Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 58 (8587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Rafael Marculeac și Darius Curuț, calificați la Olimpiada de Limbă Polonă de la Varșovia

Luni, 11 Martie 2024 (13:28:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Rafael Marculeac, din clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, și Darius Curuț, din clasa a X-a, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, s-au calificat la etapa internațională a Olimpiadei de Literatură și Limbă Polonă de la Varșovia.

Rafael Marculeac din Solonețu Nou și Darius Curuț din Pleșa au fost recompensați cu premiul I în cadrul fazei naționale a olimpiadei, de la finele săptămânii trecute, în județul Suceava

La aceasta au participat 39 de elevi din clasele V-VIII și nouă elevi de liceu.

„Câștigătorii și cei care au obținut mențiuni au primit diplome și premii în bani din partea Ministerului Educației. Învingătorii și toți participanții au fost recompensați și de Uniunea Polonezilor din România. Organizarea olimpiadei a fost susținută, în mod tradițional, de Ambasada Republicii Polone la București, din fondurile Ministerului Afacerilor Externe al RP alocate Diasporei Poloneze, care a făcut posibilă prezența reprezentantului Comitetului Central al Olimpiadei de Literatură și Limbă Polonă de la Varșovia, profesorul Wojciech Kaliszewski”, au transmis reprezentanții Uniunii Polonezilor din România.

 

·        Rezultatele etapei naționale

 

La etapa națională, la clasa a V-a, rezultatele au fost următoarele: Locul I – Claudia Faustâna Balac și Paula Maria Rotundu din Poiana Micului; Locul III – Adelin Iustin Bălănică din Solonețu Nou; Mențiune – Maria Patricia Zielonka din Solonețu Nou.

La clasa a VI-a, rezultatele sunt următoarele: Locul I – Claudia Catargiu din Poiana Micului și Ewa Emilia Marculeac din Solonețu Nou; Locul III – Nicoleta Gabriela Droșceac și Claudia Chachula din Solonețu Nou; Mențiune Gabriel Pamparău din Poiana Micului.

La clasa a VII-a, sunt câștigători: Locul I – Ștefan Emanuel Calistru din Suceava; Locul II – Marian Daniel Dorosceac din Solonețu Nou; Locul III – Daria Yasmina Longher din Solonețu Nou; Mențiuni – Janinka Anastazia Andronic și Mario Lucian Bălănică din Solonețu Nou.

La clasa a VIII-a, au fost premiați: Locul I – David Catargiu din Poiana Micului; Locul II – Tereza Gabriela Hofman din Poiana Micului; Locul III – Rafael Lehoțchi din Poiana Micului; Mențiune – Alexandra Pamparău din Poiana Micului.

La clasa a IX-a: Locul I – Amada Daiana Bieleș din Solonețu Nou; Locul II – Eliza Maria Iedenac din Solonețu Nou; Locul III – Lucica Malițchi din Solonețu Nou; Mențiune – Albert Cohut din Solonețu Nou.

La clasa a X-a: Locul I – Darius Curuț din Pleșa; Locul III – Letisia Rujițchi din Pleșa.

La clasa a XI-a: Mențiuni – Bianca Carmen Polacec din Poiana Micului și David Revai din Solonețu Nou.

La clasa a XII-a: Locul I – Rafael Marculeac din Solonețu Nou.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rafael Marculeac și Darius Curuț, calificați la Olimpiada de Limbă Polonă de la Varșovia.
 Vizualizări articol: 462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rafael Marculeac și Darius Curuț, calificați la Olimpiada de Limbă Polonă de la Varșovia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei