Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 258 (8175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suspiciuni de sinucidere la accidentul de la Poiana Stampei

Miercuri, 2 Noiembrie 2022 (11:21:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul care a murit în accidentul de luni după-amiază de la Poiana Stampei ar fi vrut să se sinucidă. Această suspiciune rezonabilă vine de la faptul că persoana respectivă a lăsat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care își cere scuze de la cunoscuți și spune că unii îl vor judeca pentru gestul său. Iată care a fost ultimul mesaj al bărbatului de 45 de ani, din Dorna Candrenilor: ”Îmi cer iertare de la părinți și de la frați! Am decis să mă retrag, unii o să mă judece, alții poate nu. Vasilica ai știut ce mă doare cel mai mult, să nu mă îndepărtezi de tine. Ai fost persoana pe care am iubit-o cel mai mult! Ești o persoană deosebită și sensibilă și nu aș fi vrut să te fac să suferi. Te iubesc foarte mult! Trebuia să mă înțelegi cu greșeala pe care am făcut-o cu Ma!”. Reprezentanții IPJ Suceava spun că, deocamdată, nu au toate elementele care să conducă la concluzia că este vorba de o sinucidere, dar au precizat că ancheta va continua pentru a se stabili toate detaliile. Evenimentul rutier soldat cu decesul bărbatul de 45 de ani a avut loc luni, în jurul orei 16.00, pe drumul european 58. Autoturismul marca Volkswagen, condus de bărbatul care și-a pierdut viața, se deplasa dinspre Bistrița spre Vatra Dornei, iar într-o curbă periculoasă a intrat pe contrasens și apoi într-un arbore de pe marginea drumului. La fața locului au ajuns pompierii de la Punctul de lucru Poiana Stampei, iar bărbatul a fost extras din mașină în stare de inconștiență. A fost preluat de un echipaj SMURD sosit la fața locului, dar în final nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul. Deocamdată, nu s-a stabilit dacă bărbatul consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, dar acest aspect va fi lămurit de Medicina Legală care va analiza probele prelevate la autopsie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspiciuni de sinucidere la accidentul de la Poiana Stampei.
 Vizualizări articol: 3310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suspiciuni de sinucidere la accidentul de la Poiana Stampei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei