Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2008 - Anul XIII, nr. 39 (3720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Corlăţean: La întâlnirea Geoană-Tăriceanu nu s-a discutat niciun pact politic de guvernare

Duminică, 17 Februarie 2008 (14:07:59)


Secretarul general al PSD Titus Corlăţean a declarat, vineri, la Şcoala de Iarnă a tinerilor social democraţi, că la întâlnirea dintre Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu nu s-a discutat niciun pact politic de guvernare, iar discuţiile despre viitoarele construcţii politice vor fi după alegeri.
  Corlăţean a spus că întâlnirea celor doi nu a fost secretă, în cadrul acesteia nediscutându-se niciun pact politic de guvernare, cu atât mai mult cu cât în această perioadă reprezentanţii PSD s-au întâlnit cu mai multe formaţiuni politice pentru a găsi soluţii în vederea ieşirii din criza politică actuală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Secretarul general al PSD a negat o discuţie pe tema unui pact politic de guvernare şi a spus că orice discuţie despre o eventuală construcţie politică va fi purtată doar după alegeri.

"Este normal să vedem care ar fi soluţiile de ieşire din criza politică existentă, iar PSD a propus deja una dintre soluţii, respectiv alegeri anticipate. Vom vedea dacă vom ajunge sau nu la asta pentru că mecanismul constituţional este complicat la noi", a spus secretarul general al PSD.

Potrivit lui Corlăţean, reprezentanţii PSD s-au întâlnit atât cu lideri PC, cât şi cei ai UDMR pentru a depăşi criza politică foarte serioasă şi blocajul instituţional creat în România.

"PSD trebuie să-şi vadă de treaba lui de partid de opoziţie, cu specific social democrat, şi să obţină cât mai mult la alegeri. Vom vedea după alegeri care va fi soluţia optimă de majoritate puternică ce poate da un Guvern stabil", a conchis Corlăţean.

Potrivit ziarului "Cotidianul", liderul PSD, Mircea Geoană, i-a propus, marţi seara, premierului, încheierea unui protocol politic pentru formarea unui guvern PSD-PNL după alegeri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Corlăţean: La întâlnirea Geoană-Tăriceanu nu s-a discutat niciun pact politic de guvernare.
 Vizualizări articol: 424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Corlăţean: La întâlnirea Geoană-Tăriceanu nu s-a discutat niciun pact politic de guvernare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi... Citeşte