Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 ian 2024 - Anul XXIX, nr. 8 (8537)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Început de an cu reduceri cuprinse între 40 și 50 la sută la majoritatea produselor, în magazinele „La Strada”

Vineri, 12 Ianuarie 2024 (13:31:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Început de an cu reduceri tentante, cuprinse între 40 și 50%, la majoritatea produselor, în magazinele „La Strada”. Acum este momentul să profitați de prețuri mici la articole de marochinărie de cea mai bună calitate (reduceri de  până la 40%) și la articole de îmbrăcăminte (geci, încălțăminte, care au reduceri între 40 și 50%). Nu ratați reducerile cu care vă așteaptă cele trei magazine „La Strada” din municipiul Suceava: unul situat în Shopping City Suceava, altul vizavi de Prefectură și unul în Centrul Comercial Zimbru, str. Universităţii nr. 19.

Trei magazine „La Strada” de unde aveți posibilitatea să achiziționați produsele mult dorite, la aproape jumătate de preț.

Veți găsi geci de fâș Geox, fabricate din materiale de calitate și călduroase, la prețuri foarte atractive. Aceste geci se bazează pe tehnologie foarte avansată - Geox Respira, prin care se produce eliminarea umezelii din interior către exterior. De asemenea, gecile sunt fabricate la interior din materiale noi: pe lângă puful „Premium Down Padding”, sunt microsferele izolatoare „Sferica” sau materiale sustenabile obținute din reciclare.

Și încălțămintea Geox este la mare căutare, pentru că la confecționarea acesteia se folosesc materiale de înaltă calitate, iar tehnologiile noi folosite la fabricare îmbunătățesc și dau valoare produselor: „respira”, „amphibiox”, „sferica”, „power grip”.  

Tot la magazine „La Strada”găsiți poșete din piele, care au durabilitate în timp, curele din piele, oricând o piesă atractivă într-o ținută.Nu vă rămâne decât să intrați în magazinele „La Strada” și să alegeți articole care se remarcă prin calitate, fiabilitate și o durabilitate extraordinară în timp, la prețuri avantajoase, ce pot fi cumpărate cu până la 50% discount.
De asemenea, veți găsi produse care vă diferențiază, care vă scot în evidență, pentru că „La Strada” are modele de haine „comode și frumoase, pentru ținute de birou sau casual”, are geci de firmă la prețuri care nu sunt „piperate”, care țin de cald câteva ierni, fără să se deterioreze, care rezistă, la care calitatea se vede „de la o poștă” după material, după cusături, după design etc.”, după cum au spus clienții magazinelor „La Strada”.

În magazinele „La Strada” găsiți în fiecare sezon reduceri (acum sunt oferte speciale, reduceri de iarnă, până la 50% discount), dar şi produse din noile colecţii, la prețuri atractive, „La Strada” având cel mai bun raport preț-calitate de pe piață.

Și mai sunt câteva amănunte care fac diferența: brandurile de încălțăminte pe care le găsiți în magazinele „La Strada” investesc mereu în calitate: aerisire optimă a piciorului, evacuarea umezelii și, totodată, impermeabilizarea încălțămintei, lejeritate și confort în purtare, indiferent de vârstă, sex sau stil de viață. Cu un design unic, fiecare brand de încălțăminte pe care îl puteți găsi la magazinele „La Strada” oferă produse care se potrivesc și unui look casual, dar și unui look sport, street sau, de ce nu, business.

Tot în magazinele „La Strada” vei găsi accesorii: poșete, curele, portofele, borsete, genți și serviete din piele etc., de la branduri renumite. Reducerile se aplică la produsele selecționate în magazinele „La Strada” fizice, dar și virtuale. Intrați pe www.lastradaleathers.ro sau www.lastradashoes.ro și veți găsi informații cu privire la reducerile aplicate anumitor produse. Clienții fideli beneficiază și de reduceri suplimentare în baza cardului de fidelitate.

Accesând paginile de Facebook și site-ul „La Strada” veți beneficia și de consultanță online. Puteți să trimiteți întrebări, sugestii, iar oameni specializați vă vor oferi cele mai potrivite răspunsuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Început de an cu reduceri cuprinse între 40 și 50 la sută la majoritatea produselor, în magazinele „La Strada”.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Început de an cu reduceri cuprinse între 40 și 50 la sută la majoritatea produselor, în magazinele „La Strada”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei