Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2008 - Anul XIII, nr. 39 (3720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Cetatea egalată la Târgu Neamţ după ce a condus cu 3-0

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gruparea suceveană a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul amical susţinut ieri în deplasare cu Cetatea Târgu Neamţ. Tinerii fotbalişti aruncaţi în luptă de antrenorii Marian Pană şi Florin Cristescu au dominat ostilităţile din teren până în minutul 70, perioadă în care au reuşit să înscrie de trei ori prin Homneac, Caragea şi Jalbă. Din păcate, neexperimentatul portar Constantin s-a întrecut în gafe pe finalul întâlnirii şi a permis gazdelor să revină nesperat pe tabela de marcaj. Cetatea Suceava a evoluat în alcătuirea V. Gheorghe – Homneac, Bernard, Breniuc, Apetri – Stănescu, Horvath, A. Aileni, Lupu – Caragea, Tomaz Au mai intrat Constantin, Ungureanu, Baias, Cojenel, Moldovan şi Jalbă.

 

Constantin a fost scos din lot

Greşelile copilăreşti din partida cu Cetatea Târgu Neamţ i-au fost fatale lui Laurenţiu Constantin. Imediat după ce echipa a revenit la Suceava, preşedintele Dumitru Moldovan i-a transmis jucătorului să-şi facă bagajele. „Echipa a jucat foarte bine la Târgu Neamţ, însă a intrat Constantin şi a luat rapid două goluri de cascadorii râsului. Astfel, toată munca băieţilor s-a dus pe apa sâmbetei. Acest fotbalist a dovedit încă o dată că nu merită să îmbrace tricoul Cetăţii, aşa că am decis că este mai bine să ne despărţim acum. Mai ales că şi comportamentul său din afara stadionului lăsa mult de dorit”, a declarat conducătorul sucevean.

 

Şi Andrieş s-a despărţit ieri de Cetatea

Conducerea grupării sucevene a renunţat ieri definitiv la jucătorul Lucian Andrieş. Fotbalistul care oricum nu mai intra în vederile antrenorului Marian Pană va fi lăsat să plece liber de contract, aşa încât orice formaţie care îl doreşte nu va trebui să plătească nici un ban pentru înregimentarea sa. În vârstă de 31 de ani, Andrieş mai avea contract cu Cetatea până în vara anului 2009.

 

Au debutat Horvath şi Baias

Cu ocazia partidei de la Târgu Neamţ, Cetatea i-a testat şi pe mijlocaşii Otto Horvath (Viitorul Oradea) şi Paul Baias (Marmaţia Sighetul Marmaţiei). „Jucătorii sunt doar de o zi sub comanda mea, aşa că e prea devreme să mă pronunţ asupra potenţialului acestora. Abia la finalul săptămânii viitoare voi da un verdict în privinţa lor”, a precizat antrenorul Marian Pană. Horvath şi Baias au ajuns la Suceava la recomandarea fostului atacant al Minerului Gura Humorului din anii ’80 Marin Hotea.

 

Amicalul cu Ceahlăul se joacă pe Areni

Astăzi, cu începere de la ora 16.00, stadionul Areni va găzdui un interesant meci de pregătire între Cetatea şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Antrenorul Marian Pană consideră acest joc un bun prilej de a se edifica asupra potenţialului echipei cu două săptămâni înainte de startul sezonului, mai ales că adversarul întâlnit este unul de calibru. Pentru nemţeni, partida de la Suceava constituie ultima verificare înaintea jocului de la Bucureşti cu Dinamo, din etapa a XX-a a Ligii I.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cetatea egalată la Târgu Neamţ după ce a condus cu 3-0.
 Vizualizări articol: 3086 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Cetatea egalată la Târgu Neamţ după ce a condus cu 3-05.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Icht trimis de
(16 feb 2008, 13:46:49
we dar pe moldovan d c nu-l dai afara sau fiitu e prea bun???laughing)

k vad k at cand a intrat el imediat s-au luat golurile
2.   Lasa'l mah trimis de
(16 feb 2008, 14:09:33
e de perspectiva:))
3.   AVEM VALOARE.... trimis de
(16 feb 2008, 16:22:57
BRAVO DOMNU PRESEDINTE,3-0 CU CEAHLAUL,AVEM ECHIPA VALOROASA,BRAVO.
3.1  RE: AVEM VALOARE.... trimis de
(16 feb 2008, 18:12:15
Esti ironic dar esti prost,se stia ca in cazul in care vremea era buna se juca cu Ceahlaul .

Si nu te mai lua tu de echipa mai bine ai veni la stadion si ai sustine-o ca avem o echipa buna.Bravo PANA si intregului staf ,bravo conducerii clubului.

HAI CETATEA !!!!!!!!!!!!!1
3.2  RE: AVEM VALOARE.... trimis de
(16 feb 2008, 20:31:56
Pentru timpitul de Sorin - esti prea timpit sa poti intelege de ce nu s-a prezentat CEAHLAUL , au fost foarte multe meciuri aminate din cauza vremii.

La TV inter media presedintele clubului Piatra Neamt a spus ca vrea sa joace cu noi deoarece este o echipa virtual promovata ..........................
4.   Amical trimis de
(16 feb 2008, 18:19:42
Juventus Falticeni - Aerostar Bacau 2-2 (1-0)

csjuventusfalticeni.lx.ro
5.   Ghinionist trimis de
(16 feb 2008, 18:27:44
de ce nu ai comandat SOARE)))))))))))))
6.   No comment trimis de
(16 feb 2008, 18:46:59
acuma nu mai ziceti nimica de cristescu jr?e mare neevoie de el la ekipa...se vede experienta lui cat de cat akolo in dreapta....hai cetatea
6.1  RE: No comment trimis de
(16 feb 2008, 19:00:16
E MAI BUN LEUCIUC.
6.2  RE: No comment trimis de
(16 feb 2008, 20:34:38
Daca e asa de bun Cristescu jr. de ce Ceahlaul nu la tinut nici pentru echipa aIIa ???
7.   ... trimis de
(16 feb 2008, 19:06:43
TEREN BUN,VREME DE IARNA DAR ACCEPTABILA,AM FOST LA STADION LA ORA 15:30,SI AM INTELES CA MECIUL NU SE MAI DISPUTA DEOARECE CEAHLAUL NU MAI VINE SA DISPUTE UN MECI AMICAL CU O ECHIPA DE LIGA 3.DECI,LOGIC,3-0,NEPREZENTARE, DOMNU PRESEDINTE,SUNTEM RESPECTATI,AVEM ECHIPA.
8.   Marian pana trimis de
(16 feb 2008, 19:11:11
Am fost astazi in tribuna si am privit locul scoala .Am stat si am inghetat de frig dar mi-a placut cat de cat ce am vazut.Am stat in tribuna aia in care o(una bucata) persoana a facut circul pe care la facut la adresa antrenorului Cetatii.Nu vreau sa jignesc( nici nu e normal sa se intample asta) persoana respectiva care evident are un dinte impotriva lui Pana. Pana nu trebuie sa se supere .Nu poti fi iubit de toata lumea .E normal .Mai sunt si ...............

Mi-a placut ceva la acest Marian Pana.Desi echipa a picat in "c" nu a parasit-o acceptand sa joace prin toate cotloagele si imasurile din serie pentru ca echipa asta sa revina acolo unde ii este locul.A plecat capul a trecut la munca de jos .Cred ca fotbalul il va rasplati cu varf si indesat.Suceava va promova.Asta e sigur.Banii care anul trecut au venit tocmai la partida cu Sportul (prea tarziu)vor fi si mai multi.Vor veni si jucatori buni la Suceava si vom ajunge din nou in Liga 1.

Asta cred eu .Fotbal +Umilint
8.1  RE: Marian pana trimis de
(16 feb 2008, 20:17:33
Am fost in tribuna si am reactionat ca un adevarat suporter , ma asteptam sa reactioneze mai multi spectatori impotriva acelui imbecil de Alexandrescu,dar sper ca daca se va repeta vom lua atitudine toti suporterii care venim pe ploaie,viscol......ca iubim aceasta echipa si alaturi de d-l PANA care este un foarte bun antrenor vom promova in liga I .

HAI CETATEA !!!
9.   FOTBALUL SI VIATA trimis de
(16 feb 2008, 19:19:59
Suceava nu a fost retrogradata de Pana.iON RADU meseriasul a facut-o !!!

Asa de meserias a fost si un antrenor "atat de bun" incat nu l-a folosit pe ROMAN o gramada de etape. Drept pedeapsa.Asa de mare antrenor ............incat ROMAN nu era folosit si mai ieri juca contra lui FIGO,CRESPO,CORDOBA,TOLDO sub comanda lui Lucescu.Cine e Lucescu ????

Poate afla asta si spectatorul turbulent.Poate.........

9.1  RE: FOTBALUL SI VIATA trimis de
(16 feb 2008, 21:32:25
Esti mai mult decat nedrept. Radu a adunat echipa din nimic si in 2 ani a dus-o pe locul 5 in "B". De ce nu a apelat primarul la Pana atunci sau la alt mare priceput? Degeaba mancati voi rahat. Vorba aia, cine stie cunoaste. Cand a fost demis Radu, Cetatea inca mai avea salvarea in mana doar ca nu i-au mers blaturile lui moldovan cum a trebuit si a picat. Hai sa-ti zic eu cine a retrogradat Cetatea. Este an electoral? ESTE! Cum sa facem sa atragem niste voturi de la prosti? Fotbalul este iubit la Suceava. Pai hai sa profitam. Nu investim nimic, nu aducem jucatori, buget de transferuri ZERO! Sa se descurce antrenorul cu ce poate. Noi zicem ca facem si dregem. Echipa retrogradeaza ca apoi sa renasca odata cu interesul subit al conducerii si bani cacalau pentru antrenor (se aude ca Pana sta pe cel putin 30.000 de cocari la Cetatea Suceava, echipa de LIGA a III-a!!!) si o bucata buna de echipa de la Otopeni. Deci, care era treaba cu Radu? Lucratura Lungu-moldovan (voturi-fiu fotbalist).
9.2  RE: FOTBALUL SI VIATA trimis de
(16 feb 2008, 21:50:35
Degeaba mananci la rahat ca jucatori au fost adusi dar desteptul de RADU nu i-a vrut, el avea pe PRISACA, BOSANCU, ANDRIES,etc asa ca nu manca la ciuperci ca nu tine, nici pe ROBERTO nu l-a vrut cica n-are stofa de fotbalist si daca nu erau bani cum ca jucatorii erau cu salarile la zi. Asa ca n-ai dreptate si asta e parerea ta, mai informeaza-te si ai sa te convingi.
9.3  RE: FOTBALUL SI VIATA trimis de
(16 feb 2008, 21:51:52
Cum iti explici ca la meciul cu Sportul s-a anuntat la statia de amplificare ca s-a dat suma de 15 miliarde CETATII SUCEAVA?o fi si politicul la mijloc nu zic nu ,dar in cateva etape s-au cheltuit toti banii?Cred ca acei bani s-au dat pentru ca Suceava sa se salveze.Ca nu au stiut unii pe ce butoane sa apese .................e alta treaba.Ce spui tu......... ca s-a vrut intentionat retrogradarea in scopul obtinerii de voturi anul acesta...................nu cred asa ceva.Nu mai este logic.Dau bani ca sa salvez echipa ca sa obtin popularitate(si o obtii prin fotbal in ziua de astazi) si apoi ma sucesc vreau sa pice..........NU STA IN PICIOARE.

CAND JUCA MAI FRUMOS SUCEAVA ANUL TRECUT?CU RADU SAU CU PANA?EU CRED CA CU PANA.
9.4  RE: FOTBALUL SI VIATA trimis de
(16 feb 2008, 21:57:39
DACA VENEA PANA LA SUCEAVA CU CATEVA ETAPE MAI REPEDE SUNT SIGUR CA SALVA ECHIPA.MULTA LUME SPUNE ASTA.NU E DOAR UN PUNCT DE VEDERE PERSONAL.
9.5  RE: FOTBALUL SI VIATA trimis de
(16 feb 2008, 22:38:28
Pentru 15 - Tu nu ai tinere de minte pe vremea lui Radu se aduceau chiar mai multi jucatori dar majoritatea nu erau buni , Radu ii vedea buni ca doar el ii voia ( dar cum el nu se pricepe e depasit).Pe cine nu-l voia exemplu Roberto spunind ca nare stofa a ajuns la liga I.

Cind a venit Pana cu aceiasi jucatori nu a pierdut vreo 9-10 etape si echipa juca frumos ,deci Radu e singurul vinovat de retrogradare.

Dar degeaba iti explic eu tie ca vad ca nu ai nici o treaba cu fotbalul mai mult vad ca bagi politica,cred ca ai gresit site-ul.
10.   Marian pana trimis de
(16 feb 2008, 19:49:38
Idiotul ala care a facut circ astazi pe stadion nu ne reprezinta, MARIAN PANA SUCEAVA TE IUBESTE SI TE RESPECTA SI DORIM SA STAI CAT MAI MULT LA NOI. O fi vreunul care moare de necaz ca poate feciorul sau nepotul sau n-are loc la echipa sau a fost dat afara de la echipa si de aia a facut tambalau. D-le PANA n-ai nici o vina ca am retrogradat si iti multumim ca ai acceptat sa fi in continuare antrenorul nostru si in C. D-le presedinte MOLDOVAN trebuia sa-l duci pe tembelul ala la BURDUJENI ca sa vezi daca e sanatos la cap, echipa e pe locul 1 la 10 puncte distanta, n-are nici o infringere si nu inteleg ce l-a iritat. HAI SUCEAVA HAI D-LE PANA BAFTA SI NOROC.
10.1  RE: Marian pana trimis de
(16 feb 2008, 20:36:24
BRAVO SILE, ESTI UN ADEVARAT SUPORTER.
11.   D-le MOLDOVAN trimis de
(16 feb 2008, 20:35:06
LUATI D-LE MASURI CA CE SA INTAMPLAT ASTAZI SA NU SE REPETE, NOI VENIM LA MECI NU LA BALCI, IAR D-LUI MORCOVETE DACA NU-I CONVINE SI ARE DE GAND SA NE STRICE ATMOSFERA MAI BINE SA STEA ACASA. VIN SI COPII MICI LA MECI SI AU CE SA INVETE CUM INJURA UN DERBEDEU AIUREA?. VA RUGAM SA LUATI MASURI SI SA VEDEM DACA O SA PRIMEASCA O AMENDA ZDRAVANA O SA MAI AIBA CURAJUL CA SA INJURE DACA NU PUTETI O SA VEDETI CA PANA LA URMA NU-L LASA ASA SPECTATORII, NOI INTELEGEM E DEMOCRATIE AI VOIE SA SPUI ORCE, DA SA INJURI MECI DE MECI UN OM NEVINOVAT E CORECT? SI MAI AVEM PRETENTII CA SA PUTEM VENI LA MECI CU NEVESTE SAU PRIETENE SAU COPII, ASA CA VA RUGAM INCA ODATA SA LUATI MASURI.
12.   Obiectiv trimis de
(16 feb 2008, 20:44:13
La momentul asta, echipa joaca ceva de liga a 2-a, pe la mijloc.se vede ca incet-incet, se formeaza o echipa adevarata. parca au fost unele contacte prea dure intre jucatori, sper sa nu fie conflicte interne. felicit toti suporterii care au indurat vremea potrivnica pt a vedea un simplu antrenament al unei echipe de liga 3. se vede ca suceava merita o echipa sus de tot. marian pana a ramas ff placut impresionat de numarul mare de spectatori prezenti.nu-l dezamagiti.hai cetatea hai suceava!
13.   PTR. 13 SPECTATOR trimis de
(16 feb 2008, 20:50:16
CINE-I D-LE ALEXANDRESCU ASTA CARE-SI BATE JOC DE NOI SUCEVENII, DACA EL A FOST?.
13.1  RE: PTR. 13 SPECTATOR trimis de
(16 feb 2008, 21:56:29
Nu-l fa d-l ca nu merita e un nebun si nu e pentru prima data cind vine in tribuna si vorbeste urit si e contra echipei.Ar trebui sa luam noi suporterii atitudine impotriva lui daca jandarmi nu o sa ia,pentru ca noi venim sa sustinem echipa si nu-i corect ca el sa-si bata joc ,practic isi bate joc si de noi.

Asemenea specimene ca el nu ar trebui lasate sa intre pe un stadion .
14.   Marian Pana - the best!!! trimis de
(17 feb 2008, 00:29:46
Toata stima pt. un antrenor care a acceptat sa-si piarda timpul in promiscuitatea ligii a-III-a si a shimbat extrem de vizibil in bine jocul echipei! Am fost la toate jocurile echipei de pe Areni in tur si n-am plecat niciodata dezamagit de la stadion! Mai mult decat atat: jocul echipei m-a incantat, denotand siguranta, autoritate si fantezie! Cel mai mare merit pt. toate astea il are indiscutabil Marian Pana! Cu el suntem pe drumul cel bun! Succes in continuare si ignora-i pe carcotasi!!!
15.   ATENTIE ! alexandrescu trimis de
(17 feb 2008, 10:37:17
Am scris alexandrescu cu litere mici,mici pentru ca este un nimeni.Daca nu se corecteaza rapid ,e de rau pentru el,mai bine sa nu mai calce in stadion.Daca nu esti suporter adevarat ,stai acasa fraiere.
16.   Special antrenorului trimis de
(17 feb 2008, 10:42:11
BRAVO ! FELICITARI,MULT SUCCES DOMNULE MARIAN PANA ,SUNTETI PENTRU NOI CEI MAI MULTI ANTRENOR VALOROS ,OM CU CARACTER SI ANTRENOR PROFESIONIST
17.   Atitudine trimis de
(17 feb 2008, 11:45:05
Ce-i care au fost ieri in tribuna au vazut cum un nemernic incearca sa strice bunul mers al echipei noastre .Se aude ca acest individ ( care este nebun ) a facut in mai multe randuri amenintari la adresa antrenorului . NOI TREBUIE SA LUAM ATITUDINE FATE DE ACEST PERSONAJ CARE ARE MULTE BUBE IN CAP .PROBABIL ESTE SI ALIMENTAT DE ALTII CARE NU SANT DE ACORD CU VENIREA LUI PANA LA ECHIPA . CRED CA AVEM DATORIA , DACA SANTEM SUPORTERI ADEVARATI , SA SUSTINEM ECHIPA SI ANTRENORUL . IN SFARSIT AVEM SI NOI UN ANTRENOR BUN , SERIOS , SOCIABIL , DESCHIS CU TOATA LUMEA , SI DAM CU BATA IN BALTA ASA CUM NE PLACE NOUA . DECI ATITUDINE VA ROG . MULTUMESC !
17.1  RE: Atitudine trimis de
(17 feb 2008, 11:47:20
BRAVO,BRAVO,BRAVO!
18.   RUGAM SA LUATI MASURI trimis de
(17 feb 2008, 13:05:21
LA MECI VIN SI OAMENI CARE AU POATE SINGURA BUCURIE ECHIPA NOASTRA SI POATE MAI UITA DE NECAZURI SI SE BUCURA CA IN SFARSIT SE FACE ECHIPA LA SUCEAVA SI AVEM ANTRENOR FOARTE BUN SI NU SE POATE CA UN NEMERNIC SA NE STRICE BUCURIA SI VA RUGAM CINE ESTE IN MASURA SA INTERVINA CA ACEST NEMERNIC ORI SE POTOLESTE ORI SA NU FIE LASAT LA STADION. IAR PE D-L PANA IL RUGAM SA NU I-A IN SEAMA PE DOBITOCUL ALA CA NU NE REPREZINTA PE NOI SUCEVENII SI SA STIE CA SANTEM ALATURI DE EL SI LA BINE ,DAR SI LA RAU. VA RUGAM INCA O DATA SA LUATI MASURI CA NU SE POATE SA INJURI ECHIPA LOCALA SI ANTRENORUL PANA LA NESFARSIT.
18.1  RE: RUGAM SA LUATI MASURI trimis de
(17 feb 2008, 14:13:25
Ooo ba se poate sa injuri la nesfarsit echipa si antrenorul. Uiti ca la Suceava se striga impotriva echipei si a antrenorului (mai ales) la un meci in care conduceau cu 5-0!!! Asa ca daca as fi in locul tau n-as avea asteptari prea mari de la cei din tribuna (mai ales cand foamea-i mare si painea si salamul sunt la putere).
18.2  RE: RUGAM SA LUATI MASURI trimis de
(18 feb 2008, 01:35:28
Pe atunci erau niste rezultate norocoase dar jocul echipei scartaia. Cu timpul s-a dovedit ca ulciorul nu merge de multe ori la apa. Pe de alta parte, galeria nu i-a adresat injurii pe stadion persoanei Ion Radu. PS. Impotriva echipei (jucatorilor) nu s-a scandat vreodata. Daca consumul de seminte iti altereaza simtul realitatii, incearca Pepsi Max.
19.   Legea e si pt alexandrescu trimis de
(18 feb 2008, 01:47:41
Am avut nefericirea sa-l aud pe acest specimen exprimandu-se si inafara stadionului....oameni buni, asta nu-i sanatos la cap !!!!! Stiu ca s-a votat o lege impotriva persoanelor care deranjeaza pe stadion, asa ca jandarmii au toate motivele sa intervina. Cateva precizari la comentariile de pana acum: Radu a retrogradat echipa profitand de bunavointa primarului, insa e bine ca Lungu a avut curajul s-o ia de la capat formand o echipa pas cu pas. Multumim domnule Pana ca ati ramas la Suceava, spor la treaba d-le Moldovan, bafta in alegeri d-le Lungu. Impreuna cu sponsori ca Altex cred ca se intrevede un viitor fotbalistic de calitate la Suceava....parerea mea !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi... Citeşte