Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 275 (8499)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Premiul de excelență în frumusețe, obținut de Elisabet Victoria Păcurari, din Gura Humorului

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 (09:23:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Suceveanca Elisabet Victoria Păcurari, din Gura Humorului, a obținut recent Premiul de excelență în frumusețe, în cadrul Galei Performanţei şi Excelenței 2023, eveniment cu o tradiție de 13 ani, care s-a desfășurat la București, la Ambasad’Or Events. A fost o gală în care s-au celebrat moda, frumusețea, performanța, creativitatea, implicarea socială și excelența. Premiile de excelență au fost decernate personalităților din România care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite, aducând performanţă şi creativitate în domenii precum muzică, arte, campanii sociale şi umanitare, sport, design vestimentar, antreprenoriat, beauty, media.

Bucovineanca Elisabet Victoria Păcurari, fondatoarea unei academii de frumusețe – trainer național și internațional pentru laminarea genelor și sprâncenelor, a fost răsplătită cu Premiul de excelență pentru performanță ca trainer național și internațional cu brandul de top My Laminatyon.

Elisabet ne-a spus că pasiunea ei pentru beauty a început când era doar o adolescentă, cochetând cu modelingul și având contact cu studiourile de make-up, cu moda și mediul de frumusețe. Toate acestea au inspirat-o ca artist. „Cu toții știm că în spatele oricărei meserii este vorba despre multă tehnică, pricepere și cunoaștere. Trebuie să recunosc că îmi place foarte mult ceea ce fac. Nu mi-a fost ușor să răzbat în această profesie. Am întâmpinat și dificultăți, dar le-am luat ca atare”, ne-a spus tânăra din Gura Humorului.

Activând într-un domeniu cu o continuă creștere și inovație - domeniul de beauty, Elisabet și-a dorit să învețe de la cei mai buni traineri naționali și internaționali, pentru a se perfecționa cu tehnici avansate de make-up, laminare de gene și sprâncene (tratamente de gene și sprâncene) și alte proceduri de înfrumusețare. „Îmi place să transmit mai departe din pasiunea mea cursantelor mele care mă aleg să le fiu mentor în această călătorie. Bucuria clientelor și cursantelor mele este o sursă de energie pozitivă pentru mine. Alegerea produselor de înaltă calitate va evidenția mereu cele mai bune rezultate”, ne-a mai spus Elisabet Victoria Păcurari.

Talentul, munca, perseverența i-au adus sucevencei din Gura Humorului Premiul de excelență în frumusețe. Ea împărtășește din experiența ei cu cei din jur, interesați de beauty, îi încurajează pe tinerii aflați la început de drum, ajută cât mai multe femei să-și urmeze visurile și să-și atingă potențialul. „Este o mare onoare să pot influența și să fiu parte din schimbarea și dezvoltarea altor femei care cred în mine. Ca mamă, dragostea pentru copilul meu este nelimitată. Fiecare zi este dedicată creșterii lui, îngrijirii și educării lui. Cu toate acestea, chiar dacă suntem uneori la distanță, învățăm împreună să ne adaptăm și să găsim modalități creative de a ne petrece timpul împreună. Este important să creez momente speciale, în care să fiu prezentă în viața lui, să îi acord atenție și să îi ofer sprijinul meu necondiționat”, ne-a mai povestit Elisabet Victoria Păcurari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiul de excelență în frumusețe, obținut de Elisabet Victoria Păcurari, din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 2360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Premiul de excelență în frumusețe, obținut de Elisabet Victoria Păcurari, din Gura Humorului1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei