Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 58 (8587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fenomen imposibil de oprit

Șoferi fugari sau cu alcoolemii mari și foarte mari, prinși după o acțiune rutieră de amploare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiști rutieri din tot județul au fost angrenați în acțiuni de control în trafic, cu efective sporite, în zilele de 8 și 9 martie, apogeul acțiunii fiind atins sâmbătă noapte.

 În urma filtrelor din trafic au fost reținute 43 permise de conducere și au fost ridicate 18 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate în flagrant 13 infracțiuni la regimul rutier, mare parte dintre ele fiind infracțiuni legate de consumul de alcool.  

În cele două zile au fost testați cu aparatele de depistare a alcoolului sau substanțelor interzise peste 400 de șoferi.

Ca o constantă ce nu pare a putea fi oprită nicicum, din nou au fost mai multe cazuri de șoferi băuți, unii dintre ei și fugari.

Cel mai tragic este cazul de la Preutești, unde un șofer beat a accidentat mortal o femeie și apoi a fugit, fiind prins după mobilizarea a 12 echipaje de poliție, caz tratat pe larg în alt articol din Monitorul de Suceava.

Acesta nu a fost singurul caz de șofer beat și fugar din ultimele două nopți. În jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției Rurale Dărmănești au obținut o informație cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un gard, iar conducătorul a fugit de la fața locului. Deplasându-se în satul Costâna, comuna Todirești, polițiștii fost găsit un Fiat Punto avariat, dar nu și pe șoferul autoturismului respectiv.

În urma căutărilor derulate pe raza comunei Todirești a fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 20 ani, care nu figurează cu permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a recunoscut că în timp ce conducea autoturismul din direcția Mihoveni spre Costâna la un moment dat, într-o curbă la stânga, mașina a derapat și a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul a intrat în gardul unei case iar tânărul a invocat frica pentru fuga sa.

Tânărul era și băut, aparatul etilotest indicând concentrația de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, s-a stabilit că autoturismul nu deține poliță RCA valabilă și nu are efectuată nici inspecția tehnică periodică.

Autoturismul a fost imobilizat iar tânărul va răspunde și pentru una sau două infracțiuni, în funcție de ce vor arăta rezultatele probelor de sânge. 

Dintre numeroasele cazuri de șoferi băuți din acest weekend, atrage atenția și cel al unui șofer în vârstă de 54 de ani, care, în Burdujeni, a intrat în coliziune cu o altă mașină. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, dar autorul avea imensa concentrație de 1,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferi fugari sau cu alcoolemii mari și foarte mari, prinși după o acțiune rutieră de amploare.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șoferi fugari sau cu alcoolemii mari și foarte mari, prinși după o acțiune rutieră de amploare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei