Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 261 (8485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5755 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cântăreața Lucie Joy, invitată de Alianța Franceză din Suceava la „interviul lunii noiembrie”

Luni, 6 Noiembrie 2023 (10:33:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Alianța Franceză din Suceava invită publicul la o nouă întâlnire online, miercuri, 8 noiembrie, la ora 18:00, dedicată promovării cântecului francez și francofon.  Invitata lunii noiembrie este talentata cântăreață Lucie Joy, cunoscută pentru vocea sa plină de rafinament și versurile sale angajate și poetice.

Lucie Joy a câștigat susținerea artistei Sandra Nkaké și a obținut titlul de vicecampioană a Franței la poezie slam.

În plus, EP-ul său intitulat Couragea fost lansat la începutul anului 2023 și s-a clasat în topurile de vânzări. Cu toate acestea, Lucie Joy este mai mult decât o cântăreață: ea este o artistă care iubeşte întâlnirile cu publicul, susținând 52 de concerte într-un an şi oferindu-i acestuia momente unice, în care se regăsesc pasiunea de a trăi, emoțiile în stare brută și râsul în hohote.

„Lucie Joy este un clown-poet care se distanțează de clișeele și de așteptările obișnuite. Fanteziile sale lucide sunt însuflețite de valuri de violoncel, de vioară și de instrumente de percuţie precum congas. Întâlnirea cu Lucie Joy se anunță deci a fi un eveniment memorabil, în care publicul sucevean va avea ocazia să descopere și să aprecieze talentul și pasiunea acestei artiste surprinzătoare”, anunță reprezentanții Alianței Franceze din Suceava.

Această activitate specială, „Cântărețul lunii”, este concepută sub forma unui interviu cu un/o artist/ă francofon/ă remarcabil/ă, care s-a impus cu succes în peisajul muzical actual. Evenimentul este moderat de Frederic Castel, profesor la Universitatea din Reims (Franța), și prezentator al uneia dintre cele mai ascultate emisiuni muzicale franceze online:  „On allume les étoiles/Aprindem stelele”.

Linkul de participare la această întâlnire online este  https://meet.google.com/vqa-sywb-gghși este disponibil atât pe adresa de Facebook, cât şi pe site-ul Alianței Franceze din Suceava.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreața Lucie Joy, invitată de Alianța Franceză din Suceava la „interviul lunii noiembrie”.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cântăreața Lucie Joy, invitată de Alianța Franceză din Suceava la „interviul lunii noiembrie”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei