Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 265 (8489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La moartea lui Florin, colegul, dar mai ales fratele meu

Înainte de a fi colegul meu de la Radio Top, Florin a fost fratele meu. Fratele meu mai mic cu patru ani. Fratele meu care pînă în clasa a IV-a a luat numai premiul I cu coroniță. Un frate care a venit la radio din primele zile ale acestuia și nu a mai plecat. Și nu a făcut-o pentru că voia să lucreze cu fratele său, ci pentru că voia să lucreze la radio. Timp de 32 de ani, Florin a fost prezent aproape zi de zi la Radio Top. Mai puțin duminicile. Florin a făcut știri și a realizat diferite emisiuni. Toți cei care au lucrat la Radio Top de-a lungul timpului, chiar toți, l-au apreciat pentru că era un băiat cu suflet mare și foarte discret. Nu întîmplător, multe dintre mesajele de condoleanțe au venit din partea foștilor colegi. Abia la moartea sa s-a văzut cît de apreciat a fost Florin de oamenii cu care a interacționat cel puțin o dată. Au fost sute de mesaje transmise și pe paginile de socializare, și pe telefon, și prin viu grai. Unul dintre cele mai impresionante mesaje a fost de la un prieten comun și sună așa: ”Te rog să mă ierți că nu te sun, dar nu mă pot abține și plîng… Te rog primește așa cele mai sincere condoleanțe! Sînt fără cuvinte! Te îmbrățișez!” De-a lungul timpului am scris și vorbit public despre mulți oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți, care au lăsat multă tristețe în urma lor atunci cînd au plecat la cele veșnice. Însă, cel mai greu este să scrii și să vorbești public despre cei lîngă care ai trăit foarte mulți ani. În cazul lui Florin, 54 de ani ca frate și 32 de ani ca și coleg. Sînt Sorin Avram și le mulțumesc tuturor celor care au transmis condoleanțe la moartea fratelui meu, care mi-a și fost coleg la acest post de radio.

 

Corpul este depus la Biserica ”Sf. Înviere” (Trei clopote), iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, la ora 12.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La moartea lui Florin, colegul, dar mai ales fratele meu.
 Vizualizări articol: 4433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 10 voturi
La moartea lui Florin, colegul, dar mai ales fratele meu5.0510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei