Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 22 (8551)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul PNL din Rădăuți, Bogdan Loghin, solicită sprijinul presei pentru a nu mai mediatiza atât de mult „circul” făcut de AUR

Luni, 29 Ianuarie 2024 (16:55:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PNL al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a făcut un apel către reprezentanții mass-media, solicitându-le sprijinul pentru a nu mai mediatiza  atât de mult „circul” făcut de AUR, atât în județ, cât și în întreaga țară. Prezent la o ședință politică a PNL care a avut loc duminica trecută, zi în care, la aceleași ore, AUR și liderul acestui partid, George Simion, au organizat la Suceava un protest împotriva președintelui liberal al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, primarul Bogdan Loghin și-a început discursul prin a saluta mass-media prezentă în sală. „Niciodată nu voi folosi numele individului care se află afară. Trebuie să fim extrem de pragmatici, să conștientizăm că pentru a destabiliza România, treaba lui este de a manipula oameni simpli care poate au alte gânduri mai curate, în interesul de a ne arunca într-o parte sau în alta. Nu trebuie să cădem pradă acestor manipulări. De aceea am început prin a saluta prezența reprezentanților mass-media, pentru că eu consider că ar trebui o dată pentru totdeauna semnalul să pornească și de la dumneavoastră, în sensul să nu mai mediatizați atât circul făcut de acești indivizi”, a spus Loghin.

El a arătat că această rugăminte vine din partea unui primar al unui municipiu căruia i se mai spune „Republica Rădăuți”, „în care nimeni nu mai credea că vreodată va veni normalitatea”. ”Trebuie să ne înțelegeți și pe noi, cei care muncim de dimineața până seara, cei care suntem înjurați non-stop, suntem transformați în adevărate filtre ale oamenilor care trebuie să își reverse supărările și să ne oprim un pic în a mai promova acești circari plătiți. Și vă spun plătiți pentru că eu știu foarte bine ce se află în spatele acestora”, a mai declarat Bogdan Loghin.

Pe de altă parte, în cadrul ședinței politice a PNL Suceava, el a precizat că îl bucură foarte mult semnalul dat de primarii din județ care vin în rândul liberalilor, alături de alți oameni de foarte bună calitate, care se vor lupta cu primarii aflați în alte partide. „Și am încrederea că anul 2024 va fi cu adevărat anul Partidului Național Liberal. Și tot aici vreau să îi transmit domnului președinte al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, că îl stimez enorm nu numai pentru rezultatele pe care le are, dar și pentru faptul că a fost alături de mine cu adevărat pentru a putea răpune mafia din municipiul Rădăuți. Și nu sunt cuvinte ușoare. La momentul potrivit le voi explica mai pe larg”, a încheiat Bogdan Loghin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PNL din Rădăuți, Bogdan Loghin, solicită sprijinul presei pentru a nu mai mediatiza atât de mult „circul” făcut de AUR.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul PNL din Rădăuți, Bogdan Loghin, solicită sprijinul presei pentru a nu mai mediatiza atât de mult „circul” făcut de AUR0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei