Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 275 (8499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

28.000 de lei pentru „bunicii” de la Solca, adunați la spectacolul caritabil susținut de Sofia Vicoveanca

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 (16:49:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

28.000 de lei vor ajunge la Căminul pentru persoane vârstnice Solca, pentru îmbunătățirea calității serviciilor necesare „bunicilor”, bani care s-au adunat la spectacolul caritabil susținut de îndrăgita artistă Sofia Vicoveanca. Evenimentul, la care au participat sute de suceveni, a avut loc marți, 21 noiembrie 2023, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Mesajul transmis de artista Sofia Vicoveanca a fost clar și emoționant, subliniind că întreaga sumă adunată din vânzarea biletelor va fi donată integral „bunicilor” de la Solca.

„A fost un spectacol caritabil pentru ei, susținut în integralitate de doamna cântecului popular bucovinean, una dintre cele mai iubite artiste din România. A fost un timp frumos rostuit sub semnul dragului de oameni. A cântat și ne-a încântat artista, a recitat versuri proprii și ne-a povestit câte ceva despre domnia sa, a colindat, ne-a fermecat și ne-a înduioșat în aceeași măsură cu noblețea gândului său”, a spus prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar pentru religie, o apropiată a „bunicilor” de la Solca.

A fost o mare bucurie și pentru câțiva dintre bătrânii de la Solca, care s-au aflat în sala de spectacol, chiar în primul rând. Liniștiți, cu fețele luminoase, bătrânii au ascultat cu emoție poveștile, cântecele și poeziile rostite cu har de artista Sofia Vicoveanca. Consultantul artistic Gabriela Teișanu, de la Centrul Cultural Bucovina, a spus după eveniment: „Monumentală Doamnă! Să ții singură în palmă o sală arhiplină, vreme de două ore, nu este la îndemâna oricui! Magnific gestul tuturor organizatorilor și mai ales al Ei!”

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Asociației Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina și al Centrului Cultural Bucovina, din cadrul Consiliului Județean Suceava, beneficiind, totodată, de contribuția semnificativă a reprezentanților Primăriei municipiului Suceava, Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” și TVR Iași. Organizatorii evenimentului, alături de Sofia Vicoveanca, transmit sincere mulțumiri tuturor celor care au participat la spectacolul caritabil și celor care au susținut financiar această cauză, subliniind că „este un exemplu de succes al comunității, care acționează solidar în beneficiul celor mai vulnerabili membri ai societății”.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 28.000 de lei pentru „bunicii” de la Solca, adunați la spectacolul caritabil susținut de Sofia Vicoveanca.
 Vizualizări articol: 1892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28.000 de lei pentru „bunicii” de la Solca, adunați la spectacolul caritabil susținut de Sofia Vicoveanca0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei