Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 261 (8485)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiții

Vremea favorabilă permite continuarea lucrărilor de asfaltare pe drumurile județene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările la drumurile județene continuă, pentru că vremea favorabilă permite, a anunțat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a arătat că pe tronsonul Stroiești-Vâlcele-Costâna s-a turnat deja asfalt pe mai bine de jumătate de drum, între Costâna și Vâlcele, iar acum se toarnă asfalt între Vâlcele și Stroiești. „Acest drum județean este unul dintre puținele drumuri din județul Suceava care nu erau asfaltate. Este drumul care leagă, pe scurtături, zona Stroiești-Ilișești-Bălăceana de Dărmănești și de viitoarea autostradă A7. Este tronsonul care face legătura între DN17 și  DN2 prin 14,5 km de drum modernizat”, a declarat Flutur. La drumul menționat se execută lucrări de lărgire a patului drumului, se toarnă casete pentru colectarea apelor pluviale și se construiesc sau se consolidează poduri și podețe.

Președintele Flutur a subliniat că administrația județeană a modernizat sau are proiecte de modernizare în curs pe mai multe artere rutiere care fac legături către două viitoare autostrăzi, autostrada Moldovei - A7 și autostrada Unirii - A8. „Așa cum în acest an am finalizat drumul Fălticeni-Hârtop-Vulturești-Liteni, care duce spre autostrada A7, am finalizat drumul județean Vicovu de Sus-Bilca-Frătăuții Noi-Mușenița-Siret, care duce tot spre A7, am început modernizarea drumului Satu Mare-Grănicești, care duce spre A7, și se lucrează intens la drumul axial Suceava-Dolhasca, drum care, de asemenea, va face legătura cu autostrada A7 în mai multe locuri”, a afirmat Gheorghe Flutur.

Spre viitoare autostradă A8 vor duce patru drumuri, care au fost modernizate sau sunt în curs de modernizare. Este vorba despre drumul Boroaia-Giulești-Timișești, care duce spre autostrada A8 la Cristești, județul Iași; drumul care leagă Mălini de Borca și Poiana Largului, care duce spre A8 în județul Neamț;  drumul Frasin-Stulpicani-Holda, care, prin orașul Broșteni, duce spre A8; drumul Vatra Dornei-Panaci, spre Bilbor și Toplița, care duce tot spre A8. De asemenea, drumul Câmpulung Moldovenesc-Rarău coboară pe Valea Bistriței și duce, de asemenea, spre viitoarea A8. „Lucrăm în baza unei strategii de accesibilitate a județului Suceava la viitoarea rețea de autostrăzi, și asta face ca accesul județului Suceava să fie mult mai bun pentru viitor. Avem șansa ca din oricare punct al județului să poți ajunge în timp scurt la o autostradă”, susține Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vremea favorabilă permite continuarea lucrărilor de asfaltare pe drumurile județene.
 Vizualizări articol: 963 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Vremea favorabilă permite continuarea lucrărilor de asfaltare pe drumurile județene1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei