Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 272 (8189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

,,Mânuțe dibace", activitate organizată de Echipa Mobilă Fălticeni din cadrul Centrului de Servicii Multifuncționale Suceava

Vineri, 18 Noiembrie 2022 (12:55:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cadrul Campaniei „Ziua Porților Deschise”, Echipa Mobilă Fălticeni, ce aparține de Centrul de Servicii Multifuncționale Suceava, a organizat joi, 17 noiembrie, activitatea ,,Mânuțe dibace", un atelier de lucru în cadrul căruia „micuții meșteri”, beneficiarii Echipei Mobile, au confecționat „copăcei din frunzele ruginii ale toamnei”, au desenat și au colorat.

Cei mici au fost ajutați atât de membrii Echipei Mobile, cât și de două tinere voluntare. Scopul activității, ne-au spus coordonatorii Echipei Mobile Fălticeni, a fost atragerea atenției asupra problematicii copiilor cu dizabilități, reducerea discriminării cu care se confruntă, creșterea nivelului de acceptare și promovarea faptului că toți copiii sunt unici, sunt speciali, sunt talentați și au nevoie de multă iubire pentru a se dezvolta armonios, fiecare în ritmul lui.

Deviza sub care s-a desfășurat activitatea a fost: „În spatele fiecărei dizabilități se ascunde o abilitate. Trebuie doar să o descoperim împreună!”. La eveniment au fost prezenți directorul executiv adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, Margareta Isăilă, șefa Centrului de Servicii Multifuncționale Suceava, Rodica Ilisei, coordonator personal de specialitate Brîndușa Bialy, psiholog Alina Achiței, psiholog Oana Vatavu, asistent social Adina Troană, inspector Buliga Gabriel, asistent social Cristi Popinciuc, precum și reprezentantele Primăriei municipiului Fălticeni: asistent social Denisa Prisacă și psiholog Patricia Haidău, Maria Măriuță, asistent social din cadrul Primăriei Vadu Moldovei și voluntarele Dalia Popescu și Dilara Tuncer. La finalul activității, beneficiarii au primit „surprize dulci” de la sponsorii activității: SC Danerta SRL, reprezentată de Loredana Tuncer, și Simos COM SRL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Mânuțe dibace", activitate organizată de Echipa Mobilă Fălticeni din cadrul Centrului de Servicii Multifuncționale Suceava.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Mânuțe dibace", activitate organizată de Echipa Mobilă Fălticeni din cadrul Centrului de Servicii Multifuncționale Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei