Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vânzările cu plata online prin card au crescut de peste trei ori în 2007, la 34,8 milioane euro

Luni, 7 Ianuarie 2008 (14:29:44)

Piaţa de comerţ electronic cu plata online prin card a avansat anul trecut cu 263% faţă 2006, la 34,8 milioane de euro, cu un total de aproape 450.000 de tranzacţii, potrivit datelor RomCard, citate de integratorul de soluţii informatice Gecad ePayment.
  În 2006, volumul tranzacţiilor cu plata online prin card a fost de 9,6 milioane de euro, reprezentanţii Gecad estimând pentru finalul acestui an o piaţă de 70 milioane de euro şi 780.000 de tranzacţii, se arată într-un comunicat Gecad ePayment.

"De asemenea, ne aşteptăm să crească şi ponderea plăţilor online din piaţa totală de comerţ electronic, de la 15-20% cât este în prezent, la 25%", a declarat, în comunicat, directorul general executiv al companiei, Carmen Sebe.

Magazinele online româneşti care folosesc soluţia ePayment au înregistrat anul trecut 344.000 tranzacţii, cu o valoare totală de 29,5 milioane de euro, se mai arată în comunicat.

"Principala realizare în 2007 este aceea că mediul online şi-a arătat adevăratul potenţial. Avem clienţi care au început să lucreze cu noi în 2007 şi care şi acum înregistrează un important procent din vânzări prin canalul online, iar strategia de dezvoltare a întregii companii este chiar dictată de oportunităţile, competiţia şi obiectivele online", a afirmat Sebe.

Ea a arătat că pe această piaţă este loc atât pentru jucătorii mari, care caută noi metode de dezvoltare, cât şi pentru tinerii antreprenori.

În perioada octombrie-decembrie 2007, vânzările au atins 9,9 milioane de euro, o contribuţie importantă având pachetele turistice pentru luna decembrie, care se vând din octombrie. În ultimele două luni ale anului trecut, valoarea tranzacţiilor a depăşit 6,2 milioane de euro, în creştere cu 153% faţă de intervalul similar din 2006.

Românii au cumpărat în perioada sărbătorilor în special pachete turistice, produse IT şi electrocasnice, jucării şi cadouri de pe site-urile specializate, dar şi produse şi servicii de telecomunicaţii, potrivit statisticilor GECAD ePayment.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vânzările cu plata online prin card au crescut de peste trei ori în 2007, la 34,8 milioane euro .
 Vizualizări articol: 456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vânzările cu plata online prin card au crescut de peste trei ori în 2007, la 34,8 milioane euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte