Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 58 (8587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur consideră că sunt șanse reale ca în 2024 să înceapă lucrările la primele autostrăzi din județul Suceava

Luni, 11 Martie 2024 (15:59:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că anul acesta ar putea să înceapă lucrările la primele autostrăzi din județ. Gheorghe Flutur a precizat că din aproape în aproape, proiectul Autostrăzii A7 Pașcani - Suceava - Siret prinde contur. „Consiliul Interministerial s-a întâlnit astăzi și a dat aviz pozitiv proiectului de autostradă Pașcani - Suceava. Urmează de astăzi să fie pus pe site-ul Ministerul Transporturilor și Infrastructurii timp de 10 zile, pentru transparență decizională, după care în ședință de Guvern se aprobă indicatorii tehnico-economici, asta înseamnă undeva la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie, după care Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) poate scoate la licitație proiectarea tehnică și execuția”, a declarat Flutur. El a precizat că tot în transparență decizională este afișată și documentația pentru Autostrada Nordului, respectiv șoseaua de centură a orașului Gura Humorului.

„Sunt șanse reale ca în acest an să aflăm câștigătorii licitațiilor pentru a începe în sfârșit lucrările la primele autostrăzi din județul Suceava”, a arătat șeful administrației județene.

Autostrada A7 Pașcani - Suceava va avea o lungime de 61,97 km, pe traseul: nord-vestul municipiului Pașcani, Tătăruși, Tudora, Dolhasca, Liteni, Dumbrăveni, Salcea, Suceava. Acest tronson de autostradă are 12,37 km pe raza județului Iași, 6,3 km pe raza județului Botoșani și 43,17 km pe raza județului Suceava. Proiectul prevede cinci noduri rutiere, la Tătăruși-Heci, Dolhasca, Roșcani, Dumbrăveni și Salcea, 23 de viaducte, 37 de pasaje, 12 poduri, două seturi de parcări perechi de scurtă durată, două seturi de parcări pentru spații de serviciu și două centre de întreținere și coordonare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur consideră că sunt șanse reale ca în 2024 să înceapă lucrările la primele autostrăzi din județul Suceava.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur consideră că sunt șanse reale ca în 2024 să înceapă lucrările la primele autostrăzi din județul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei