Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 258 (8175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceava are doi handbaliști în lotul național de cadeți

Miercuri, 2 Noiembrie 2022 (15:38:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa națională de cadeți handbal masculin a României a avut programat pe parcursul săptămânii trecute un stagiu de pregătire la Drobeta-Turnu Severin, sub comanda antrenorilor Ionuț Tița și Ionuț Rouă. Pentru această acțiune au fost convocați 22 de jucători de la 14 cluburi din țara noastră. Printre convocați s-au regăsit și doi handbaliști suceveni, este vorba de Ianis Chiruț, de la Clubul Sportiv Universitar, și Dragoș Marasin, de la Liceul cu Program Sportiv.

„Scopul acțiunii a fost acela de a cunoaște mai bine sportivii selectați, de a identifica atât punctele forte, cât și minusurile fiecăruia și de a crea o legătură între coechipieri. Împreună am conturat un obiectiv comun – acela de a reprezenta cu mândrie naționala României. Suntem conștienți că atingerea obiectivului nu este posibilă fără educație și disciplină. Sunt de părere că aceste ingrediente sunt absolut necesare în formarea unui sportiv de calitate. Pentru a cunoaște nivelul de pregătire al echipei și pentru o analiză a evoluției acesteia, după fiecare antrenament am întocmit câte o fișă individuală, unde am menționat caracteristicile fiecăruia, punctele forte ce trebuie păstrate și recomandări pentru îmbunătățirea și consolidarea cunoștințelor. Fișele au fost trimise antrenorilor de la cluburile de proveniență, deoarece consider că doar împreună putem ajuta la dezvoltarea fiecărui copil. După această săptămână de pregătire, pot spune că avem copii foarte talentați, dornici să evolueze și să formeze o echipă demnă de o națională. În concluzie, modul în care s-au prezentat jucătorii mă face să am mare încredere în această generație. De asemenea, țin să menționez că procesul de selecție este unul continuu și are ca scop aducerea laolaltă a celor mai buni jucători pentru a forma o națională puternică”, a declarat antrenorul Ionuț Tița pentru portalul handbalmania.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava are doi handbaliști în lotul național de cadeți.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suceava are doi handbaliști în lotul național de cadeți5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei