Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2023 - Anul XXVIII, nr. 302 (8526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Asociația Bucovina Civică a împărțit peste 400 de pachete cu cadouri și a dus un autocar plin de copii în excursie la Vatra Dornei

Marţi, 26 Decembrie 2023 (12:20:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Voluntarii de la Asociația Bucovina Civică au încheiat un maraton al umanității, reușind până în ajunul Crăciunului să adune și să distribuie peste 400 de pachete și pungi de cadouri prin județul Suceava. Au beneficiat de aceste daruri familii nevoiașe din Suceava, Zvoriștea, Ciprian Porumbescu, Dolhasca, Mitoc, Dumbrăveni, Gura Humorului și Vatra Dornei.

Membri asociației au ajuns și la căminul de bătrâni de la Bogdănești, cu peste o tonă de cartofi și alte legume. La Bogdănești sunt peste 100 de beneficiari din care jumătate sunt imobilizați la pat.

Cu o săptămână înainte de Crăciun, un autocar plin de copii din sistemul de protecție dar și din familii aflate în dificultate au beneficiat de o excursie la Vatra Dornei, din partea Asociației Bucovina Civică.

Copiii au avut șansa să viziteze cazinoul proaspăt restaurat, mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului și parcul Veverița.

La Vatra Dornei, copiii au primit pizza și tort la restaurantul Aura, unde gazdele le-au oferit mai multe surprize copiilor.

”Vrem să mulțumim din suflet tuturor celor care ne sprijină mereu și le urăm sărbători binecuvântate alături de cei dragi”, au transmis cei de la Asociația Bucovina Civică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociația Bucovina Civică a împărțit peste 400 de pachete cu cadouri și a dus un autocar plin de copii în excursie la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Asociația Bucovina Civică a împărțit peste 400 de pachete cu cadouri și a dus un autocar plin de copii în excursie la Vatra Dornei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei