Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 272 (8189)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

„Rolul voluntariatului și parteneriatului în promovarea bunelor practici din protecția copilului de tip familial”, la Fălticeni

Vineri, 18 Noiembrie 2022 (12:50:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni a primit joi, 17 noiembrie, mai mulți oaspeți în cadrul campaniei „Porți deschise către comunitate" - 25 de ani de activitate în asistență socială și protecția copilului. Beneficiarii celor șase apartamente și două case de tip familial i-au invitat pe vizitatori să le treacă pragul pentru a cunoaște activitățile, emoțiile și aspirațiile lor. „Sărbătorim împreună un sfert de secol de asistență socială, timp în care s-au făcut atât de multe pentru copiii care sunt în dificultate, de la închiderea centrelor mari și până la dezvoltarea de servicii diversificate și asigurarea unor condiții optime. Copiii din zilele noastre locuiesc în case și apartamente la standarde europene. Specialiști dedicați, educatori, asistenți sociali, psihologi, cu toții le sunt alături în perioadele mai dificile în care au nevoie de sprijin”, transmite echipa de specialiști care se ocupă de Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni.

La Fălticeni a fost organizată o dezbatere cu tema: „Rolul voluntariatului și parteneriatului în promovarea bunelor practici din protecția copilului de tip familial", la care au participat voluntari și parteneri ai Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni.

În casele de tip familial s-au desfășurat activități demonstrative ale voluntarilor centrului. „Mulțumim tuturor colaboratorilor care ne-au fost alături în toți acești ani, precum: Asociația Euroactiv, Casa Betel, Asociația Fălticeni Cultural, Grup local de tineret, Aripi în Europa, Clubul Copiilor Fălticeni, Fundația FARA, Asociația The Human Republic, Asociația „Bucură-te omule”, Biserica„ Adormirea Maicii Domnului”, Asociația „Fight for Fredom”, Colegiul „Vasile Lovinescu”, Școala Gimnazială Oniceni, Școala Gimnazială „Ion Irimescu”, Școală Gimnazială „Ioan Ciurea”, Asociația Eliberare, Poliția municipiului Fălticeni, ISU Suceava”, au transmis coordonatorii Centrul de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Rolul voluntariatului și parteneriatului în promovarea bunelor practici din protecția copilului de tip familial”, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 541 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Rolul voluntariatului și parteneriatului în promovarea bunelor practici din protecția copilului de tip familial”, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei