Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 265 (8489)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Balul caritabil „O șansă pentru copiii cu autism”, la Rădăuți

Vineri, 10 Noiembrie 2023 (13:10:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Schitul Laura Lavrentie organizează vineri, 17 noiembrie 2023, la Hotel Gerald’s din Rădăuți, începând cu ora 17:00, Balul caritabil „O șansă pentru copiii cu autism“. Banii ce se vor aduna în cadrul evenimentului caritabil vor ajunge la copiii de la Centrul Multifuncțional de Zi HOPE'S. Organizatorii evenimentului transmit că deviza balului este: „Împreună putem face o schimbare”. Sunteți invitați în număr cât mai mare la o acțiune de suflet, pentru sprijinirea unor copii minunați.

Evenimentul va fi plin de surprize. Vor fi organizate tombole, licitații captivante și alte activități speciale prin care puteți face donații pentru o cauză admirabilă. „Vă așteptăm într-o atmosferă plăcută, susținută de o formație de muzică ușoară. Ținuta elegantă, de seară, este obligatorie. Intrarea la bal se face pe baza unei invitații, pe care o puteți obține completând un formular online (https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfh.../viewform...)”, transmit organizatorii.

Prețul unui bilet este de 150 de lei pentru o persoană. „Toți copiii merită să zâmbească”, spun inițiatorii acțiunii. Prin contribuția fiecărui participant, seara magică de pe 17 noiembrie poate aduce zâmbete pe chipurile copiilor cu autism. „Toate fondurile strânse vor fi direcționate către Centrul Multifuncțional de Zi HOPE'S, unde vor face o diferență semnificativă. Suntem profund recunoscători pentru cei care doresc să ofere mai mult în această seară de caritate. Alăturați-vă nouă și fiți parte din această inițiativă de caritate ce aduce lumină și speranță în viețile acestor copii minunați”, au mai spus reprezentanții Asociației Schitul Laura Lavrentie. Pentru mai multe detalii: 0722 458 858.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul caritabil „O șansă pentru copiii cu autism”, la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balul caritabil „O șansă pentru copiii cu autism”, la Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei