Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 22 (8551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cadariu: Parlamentarii PSD pun poziția lor personală înaintea stabilității economice și a drumului european al României

Luni, 29 Ianuarie 2024 (16:33:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, a criticat în termeni duri atacul parlamentarilor suceveni ai PSD la adresa președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, el remarcând faptul că acesta vine la doar o zi după ce AUR și George Simion au organizat un protest împotriva șefului administrației județene. „Pentru numele lui Dumnezeu, noi, liberalii, ne-am zbătut să aducem fonduri și proiecte în județul Suceava. De multe ori ne-am așezat la masă de bună-credință împreună cu dumneavoastră, cei din PSD. Însă faptul că astăzi vă bucurați că extremiștii îl atacă pe Gheorghe Flutur arată adevărata față a dumneavoastră”, a spus Constantin Daniel Cadariu.

El a subliniat faptul că Gheorghe Flutur este atacat de parlamentarii PSD după ce în județul Suceava fondurile au fost repartizate cel mai echitabil posibil din toată România. „Suntem județul în care primarii au fost sprijiniți indiferent de culoarea politică. Suntem județul care este campion la numărul de investiții, fie ele finanțate de la bugetul de stat sau din fonduri europene. Aceste lucruri sunt importante. Noi am trecut peste atacuri și jigni de dragul stabilității, voi ce faceți? Îl criticați pe Gheorghe Flutur în fiecare zi. Oare trebuie să vină alții din alte județe să recunoască transformările uriașe din județul Suceava? Oare trebuie să vă aducem aminte de nenorocitul de proiect Utilități și Mediu, marca PSD? Prin el ați îndatorat populația județului Suceava pe o durată de 30 de ani, dar nu ați adus gazul metan!”, a mai precizat senatorul PNL de Suceava.

El i-a întrebat pe parlamentarii PSD de Suceava dacă în condițiile în care România are un război la graniță, dar și în condițiile în care în țară există „forțe extremiste subordonate Moscovei, care și-au făcut loc în toată Europa”, nu cred că prin acest gen de abordare vor fi părtași la alunecarea spre extremism și în județul Suceava. „Gândiți-vă bine dacă doriți să puneți poziția personală a fiecăruia dintre dumneavoastră sau poziția PSD-ului pe primul plan, înaintea stabilității politice și a drumului european al României. Istoria vă va judeca”, a încheiat Constantin Daniel Cadariu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadariu: Parlamentarii PSD pun poziția lor personală înaintea stabilității economice și a drumului european al României.
 Vizualizări articol: 511 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadariu: Parlamentarii PSD pun poziția lor personală înaintea stabilității economice și a drumului european al României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei