Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 58 (8587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prezență slabă la adunările generale ale asociațiilor de proprietari din Suceava

Luni, 11 Martie 2024 (17:46:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până la finele lunii martie, la toate asociațiile de proprietari din Suceava sunt programate adunările generale, în cadrul cărora sunt cuprinse și alegeri, oamenii putând decide acum cine îi reprezintă în perioada următoare, ce salarii se dau în cadrul asociației și cum se rezolvă problemele cu care se confruntă.

Tocmai de aceea, pe fondul unei implicări foarte mici a cetățenilor, viceprimarul Lucian Harșovschi a transmis un mesaj prin care îi îndeamnă pe suceveni să se implice dacă doresc schimbări în bine.

„Vrei să se schimbe ceva? Vrei să schimbi ceva? Dacă da, atunci implică-te!”, a spus Lucian Harșovschi, precizând că până pe 31 martie se mai organizează Adunările Generale ale Asociațiilor de Proprietari.

„Acolo poți fi ales, poți alege și poți dezbate problemele care țin de scara blocului. Doar împreună putem schimba ceva. Am participat la aceste adunări generale, voi participa în continuare, acolo se iau deciziile care contează pentru tine!”, a concluzionat Lucian Harșovschi, care a îndemnat sucevenii să fie mai implicați.

Conform spuselor sale, rata de participare la adunările generale ale asociațiilor din Suceava este cam de 10% din cei care au fost convocați.

 

În municipiul reședință de județ numărul asociațiilor de proprietaria ajuns la 136, din care cea mai mică are în componență 12 apartamente (Asoc. Victoriei 11A), iar cea mai mare are 2265 apartamente (Asoc. nr. 23+27), cu 4400 de persoane – cât populația unei comune mari.

În cadrul adunărilor generale, convocate până la 31 martie, se decide conducerea pentru următoarele 12 luni; prezentarea veniturilor și cheltuielilor; alocarea posturilor și funcțiilor salarizate; aprobarea salariilor; discutarea altor probleme întâmpinate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prezență slabă la adunările generale ale asociațiilor de proprietari din Suceava.
 Vizualizări articol: 821 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezență slabă la adunările generale ale asociațiilor de proprietari din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei