Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 19 feb 2008 - Anul XIII, nr. 41 (3722)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţii

Zarojanu: „PD-L a făcut deja alianţe cu PSD şi PRM”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni consideră că afirmaţiile făcute de preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, cu privire la existenţa unor alianţe în PNL şi PSD sunt complet nefondate.

Mai mult, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, a declarat că cei care au demonstrat până în momentul de faţă că sunt deschişi către alianţe cu PSD sunt tocmai democrat liberalii, în condiţiile în care PDL a racolat în ultima perioadă de timp numeroşi social democraţi.

„L-au auzit pe Gheorghe Flutur spunând că oamenii nu trebuie să voteze cu PNL din cauza unor alianţe care ar exista cu PSD, şi că PD-L este adevăratul partid liberal. Însă văd că cei de la PD-L fac ceea ce ei acuză. S-a văzut la scenă deschisă cum primari PSD şi PRM au venit acum în PD-L, ceea ce arată o deschidere a acestui partid către social democraţie. Deci PD-L este partidul care a făcut deja alianţe cu PSD, şi chiar cu PRM”, a declarat Zarojanu.

Preşedintele PNL Suceava a precizat că afirmaţiile lui Gheorghe Flutur legate de PD-L, potrivit cărora această formaţiune politică este adevăratul partid liberal, sunt demagogice. Asta în condiţiile în care, spune Zarojanu, în momentul de faţă PD-L a ajuns să fie reprezentat de „persoane cu vechime în PSD”.

„Oare cum pot să vorbească primarii PSD din Siret sau din Dorna Candreni despre liberalism? Şi se poate vedea că PD-L a ajuns în momentul de faţă un carcalete de doctrine şi de curente, şi numai despre liberalism nu se poate vorbi. Din acest motiv credem că oamenii care îmbrăţişează liberalismul o să voteze cu PNL şi nu cu PD-L”, a mai spus Angela Zarojanu.

 

Angela Zarojanu critică limbajul folosit de liderii PD-L

Ea a adăugat că lipsa unei doctrine liberale în PD-L s-a văzut şi în atitudinea primarului Sucevei, Ion Lungu, care a fost lansat ca şi candidat al democrat liberalilor pentru un nou mandat.

„La evenimentul de la sfârşitul săptămânii trecute al PDL am văzut că domnul Ion Lungu era cam stingher şi stânjenit de ceea ce se întâmplă acolo. Probabil şi el caută acele accente liberale de care vorbeşte domnul Flutur, dar din păcate nu le găseşte nicăieri”, a subliniat preşedintele PNL Suceava.

Nu în ultimul rând, Angela Zarojanu a criticat limbajul folosit de unii dintre liderii PD-L la lansarea candidaţilor acestui partid pentru funcţiile de primari. Ea a făcut referire în special la afirmaţiile senatorului de Iaşi Dan Cârlan, care a declarat că PD-L trebuie să învingă la alegerile locale „alianţa căcănie” dintre PSD şi PNL. „Nu este posibil să foloseşti un astfel de limbaj. Sunt cuvinte pe care nici nu le-am găsit în dicţionar. Poate că aceasta este culoarea dominantă în PD-L, şi de asta ajung să facă astfel de declaraţii”, a încheiat Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: „PD-L a făcut deja alianţe cu PSD şi PRM”.
 Vizualizări articol: 1082 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Zarojanu: „PD-L a făcut deja alianţe cu PSD şi PRM”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   QweE3e trimis de
(19 feb 2008, 11:12:35
Flutur e o jigodie
2.   Idem trimis de
(19 feb 2008, 11:45:24
La fel de jigodie este si rrita.
3.   Psd =pdl=prm=comunisti trimis de
(19 feb 2008, 11:46:24
toti sunt la fel
3.1  RE: Psd =pdl=prm=comunisti trimis de
(19 feb 2008, 14:44:59
Aferim, apoliticule! Sus PNTCD!!
4.   :> trimis de
(19 feb 2008, 12:02:32
de parca voua nu va luat primarii.. mai vorbiti si aiureabig grin
5.   Manipulari trimis de
(19 feb 2008, 12:23:36
PD-L-ul sustine mereu ca ar fi aliante tacite intre PSD si PNL ca sa deruteze elctoratul PNL-ului . Strategie care pana acum a mers destul de bine . Flutur este la fel de pervers ca mentorul sau Basescu . Sa nu mai putem la socoteala ce a facut Flutur inainte de a ajunge parlamentar !

Am ajuns sa nu mai avem incredere in absolut nimeni !
6.   ADEVAR GRAIESTE trimis de
(19 feb 2008, 12:31:25
Nu-l mai ridicati in slavi pe Flutur ! Nu el a inventat alianta stransa CONTRA INTERESELOR ROMANIEI dintre PNL si PSD !!! SE VEDE cu ochiul liber !!!! Orice afirmatii ar face PNL-istii, la BUCURESTI, PN si PSD sunt "UNITI IN CUGET SI SIMTIRI" (Sau NESIMTIRI)
6.1  RE: ADEVAR GRAIESTE trimis de
(19 feb 2008, 14:49:22
Din pacate, nu numai UNU vorbeste asa. Toata cooperativa s-a mobilizat sa imprastie zvonuri otravite. (E vorba de cooperativa "zvonerul si raspandacu'", fosta "ochiul si timpanul".
6.2  RE: ADEVAR GRAIESTE trimis de
(19 feb 2008, 15:37:20
Si ce-ai vrea, cheliosule, sa ne conduca fostii puscariasi politici?
6.3  RE: ADEVAR GRAIESTE trimis de
(19 feb 2008, 15:53:01
Nu, cooperativa!
7.   PDL = caruta rasturnata cu prostovani trimis de
(19 feb 2008, 12:40:00
Auziti doamna, veniti cu propunerile de primari liberali, nu lasati pe ultima suta de metri, pentru ca lumea sa-i cunoasca. Nu va lasati intimidata de acesti mistreti haituiti care nici nu stiu in ce directie sa fuga. Vor fi ochiti de electorat asa ca sa nu mai auzim de ei multa vreme. Chiar ieri m-am intalnit cu un fost pdl-ist si mi-a spus razand cu gura pana la urechi " s-o rasturnat caruta cu prosti in ograda PDL-ului, nu mai intelegi nimic, parca sunt turbati". Uitati-va in ochii lui Flutur, stimati psihologi, asta daca pierde s-a zis cu el, se spanzura. Asa ca faceti de bine si de pe acuma internat la Socola si acolo sa-si faca campanie cat vrea.
8.   Stres trimis de
(19 feb 2008, 12:48:45
D/na Angela sufera de stresorexie. Trebuie sa

se caute neaparat
9.   Angela, Mirela si cu Stela, vor pe catzavela trimis de
(19 feb 2008, 12:49:35
Angela, Mirela si Stela fac politica in Suceava. Te bufneste rasul cand vezi tzoapele astea cum se umfla in pipota. hahaha
9.1  RE: Angela, Mirela si cu Stela, vor pe catzavela trimis de
(20 feb 2008, 08:35:22
Sunt mai valoroase decit multi alti barbati care se cred politicieni.
10.   Briceag era in caruta cu prosti trimis de
(19 feb 2008, 14:15:06
Si mama psihopata lui Briceag a fost vioalata de fratelei ei oligofren si asa a iesit Dl Briceag, mare ganditor al Sucevei si pupator in kur (si nu numai) al lui Flutur, sau conu gica cum il numeste el.Bricege esti mai mult decat penibil!!!
10.1  RE: Briceag era in caruta cu prosti trimis de
(20 feb 2008, 08:41:42
PUr si simplu si m-am saturat de briceag asta. Este de la pd-l i rolul llui este sa scuipe venin. Vai de capul lui.
11.   Pnl va castiga ca este serios trimis de
(19 feb 2008, 14:57:35
da dovada ca nu e razbunator si cauta intelegere si nu certuri
12.   PTR. TANTI ANGELA trimis de
(19 feb 2008, 15:57:43
ASCULTA COCOANA ;,DAR DE DOCTRINELE CARE VI LE ADUCE IN PARTID TRACTORAS NU SPUI NIMIC .NUMAI DINTR-O COMUNA V-A ADUS PATRU ASA ZISI MEMBRI CARE AU FOST PE LA VREO NOUA PARTIDE . DE CE NU-I VERIFICATI INAINTE DE A DA DECLARATII ABIA LA VOI SE PUNE ACUMA DE UN GHIVECI DE DOCTRINE POLITICE; CACANIU AR FI O CULOARE FRUMOASA LA CUM UMBLATI SI CULEGETI VOI MEMBRI
13.   Beat de vise trimis de
(19 feb 2008, 16:16:55
pdl e intr o betie continua,mai rau e cand se trezesc,vad realitatea ca oamenii nu pot fi manipulati
14.   Sa spuna A.J. trimis de
(19 feb 2008, 16:19:57
Dom:le Angela Z nu are vorbe pentru electorat singurul ei merit ,momentan,este ca desi nu poate sa spuna :varza ,viezure ,branza.etc stie sa spuna PNL.
15.   Despre doctrine trimis de
(19 feb 2008, 17:04:00
Daca-i iei la-ntrebari,nici o conducere de partid nu stie ceva de istoricul propriului partid{sau partide ,ca au ajuns sa aiba cite 4-5 la activ,unii au mai mult partide politice ,decit sexuale {e adevarat ca si politica-i tot din alea}].Singura politica a acestor parveniti e sa fure de la stat,adica de la noi si sa-si plateasca locurile pe liste sau institutii de unde pot sa-si bata joc de cei care vor sa faca ceva cinstit in tara aceasta. Daca ai ocazia sa-i cunosti personal iti dai imediat seama ce nulitati sunt,neamuri de traista(toata stima pentru obiect )ce vor in doi ,trei ani sa stringa ,din furat si inselat,cit n-a agonisit neam de neamul lor.Sint curios sa le vad moacele de imbuibati cand vor fi chemati,cu adevarat sa justifice toate potlogariile facute in dispretul oricaror legi.Si ii asigur ca nici o gaura (nici a mamei lor) nu-i va putea ascunde de mania noastra ,a celor ce ne facem vinovati de a-i fi crezut(la inceput) si suportat atita timp.Se-aude dreptatea venind
16.   La zi trimis de
(19 feb 2008, 21:03:18
Zbiara unii ca pierdem Ardealul! Sa doarma linistiti ,in fotoliile lor din parlament sau aiurea,nu -l pierdem .dar ne vom pierde credibilitatea in fata mai marilor lumii:din nou ne dovedim ambigui,popor pe care nu se poate baza nimeni! Atitudinea aceasta duplicitara(poate-i imbunam si pe rusi,pe care oricum nu-i mai putem pacali) pe termen lung ne va aduce mult rau.Prin atitudinea noastra nu facem decit sa atragem atentia ca suntem "goi",ca regele din poveste(sau mai stii ? ),ca avem o problema asemanatoare(caraghiosul -precedent ) cind in realitate nu aveam a ne teme ,situatia Ardealului fiind clarificata nu de acum si nici intr-un caz de cei care ne conduc(spre ce i-as intreba ?dar sigur n-ar sti sa raspunda) Unde-i vorba de tara ,de viitorul ei,in capul lor e un gol cumplit,cit nu le iese nimic,dupa ei potopul ! O mana de unguri le rid in nas" alesilor nostrii",pentru ca alta mina de fripturisti romani,in frunte cu Cap de mort,Flutur,turcanca ,boureanu si altii,la indemnul unui
17.   Continuare trimis de
(19 feb 2008, 21:25:50
impleticit mental au distrus o alianta ce avea mari sanse sa mai faca ceva pentru amaritii de romani.Erau insa prea multi la furat si la fel ca lotrii s-au impartit in doua cete,ce scapa de unii sa nu ierte ceilalti.Strigator la cer e ca ceata bourenilor,stolojenilortatarca si binenteles trapezistul Bucovinei ,pe care noi bucovinenii l-am trimis acolo sus,dar tot noi o sa-l dam jos , au vrut sa ia cu ei si doctrina liberala ! .Desi zburatoare,aerul inaltimilor nu i-a priit (l-am ridicat prea sus si a uitat de unde a plecat) Devenit virf de lance s-a erijat in viitor prim ministru si de aici a inceput sa evolueze haotic reusind sa-i supere pe cei care-i promisesera gogosile puterii.Ce a ramas din liberali s-a vazut si inca vom mai vedea dupa ce dispare si "l"-ul din coada. Spre cinstea lor liberaralii de-abia atunci s-au trezit si au inceput sa faca ceva si pentru cei multi,ajutati sau nu de altii,dar s-a dovedit inca odata ca ideile
18.   Scuze trimis de
(19 feb 2008, 21:42:16
bune ,mai bine zis faptele buneau sorti de izbinda. E drept ca acum multi se bat cu pumnii in piept (pin-or nimeri mai jos!) ca ei au facut si au dres,ei au fost ,dar nu au facut nimic.E ca si cum i-ai spune vecinului sa-i dea zilnic odraslei un milion de cheltuiala,dar ala daca are si mai ales daca vrea ,ii da,daca nu- nu.Cam atat deocamdata !
19.   Aliantele inseamna dezlegare la peste trimis de
(19 feb 2008, 21:55:21
Unii nu pot ingelege, pentru ca nu fac efort sa inteleaga de ce lucrurile nu se schimba nici dupa 18 ani de "capitalism", dimpotriva, unele lucuri merg chiar mai prost.

Ce folos ca ai dreptul liber la exprimare, daca ai interzis la ban?

Daca o luati pe firul apei in sus...ajungeti la Justitie, Parlament si Consitutie. Aici trebuie sa fie ceva incompatibil cu nevoile cetateanului, pe care multi pretind ca le apara.

Ghici ciuperca ce'e?
20.   Angela trimis de
(20 feb 2008, 08:47:11
succes
21.   Fii serrrrrrioasa! trimis de
(20 feb 2008, 19:31:15
Draga Angela cred ca simturile tale paranormale te inseala! Ar fi bine sa vezi daca nu cumva PNL-ul a facut o mica alianta cu PSD-ul.
22.   Atentie trimis de
(21 feb 2008, 10:21:26
pnl fiti mai activi !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Piept de pui cu grâu 4 porţii - 40 minute 2 piepţi de pui mai mari400g grâu 1 ceapă2 morcovi1 păstârnac4 linguri ulei100g stafide1 ardei iute1 leg. pătrunjel verde1 lămâie± sare, piper Taie carnea în bucăţi mai... Citeşte