Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 265 (8489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Și cu pisica ce-ați făcut?”, o comedie-aventură cu actori de la Teatrul Național, pe scena suceveană

Vineri, 10 Noiembrie 2023 (12:52:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spectacolul de teatru „Și cu pisica ce-ați făcut?”, o comedie cu actori de la Teatrul Național din București, se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, marți, 19 decembrie 2023, la ora 19:00. Text şi regie: Lia Bugnar. Distribuţie: Rodica Mandache, Marius Manole, Medeea Marinescu, Maria Buză, Lia Bugnar şi Anghel Damian.

Publicul sucevean care va alege să meargă la acest spectacol va descoperi o comedie plină de răsturnări de situație. Spectatorul este luat prin surprindere. El trece de la râs la emoții puternice fără avertisment. Pentru o oră și jumătate, cât ține spectacolul, publicul va fi prins în mrejele unor povești știute, dar spuse altfel, într-un mod captivant.

„<Şi cu pisica ce-aţi făcut?>, o comedie-aventură în care Lia Bugnar dirijează povestea într-o manieră un pic diferită, care cucerește spectatorii și provoacă actorii. Distribuția reunește mai multe generații și tipologii ale scenei: doamna Rodica Mandache este deopotrivă fermecătoare și dramatică, Marius Manole este pierzătorul absolut, Medeea Marinescu este aristocrata stilată, Mariei Buză îi revine o interesantă partitură ce îi pune în valoare atât glasul, cât și talentul actoricesc, Anghel Damian este plin de vervă și umor, iar Lia Bugnar are o postură surpriză care dinamizează cursul acțiunii. Rezultă o comedie altfel, în care destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: <Și cu pisica ce-ați făcut?>”, transmit reprezentanții Teatrului Național din București.

Bilete se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava (un bilet costă 130 de lei) și de pe:  https://proticket.ro/ .

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Și cu pisica ce-ați făcut?”, o comedie-aventură cu actori de la Teatrul Național, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Și cu pisica ce-ați făcut?”, o comedie-aventură cu actori de la Teatrul Național, pe scena suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei