Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 261 (8485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Seară bucovineană”

Eveniment caritabil organizat de ASCOR Suceava, pentru tânăra Andreea Anița, din Fălticeni, diagnosticată cu cancer

Luni, 6 Noiembrie 2023 (09:15:53)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, Filiala Suceava, organizează luni, 13 noiembrie 2023, la ora 18:00, în sala Regatto din incita complexului Hotelului Mandachi, evenimentul caritabil ,,Seară bucovineană”.

Scopul caritabil al acestui eveniment este susținerea tinerei în vârstă de 25 de ani Andreea Anița, din Fălticeni, diagnosticată cu cancer, care se află de mai mult timp la o clinică din Turcia pentru tratament.

 „Vrem să o susținem pe Andreea Anița, un suflet drag nouă care trece printr-o grea încercare, o cruntă luptă cu cancerul și orice ajutor poate face diferența între viață și moarte”, au transmis organizatorii.

Nume sonore ale cântecului popular românesc se alătură inițiativei tinerilor studenți și vor concerta pe scena evenimentului „Seara Bucovineană”: Steliana Sima, Elena Merișoreanu, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Emilia Ghinescu, Constantin Bahrin, Fetele din Botoșani, Raluca Diaconu, Ilie Caraș, Mihaela Apostol, Petrică Remus Fandarac, alături de tineri talentați din Bucovina: Delia Valentina Bertea, Claudiu Rusu, Andrei Munteanu. Prezintă: Raluca Diaconu și pr. Andrei Mocanu.

 

  • Repertoriu bogat, artiști consacrați, petrecere autentic românească

 

Membrii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, Filiala Suceava, vă invită să luați parte la evenimentul caritabil ,,Seara Bucovineană”, la care un bilet (donație) costă 100 de lei. „Întrucât evenimentul are loc cu o zi înainte de începerea Postului Nașterii Domnului, acesta este menit să ne ofere și un cadru pentru a petrece autentic românește Lăsatul Secului. Repertoriul bogat al artiștilor consacrați care vor concerta, costumul popular pe care vă invităm să-l îmbrăcăm cu toții, mici preparate tradiționale și dansul moștenit din străbuni, sunt rețeta unei seri cu adevărat bucovinene. Iar prin bucuria noastră, vom reuși să contribuim la salvarea unei vieți, a Andreei. Prezența dumneavoastră înseamnă mult pentru noi, tinerii voluntari ai Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români, Filiala Suceava, și ne-am bucura mult să vă avem alături”, au mai completat organizatorii. Pentru o bună organizare a evenimentului, sunteți rugați să confirmați prezența la eveniment până pe 9 noiembrie 2023, la următoarele numere de telefon: 0754 839 249 (Adelina), 0740 750 191 (Adriana).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Eveniment caritabil organizat de ASCOR Suceava, pentru tânăra Andreea Anița, din Fălticeni, diagnosticată cu cancer.
 Vizualizări articol: 1250 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eveniment caritabil organizat de ASCOR Suceava, pentru tânăra Andreea Anița, din Fălticeni, diagnosticată cu cancer0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei