Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 58 (8587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Individul care a intrat cu un BMW într-un stâlp, condamnat definitiv după ce a furat prin violență o sticlă de Coca Cola

Luni, 11 Martie 2024 (15:04:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ care a intrat cu un BMW într-un stâlp în zona centrală a municipiului Suceava, beat și fără permis de conducere, a fost condamnat definitiv. El a fost găsit vinovat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, în care prejudiciul produs a constat într-o sticlă de Cola, în valoare de 7 lei. Sergiu Alexandru Strîmbu a avut parte de clemență din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Suceava, care i-au redus substanțial pedeapsa de la instanța de fond, Judecătoria Suceava. Astfel, în loc de 4 ani și 6 luni cât primise inițial, Strîmbu are de executat acum 2 ani și 10 luni de închisoare cu executare.

În luna septembrie a anului trecut, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către angajata magazinului Udeșteana de pe Mărășești, care a relatat faptul că un individ beat a încercat să sustragă mai multe bunuri din frigiderul magazinului.

Din cercetările ulterioare a rezultat că femeia i-a cerut să plece, însă individul, după un schimb de replici, a îmbrâncit-o, a sustras o sticlă de Coca Cola, după care a plecat.

Același individ a revenit la magazin și i-a cerut insistent vânzătoarei bani. Între timp, femeia încuiase magazinul și se baricadase în interior.

O patrulă de la Poliția municipiului Suceava se afla în apropiere, astfel că a ajuns în scurt timp la fața locului. Suspectul a fost identificat în parcarea MPO de pe Mărășești.

Sergiu Alexandru Strîmbu era tăiat la mână și în stare avansată de ebrietate. Individul a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava, unde și-a ”justificat” faptele prin consumul exagerat de alcool.

Strîmbu a fost arestat preventiv de atunci și nu a mai fost lăsat în libertate.

În iunie 2022, Sergiu Alexandru Strîmbu a intrat cu un BMW într-un stâlp din dreptul fostei autogări din centrul Sucevei. Tânărul nu a avut vreodată permis de conducere și era băut.  

Trimis în judecată pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, individul a scăpat după această faptă cu 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru că avea cazierul curat.

Cei care îl cunosc au fost convinși că acesta va recidiva în vreun fel. Fără să-și dea seama probabil, acesta a comis o infracțiune grav pedepsită de Codul Penal (tâlhăria), astfel că a ajuns la o pedeapsă importantă, mai ales că i-a fost aplicată și prima condamnare, asta pentru că nu a respectat termenul de încercare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a intrat cu un BMW într-un stâlp, condamnat definitiv după ce a furat prin violență o sticlă de Coca Cola.
 Vizualizări articol: 725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a intrat cu un BMW într-un stâlp, condamnat definitiv după ce a furat prin violență o sticlă de Coca Cola0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei