Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Dublarea facturii la energia termică, o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului

Luni, 14 Ianuarie 2008 (14:29:40)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul şedinţei BPN al partidului, că dublarea facturii la energia termică şi, implicit, a facturii la întreţinere constituie o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului Călin Popescu Tăriceanu.
  "Dublarea facturii la energia termică, dublarea facturii la întreţinere a populaţiei este astăzi o realitate şi o certitudine, din nefericire. Această dublare a facturii la energia termică este o consecinţă a proastei guvernări, a incapacităţii Guvernului Tăriceanu de a continua programul de modernizare a centralelor termice şi de acordare a plafoanelor de ajutor la încălzire, conform celor propuse de către noi, atât în perioada cât am fost la guvernare, dar şi după ce am părăsit guvernarea", a declarat Emil Boc.

Liderul PDL a precizat că "modul în care se prezintă astăzi în buzunarele cetăţenilor factura la energia termică este încă o dovadă pragmatică, clară şi directă, a incapacităţii şi a proastei guvernări de către echipa lui Călin Popescu Tăriceanu".

"Programul pe care l-am avut l-au abandonat, ajutoarele la încălzire nu le-au conceput într-o manieră în aşa fel încât să fie benefice populaţiei şi să răspundă provocărilor pe care le au oamenii, iar astăzi, din nefericire, suntem puşi în faţa acestei explozii a facturii la întreţinere", a mai spus preşedintele PDL.

Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a declarat, sâmbătă, că preţul energiei electrice nu va creşte în perioada imediat următoare, în timp ce tarifele la gaze se vor majora doar în condiţiile în care populaţia va primi sprijin financiar din partea statului.

"În ciuda tuturor avertismentelor că vom asista la valuri de scumpiri succesive, nu s-a mărit preţul nici la gaze, nici la energie electrică. În condiţiile în care am avut cea mai severă secetă din ultimele decenii, noi am păstrat neschimbate tarifele la energie electrică şi, în acest moment, nu avem elemente să credem că în perioada următoare se vor schimba", a spus Vosganian.

Ministrul a adăugat că preţul gazelor nu va fi majorat până când nu vor fi asigurate resursele pentru ca populaţia să nu aibă de suferit din cauza unei asftel de măsuri. "Datoria noastră ca Guvern este să limităm cât se poate aceste vulnerabilităţi şi să nu afectăm gradul de suportabilitate al populaţiei", a spus Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Dublarea facturii la energia termică, o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului.
 Vizualizări articol: 501 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Dublarea facturii la energia termică, o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte