci gura ta e mare
10.   Popovici se baga singur in seama trimis de
(19 feb 2008, 12:44:19
Mai Popovici, tu sa-ti vezi de salamul tau acolo. Si, nu te mai baga singur in seama aici ca prostul cu lume buna, care nu e de nasul si ochelarii tai.

Voi de la PSD/PCR sa va vedeti de KGBistii si Penalii vostri. Dl Flutur stie sa mearga pe strada, nu este nevoie de parerea ta aici. Marsh!
10.1  RE: Popovici se baga singur in seama trimis de
(19 feb 2008, 15:00:55
D-le Briceag, daca in cele spuse despre pesede ai dreptate, gresesti cand iti dai cu parerea despre pelede si liderii sai. Sunt tot de acolo, din fesene. Pesede = aripa sclerozata, cei ce se cred inca in "iepoca de aur", iar peledeii, aripa smechera, jefuitori de tara, demolatori de partide istorice. Nu au doctrina, nu au rusine si nu au nimic sfant. Au cooperativa si trustul media al lui SOV. Si mai au noroc de un popor usor de manipulat. Sper ca nu la nesfarsit.
10.2  RE: Popovici se baga singur in seama trimis de
(19 feb 2008, 21:28:01
Atat timp cat adversarii (PSD/PCR)nu joaca dupa reguli demne de respect, iar avantajele lor vin din manipularea si santajarea cetateanului, se impune ca adversarii sa gaseasca metode de strategie pe masura cerintelor.

Ca sa fim obiectivi, si in PDL sunt unii pe care i-a atins, mai mult sau mai putin, aripa comunista, dar acesti oameni si-au dat seama ca Romania trebuie sa fie din nou ceea ce a fost, si chiar mai mult de atat.

Traiasca berea rece si femeia calda!

11.   Despre judet trimis de
(19 feb 2008, 12:48:40
dupa 18ani de conducere PSD si cu puterea tot PSD, jud. Suceava arata ca in Evul Mediu. Mai mergeti si voi prin alte orese sa va faceti "o idee"
12.   Foc in gaura cu serpi. trimis de
(19 feb 2008, 12:50:58
Zilele trecute ma gandeam intens daca ar fi bine ca Suceava sa fie condusa, din umbra sau din luminca, de una din cele doua tabere politice atat de evidente.Concluzia mea a fost simpla.

PSD e imbatranit...Marza e cam grasutz pentru atata activitate si implicit actiune

Asa ca hai cu steagul portocaliu...care de fapt tot din rosu se trage...NU?

P.S. J3t!!!!!
12.1  RE: Foc in gaura cu serpi. trimis de
(19 feb 2008, 15:55:05
Ne duc in lesa ca pe niste handicapati.
13.   Afara cu marzoi trimis de
(19 feb 2008, 14:54:54
nu l mai vrem pe marzoi,numele lui trebuie sters ca ma face sa vomit
13.1  RE: Afara cu marzoi trimis de
(20 feb 2008, 08:27:44
Nah ca Gheorghe o fi mai de dulce. Tot un mare mafiot cercetat penal fiindca nu-si stie nici macar numele!
14.   Un fluture pe ...duca trimis de
(19 feb 2008, 15:09:38
Faptul ca flutur e marginalizat se vede din scoaterea lui pe margine,trimis in Suceava,unde inca mai poate prosti sau santaja niste oportunisti.Peste tot pd-laturi este in cadere libera ,tinind aproape de marinelul ce vede din ce in ce mai rar pe unde calca, ,luind-o pe urmele celuilalt pres cu care s-au procopsit francezii .Cajvaneanul a fost bun cit a adus bani gramada(aviara va fi un scandal monstruos),la minister era privit ca o curiozitate,tehnicienii de buna sau rea credinta,ignorindu-l cu desavirsire,fiind comparat cu Zarone,nefacand altceva decit sa-si promoveze imaginea cu plocoane si aranjamente,inconjurat de diferite "specialiste" dar nu in agricultura ! Pina la urma ,debarcarea lui incepe cu impinderea spre Consiliul Judetean,deoareca sint siguri ca isi va rupe gitul si nu va putea striga ..tradare.Cei care mai pariaza pe asemenea specimen aviar,vor ramine cu banii luati,pusi la locul lor si vor incepe scandalurile.Se aude ca pe acasa pe la Humor nici nu calca ,dupa incer
15.   Continuare trimis de
(19 feb 2008, 15:22:58
carea de a-l racola pe primarul liberal si sictirul cu care este privit de majoritatea humorenilor.Asa ca nasul cel mic al cajvaneanului este Cezar Preda ,trimis de nasul mare sa " sparga masa " Uluiala specimenului la anuntarea fortata a candidaturii lui spune totul ,acesta incercind voalat s-o sensibilizeze pe infanta,dar slabe sperante ca sexi-gurita sa fi priceput .Asa ca pina la urma flutur se va intoarce de unde a plecat cu ajutor de sus si voturi de la noi.
16.   Continuare trimis de
(19 feb 2008, 15:52:48
carea de a-l racola pe primarul liberal si sictirul cu care este privit de majoritatea humorenilor.Asa ca nasul cel mic al cajvaneanului este Cezar Preda ,trimis de nasul mare sa " sparga masa " Uluiala specimenului la anuntarea fortata a candidaturii lui spune totul ,acesta incercind voalat s-o sensibilizeze pe infanta,dar slabe sperante ca sexi-gurita sa fi priceput .Asa ca pina la urma flutur se va intoarce de unde a plecat cu ajutor de sus si voturi de la noi.
17.   Afra cu psd si pdl trimis de
(19 feb 2008, 16:29:58
doua partide ce au supt la aceeasi mama
17.1  RE: Afra cu psd si pdl trimis de
(20 feb 2008, 10:30:21
si de la acelasi tata
18.   Sus avem inimile! trimis de
(19 feb 2008, 16:51:23
Minte de ingheata apa-n toc! Strategia lui Peste pentru fraierii de romani: toti maharii PD-Liberali vor candida la locale, iar apoi ii lasa pe prosti cu ochii in soare si se inscriu la parlamentare - modelul profesorului Zeus! De aia tipa in zi de duminica, ca sunt fara Dumnezeu!
19.   Proverbe trimis de
(19 feb 2008, 19:03:20
Cainele moare de drum lung si pesedistii de mila adversarilor politici.
20.   Proverbe trimis de
(19 feb 2008, 19:03:57
Cainele moare de drum lung si pesedistii de mila adversarilor politici.
21.   Fals trimis de
(19 feb 2008, 19:22:24
d-l Flutur este apreciat si sustinut de humoreni,nu inteleg de ce unul invidios se erijeaza in purtator de cuvant al humorenilor si spune minciuni.probabil este de la opozitie,dar si asa, nu-i etic!
22.   Popovici trimis de
(19 feb 2008, 19:27:22
cinele moare de grija tevi lu popovici asta care ia dat mirza un os de supt in suceava si acu la bagat la inaintare sa latre oliaca la fluture dar cit o sa mai latre asta cind sorb crapa tevile
23.   Unde trimis de
(19 feb 2008, 19:41:49
bai teva sparta unde a fost acest popovici pina acu de sa trezit si el sa latre la trenul care deja ruleaza
24.   Fortat de voturi,da! trimis de
(19 feb 2008, 20:15:48
va ajunge Flutur presedinte la CJ.
25.   Flutur va ajunge trimis de
(19 feb 2008, 21:04:38
flutur va ajunge presedinte cjs,va demisiona si uricec ii va lua locul
25.1  RE: Flutur va ajunge trimis de
(20 feb 2008, 10:34:21
Asa e ca doar fluturele e expert in demisii
26.   Comunistii de care cugreu scapam... trimis de
(20 feb 2008, 08:54:40
De ce nu va uitati in urma sa vedeti ca Flutur a fost si este singurul politician care a facut si face ceva pt. jud. Suceava?

Cu PNL-isti si PSD-Isti uitati-va cum arata orasele din judet! Veniti si vedeti si voi Campulungul, un oras care pretinde ca e municipiu. Ne conduce un primar PNL-ist si consilieri la fel.
27.   Ce comic esti! trimis de
(20 feb 2008, 19:20:48
Si eu cred ca Mos Craciun Exista
28.   Popovici, botu' mic, javro! trimis de
(21 feb 2008, 07:47:52
Toti prostii, imbecilii, tampitii, comunistii, hahalerele, zdrentele, infractorii, handicapatii, kkanarii, bolanzii si alte zoaie de rasa PSD/PCR/PNL, sa baga acum in seama cu numele de eticheta a lui dl Flutur.

Marsh, zdrenelor comuniste!

Dl Flutur nu e de nasul vostru!
29.   Concluzii trimis de
(21 feb 2008, 10:09:02
Bai fraierilor !va scremeti cu comentarii? urma alege !Marza s-ar putea sa nu iasa , iar Flutur sa fii terminat banii de la gripa aviara , iar padurarii sa nu mai cotizeze. ok ?

30.   Domnul Flutur? trimis de
(21 feb 2008, 18:10:54
Domnul Flutur? Deci asa ceva e un paradox. In cazul lui, Haina il face pe om. Altfel ramanea doar o adunatura de jeg politic. Sa va ****i in gura mea daca nu ii lasa locul la alt sugator de tzatza PDL-ist. Fac pariu pe rinichii mei. El crede ca lumea e proasta. Va veni si ziua judecatii. Aia cand dosarele de la DNA nu vor mai fi tinute de sus. Basescu si Flutur la parnaie. Sper sa gaeasca Flota incarcata cu padurile bucovinene..sincer sper. Numai asa se va dovedi ca m-am inselat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui cu grâu 4 porţii - 40 minute 2 piepţi de pui mai mari400g grâu 1 ceapă2 morcovi1 păstârnac4 linguri ulei100g stafide1 ardei iute1 leg. pătrunjel verde1 lămâie± sare, piper Taie carnea în bucăţi mai... Citeşte