Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 293 (8210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

PUG-ul Sucevei, combustibil pentru termoficare și organizarea de șantier pentru Sala Polivalentă, discutate de Ion Lungu la București

Marţi, 13 Decembrie 2022 (19:01:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O parte dintre problemele administrative ale municipiului Suceava au fost discutate în cursul zilei de marți la București, de către primarul Ion Lungu, la trei ministere și la Compania Națională de Investiții.
„O veste bună de la Ministerul Dezvoltării, Direcția Generală de Dezvoltare Teritorială - ni s-a adus la cunoștință faptul că PUG-ul (Planul Urbanistic General) municipiului Suceava a fost aprobat și urmează în perioada următoare să fie emisă Hotărârea de Guvern.
La Compania Națională de Investiții am avut o discuție despre organizarea de șantier la Sala Polivalentă de 5.000 de locuri de la Suceava. Municipalitatea finalizează în această săptămână aducerea temporară a utilităților: energie electrică și apă. De asemenea, a fost amenajat drumul balastat de acces.
La sediul Ministerului Afacerilor Interne am discutat despre suma pe care trebuie să o primim din decontul lunilor octombrie și noiembrie pentru consumul de biomasă, reprezentând 50% din valoarea combustibilului folosit, conform legii.

Pentru municipiul Suceava suma va fi de 8.659.266,75 lei”, a precizat Ion Lungu, la finele întrunirilor.
Tot la Ministerul Dezvoltării edilul Sucevei a avut discuții în legătură cu achitarea autobuzelor electrice livrate (parțial) de către firma Solaris, în condițiile în care, la livrare, furnizorul a notificat municipalitatea despre majorarea costurilor peste valorile licitate și contractate.


Nu în ultimul rând, la Ministerul Finanțelor, primarul municipiului reședință de județ a discutat la Comisia de Împrumuturi Locale despre intenția administrației locale de a lua un credit în valoare de 50.000.000 lei necesar pentru asfaltarea mai multor străzi „de pământ” (aproximativ 30).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PUG-ul Sucevei, combustibil pentru termoficare și organizarea de șantier pentru Sala Polivalentă, discutate de Ion Lungu la București.
 Vizualizări articol: 698 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PUG-ul Sucevei, combustibil pentru termoficare și organizarea de șantier pentru Sala Polivalentă, discutate de Ion Lungu la București0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei