Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 265 (8489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

„Dance Fever”, la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu Puya invitat special

Vineri, 10 Noiembrie 2023 (18:38:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Febra dansului – „Dance Fever” - a cuprins, joi seară, Casa de Cultură Suceava, cu prilejul Balului Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv (LPS), spectacol antrenant și strălucitor, organizat în cinstea boboceilor din acest an, tineri temerari, visători și talentați.

Petrecerea din marea familie a tinerilor sportivi a fost moderată de Andreea Luța și Guler Amir, iar starurile serii au fost cele șapte perechi de boboci din clasa a IX-a, înscrise în competiția de Miss și Mister Boboc: Ștefancu Maria și Hiliuță Alexandru; Coreșciuc Nicoleta și Simioniuc Fabian; Obreja Ariana și Neagu Teodor; Munteanu Bianca și Rusu Răzvan; Hurmuz Andreea și Lupu Alin; Condrovici Iulia și Bălan Paul; Ciuhan Eliza și Ciornei David.

De altfel, cele mai aclamate momente ale serii au fost cele consacrate celor 14 candidați la titlurile de Dancing King și Dancing Queen, respectiv proba de talent, momentele de dans, defilarea în ținute elegante.

Testările au alternat în program cu alte numere artistice pregătite de colegi talentați, chiar și de cei din clasele primare, care au avut grijă ca publicul să aibă parte de momente spectaculoase și creative.

S-au remarcat fetele din trupa de dans a liceului, Sporty, cu mai multe intervenții pe parcursul show-lui, fetele de la Bucovina Dance Studio, dar și, dintr-un alt registru, fostul elev al liceului Teofan Hirghiligiu – Chavo – care a pregătit câteva piese hip-hop pentru foștii săi colegi.

Cât privește proba de talent, cei 14 boboci au mizat pe interpretare muzicală, instrumentală (chitară), momente de dans (samba, vals, contemporan), Qwan Ki Do, numere de magie, scenete de teatru („Dactilografa”).

”Vreau să vă mulțumesc tuturor, mulțumesc organizatorilor, acestor elevi minunați. Sper că v-a plăcut și că v-ați simțit bine și că am lăsat o impresie bună”, a transmis prof. Ciprian Anton, directorul liceului.

 

·        Miss și Mister Boboc 2023 - Eliza Ciuhan și David Ciornei

 

Puya, unul dintre cei mai apreciați artiști de hip-hop din România, a avut mare succes în rândul elevilor de la Liceul cu Program Sportiv.

Devenit cunoscut ca membru al formației La Familia în urmă cu mai bine de 20 de ani, interpretul a dovedit că are priză și în rândul tinerei generații. Liceenii au trăit show-ul din plin, s-au ridicat de pe scaune, au venit pe scenă lângă artist și au dansat pe hiturile„Opriți planeta”, „Undeva-n Balkani”, „Americandrim”, „Change”, „Stele căzătoare”.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent, cu note de umor și muzică bună, iar la final, juriul a desemnat câștigătorii.

Mister Smile LPS 2023 a fost desemnat  Fabian Simioniuc, iar titlul de Miss Smile i-a revenit elevei Andreea Hurmuz.

Mister și Miss Talent sunt Alexandru Hiliuță și Maria Ștefancu, iar

Mister și Miss Popularitate au fost aleși Paul Balan și Ariana Obreja.

Regina și Regele Dansului și titlurile de Miss și Mister Boboc 2023, de la Liceul cu Program Sportiv, au fost câștigate de Eliza Ciuhan și David Ciornei.

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dance Fever”, la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu Puya invitat special.
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
„Dance Fever”, la Balul Bobocilor de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, cu Puya invitat special4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei